Andrew Tate weer opgepakt, check zelf de propagandamachine

De media staat weer eens bol van de verslaggeving over de influencer die in Roemenië in huisarrest zat en nu weer is opgepakt. Check bijvoorbeeld nu.nl en voor de achtergrond zeker ook Wikipedia.

Tucker Carlson hield vorige zomer een interview met hem waarin zijn eigen verhaal aan bod komt. Die kun je hieronder bekijken. Het beeld wat daarin naar voren komt is een heel andere dan ons wordt voorgehouden wereldwijd. Een aardig testje voor jezelf is om eens te kijken of je, mocht je er iets van waarde in vinden, dit interview onder de aandacht te brengen op de pagina van Andrew Tate bij Wikipedia, of in de reacties onder het artikel op nu.nl. Kijk dan wat er gebeurt, hoe lang het blijft staan. Er wordt zo actief gemonitord, je weet dat het gebeurt, maar om het zelf te ervaren is iets anders.

Onderaan vind je een interview met Mike Benz, hij legt uit hoe dit in zijn werk gaat. Maar zelf ervaren is key, dus onthuts jezelf eens. Laat ons vooral weten hoe het ging in een reactie onder dit artikel.

.

Related Articles

Responses

  1. Wat een info geeft Mike Benz! Bijna niet te geloven ook. Zou fijn zijn het ook met ned ondertiteling te kunnen zien. Denk dat ik het nog tig keer moet beluisteren om alle verstrengeling echt te kunnen doorgronden

    1. Ja, en wat Mike zegt is nog maar het topje van de ijsberg. Hij heeft het nog niet over de echte mind control, hoewel dit al sterke staaltjes zijn!
      Voor Nederlandse ondertiteling bij YouTubes; klik rechtsonder op het icoontje van ondertiteling, dan op het wiel, ondertiteling, automatisch vertalen, Nederlands.