Nieuwe mind control ai set lucide dromen: Morpheus 1

De Morpheus-1 is een ‘multimodale generatieve ultrasone transformator’, een slim apparaat dat een mix van geavanceerde technologie gebruikt om droomwerelden te verkennen én te besturenn. Het combineert kunstmatige intelligentie, hersengolfgegevens (EEG) en ultrasone golven om zijn magie uit te oefenen terwijl we slapen.

Heb je ooit sturing over je dromen gehad willen hebben? De tech startup Prophetic maakt furore met zijn nieuwste uitvinding, de Morpheus-1, die die wens misschien wel in werkelijkheid zou kunnen omzetten. Dit geavanceerde apparaat lijkt op iets uit een sciencefictionfilm en belooft ons onze dromen te laten verkennen en beheersen op manieren die we ons nog nooit eerder hadden voorgesteld.

Het is een baanbrekende Lucid Dreaming AI die een revolutie teweeg zou kunnen brengen in de manier waarop we de werkelijkheid waarnemen. Een toegangspoort tot een wereld waar dromen net zo echt kunnen zijn als wakkere momenten.

Maar het werkt onder meer op WIFI, dus er is een element dat je niet alleen zelf stuurt, maar ook bestuurd wordt… Het element breinchirurgie zonder mes herbergt wel een scala aan medische toepassingen.

Neurosurgeon pioneers Alzheimer’s, addiction treatments using ultrasound | 60 Minutes

Related Articles

Responses