Dolores Cahill over overwinningen in Spanje en Portugal, oprichting Freedom Airways en dark winter in Nederland

De World Freedom Alliance stapt met zevenmijls laarzen naar vrijheid. Dat blijkt niet geheel ongevaarlijk, getuige de bedreigingen die ze allemaal persoonlijk hebben ontvangen dat ook hun kinderen en familieleden niet veilig zijn. Dat zegt de president van de World Freedom Alliance – Prof Dolores Cahill, een professor in Moleculaire Biologie en Immunologie.

Er is echter heel veel hulp en ook van mensen in de hoogste maatschappelijke regionen en met heel veel geld (miljonairs en miljardairs). Met advocatenteams van onder meer Robert F. Kennedy hebben ze ervoor gezorgd dat de lockdown in Madrid is beëindigd, Madrid is nu Freedom city! In Portugal hebben ze voor elkaar gekregen dat de rechtbank oordeelde dat de PCR-tests ‘onbetrouwbaar’ en quarantaines ‘onwettig’ zijn. Het 9 dagen durende potten en pannenprotest in Denemarken wierp daarvoor al zijn vruchten af, de noodwet ging daar van tafel.

Ze reist de wereld rond en heeft nog nooit een mondkapje opgedaan. Veel tips deelt ze rond het juridisch en persoonlijk aanpakken van politici, media en (medewerkers van) bedrijven die de lockdown in stand houden.

Ze krijgen veel berichten van politie en militairen wereldwijd die het zat zijn om beleid uit te voeren waar ze niet achter staan.

Ook zijn er twee grote vliegtuigmaatschappijen die met de World Freedom Alliance een luchtvaartmaatschappij willen starten die geen PCR tests afnemen en geen vaccinatiepaspoorten willen checken.

Prachtig nieuws allemaal, de video is het bekijken waard want ze heeft het over veel meer dan hier beschreven staat. Daarnaast heeft ze ook een waarschuwing afgegeven voor een mogelijk bombardement op de haven van Rotterdam met daarna een totale lockdown waarbij je je huis niet mag verlaten, het afsluiten van internet en elektriciteit en het sluiten van banken en pinautomaten. De zogenaamde Dark Winter waar al vaak aan is gerefereerd door globalisten. Goed om in ieder geval waar te nemen.

Op oudjaarsavond komt er na 29 augustus 2020 een nieuwe vredevolle vrijheids demonstratie waar ze meer dan een miljoen mensen bijeen willen brengen.

Deze video is opgenomen in Dublin op de Irish Freedom Party’s Freedom Rally met een paar duizend mensen op zaterdag 28 november 2020:

Alternatieve link (voor het geval de video van YouTube verdwijnt): https://www.bitchute.com/video/DR1QuEZecY39/

Related Articles

Responses