Dr. Phil interviewt Donald Trump

(Dr. Phil McGraw) Eén-op-één met Donald Trump: Dr. Phil gaat zitten met president Trump voor een één-op-één interview waarin niets verboden is. Na dit interview houdt Dr. Phil een gemeentehuisbijeenkomst om met kijkers te spreken over hun reactie op zijn interview met Donald Trump.

Ervaar een kant van Dr. Phil McGraw die je misschien hebt gemist, aangezien hij kritische informatie geeft over enkele van de belangrijkste kwesties waarmee we vandaag de dag worden geconfronteerd. McGraw duikt in de hoofden van de meest opwindende en getalenteerde mensen. Van beroemdheden tot gewone mensen in buitengewone omstandigheden, tot ‘s werelds toonaangevende experts: elke gast en elk onderwerp is provocerend, informatief en relevant.

Dr. Phil McGraw, een van de meest bekende en vertrouwde professionals op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg ter wereld, is de presentator van het best beoordeelde tv-programma overdag, Dr. Phil. Dit baanbrekende en bekroonde platform blijft het meest uitgebreide forum over geestelijke gezondheidsproblemen in de geschiedenis van de televisie bieden. Het unieke vermogen van Dr. McGraw om ingewikkelde en technische informatie toegankelijk en begrijpelijk te maken voor het grote publiek, heeft hem zowel bij de kijkers als binnen zijn vakgebied onderscheiden.

Bron: drphilintheblanks.com

Hij was afgelopen week op bij Logan Paul:

Related Articles

Responses