Mike Benz: Hoe Big tech, het Pentagon en de CIA het internet beheersen om verkiezingen te beïnvloeden

Mike Benz beschrijft de huidige digitale MK-Ultra. Hij had de cyberportefeuille bij het ministerie van Buitenlandse Zaken in de VS. Nu is hij nu directeur van Foundation for Freedom Online. Met dit bijzondere interview komt veel van wat Earth Matters lezers al weten, glashelder naar voren: DARPA staat aan de basis van internet, Google, VPN en het dark web.

In het hart van de censuurindustrie staat ondermeer de denktank Antlantic Council, een door het Pentagon gefinancierde organisatie met in het bestuur de 7 nog levende CIA directors, met daar omheen het militair industriële complex, regeringen, private bedrijven, burgerorganisaties, de media en professionele factcheckers. Mediabedrijven als NBC, ABC en CBS zijn opgericht door veteranen uit het leger na de tweede wereld oorlog.

Hij noemt ook The virality project: Weapons of mass deletion, hoe met een paar regels code 10tallen miljoenen social media post worden verwijderd.

Of je nu veel, weinig of niets weet van de achtergrond van censuur, dit interview is de moeite waard om te bekijken. Hou daarbij wel in gedachten dat hoewel het al ongelofelijk ver gaat en gedetailleerd is, dit nog niet de bewustzijnsbeheersingsprogramma’s belicht…

Website Mike Benz: foundationforfreedomonline.com

Bron: tuckercarlson.com

Related Articles

Responses