Een einde aan de omgekeerde wereld van geneeskunde

Besmetting, virussen en vaccins – waarom bewustzijn nodig is voor een nieuw gezondheidsparadigma

(Succesboeken) Een van de leukste activiteiten van onze uitgeverij is buitenlandse auteurs te vinden die nog niemand kent en wiens boeken bij een kleine, onbekende uitgever in het thuisland zijn uitgegeven omdat de bekende grote uitgevers hun handen niet willen branden aan de inhoud van het manuscript of die nog aan het begin van hun schrijverscarrière staan. Die laatste optie geldt zeker niet voor Mark Gober. Het boek dat we vandaag in het Nederlands lanceren is zijn vijfde boek en voor zijn eerste boek kreeg hij een auteursprijs. Mark Gober is een briljante denker, filosoof, volwassen wiz-kid en auteur die de juiste vragen stelt en gerichte antwoorden erbij zoekt. Hij heeft een serie ontwikkeld met onderwerpen waarvan hij – net als zo vele anderen – vindt dat het de omgekeerde wereld is geworden.

Boeken met onderwerpen als vrijheid, democratie, denken, milieu, etc. Vrijheid wordt van ons afgenomen om ons te beschermen tegen misinformatie; het milieu wordt verziekt om de planeet te redden: de omgekeerde wereld. Zijn meest recente boek heet Een einde aan de omgekeerde wereld van geneeskunde.
In dit boek komen vragen aan de orde als: heeft de farmaceutische industrie nog iets te maken met gezondheid of is hun doel levenslange klanten?
Zijn de ‘onafhankelijke’ toezichthouders geïnfiltreerd en gekocht? Klopt het dat de farmacie ons in de afgelopen 150 tot 200 jaar heeft voorzien van kennis en spectaculaire ontdekkingen op het gebied van gezondheid en ziekte en dat wij die informatie inmiddels als vanzelfsprekend en waar zijn gaan aannemen?
Is onze opvoeding juist geweest dat de dokter altijd gelijk heeft omdat hij of zij ‘ervoor’ geleerd heeft en mogen we hun kennis niet in twijfel trekken? Want, waar krijgen zij hun kennis vandaan?
De farmacie spreekt over een geneesmiddel als ze een medicijn bedoelen. Klopt dit wel?
Is het waar dat we ziek worden door zogenaamde ziektekiemen van buitenaf? Deeltjes die door de lucht zweven, die we niet kunnen zien, maar wel kunnen inademen?
Sommige van die deeltjes kunnen we meten of ruiken, maar virussen bijvoorbeeld zijn niet te meten, niet te ruiken, niet te zien, niet waar te nemen en niet te voelen, maar toch worden we er ziek van. Is dat wel zo? Of worden ze om al die redenen juist misbruikt?
Is ziekte uitsluitend te bestrijden met medicijnen of kunnen je gedachten het beter doen?
Hoe verschillen de gezondheidsresultaten op lange termijn van gevaccineerde en niet-gevaccineerde populaties?
Op al deze vragen en vele meer dient een correct antwoord te komen door te onderzoeken en verdieping in het onderwerp.
Het antwoord moet zeker niet komen van iemand die ‘er geen verstand’ van heeft en iets roept dat wel prettig of leuk klinkt. Weet je nog: “Dansen met Jansen.” Het antwoord moet ook niet komen van iemand of een bedrijf of organisatie die belang heeft bij het antwoord.
Op vele vragen is al eeuwen een niet goed onderzocht antwoord gekomen, waardoor we volgens Gober in een omgekeerde wereld zijn belandt die niets meer met gezondheid te maken heeft, maar alles met winst.
Wij, de consument, zouden dit terug kunnen draaien, maar dan moeten wij geen of een bewustere klant willen zijn van deze ‘gezondheidsindustrie’. Gober beschrijft op heldere wijze hoe dat te realiseren.
Econoom Thomas Sowell, die in het boek wordt gequoot, zegt het zo: “Sommige dingen worden geloofd omdat ze aantoonbaar waar zijn. Maar veel andere dingen worden zomaar geloofd omdat ze herhaaldelijk zijn beweerd en de herhaling is geaccepteerd als een vervanging voor bewijs.”
Mark Twain, Amerikaans auteur en humorist (1835-1910) die de farmacie in haar huidige hoedanigheid heeft zien opkomen, zegt het zo: “Hoe makkelijk is het om mensen in een leugen te laten geloven en hoe moeilijk is het om dat weer ongedaan te maken!”
In het boek stelt Mark Gober opmerkelijke vragen en antwoorden aan de orde. Zo beschrijft hij in hoofdstuk 1 dat vele experts bewijzen dat HIV geen virus is en dat het geen aids heeft veroorzaakt. De beroemde Franse wetenschappen en viroloog Luc Montagnier, de ontdekker van het HIV-virus waar hij de Nobelprijs voor won, gaf toe dat hij het virus nog nooit heeft gezien, omdat het o.a. nog nooit is geïsoleerd. Ze hadden ‘deeltjes’ gezien.
Zo heeft de Canadese biostatisticus Christine Massey middels de Freedom of Information Act (bij ons de Woo – wet open overheid) honderden gezondheidsinstanties(RIVM- achtigen) in 40 verschillende landen aangeschreven met de vraag of ze documenten kunnen aanleveren waaruit blijkt dat het SARS-CoV-2-virus is geïsoleerd. Ze heeft van 216 verschillende instellingen antwoorden gekregen. Sommige instellingen hadden het onfatsoen om niet eens te antwoorden. Niemand heeft documenten kunnen aanleveren waaruit blijkt dat het vermeende virus uit een ziek lichaam is gehaald, laat staan dat er een monster kon worden opgestuurd.
Is het logisch dat er wereldwijd een beweging is ontstaan die zichzelf de NO-Virus-movement noemt. Artsen, wetenschappers, virologen, juristen en vele andere opgeleide mensen maken deel uit van deze beweging.
Maar lijkt het erop dat we al die tijd – sinds Louis Pasteur rond 1850 dit idee goed in de markt heeft gezet – misleid zijn en we allemaal aannemen dat dat de waarheid is?
Het is bijna niet te geloven!
Maar we worden toch ziek? Helaas, dat klopt. Maar worden we ziek van onzichtbare ziektekiemen, die ons aanvallen of worden we ziek van andere factoren?
“Het allopathische model is gericht op ziektekiemen zodat het belangrijke factoren over het hoofd ziet die invloed hebben op de gezondheid. Dit kan behoorlijke verwarring en ongeloof in je denkwijze veroorzaken,” schrijft Mark Gober.
Hij vervolgt: “We zijn een aantal eeuwen geleden een paar miljoen zeelieden verloren door wat we nu weten gebrek aan voedingsstoffen en gifstoffen die in hun wijn zaten die ze meenamen op reis. Ze kregen geen scheurbuik van virussen. Ook van beriberi – een aandoening die de zenuwen, het hart, de spijsvertering en de ledematen aantast – is bekend dat het veroorzaakt wordt door een tekort aan thiamine (vitamine B1) – en niet door een besmettelijk virus. Ook van pellagra, een aandoening die huidlaesies en neurologische en gastro-intestinale stoornissen veroorzaakt, is nu bekend dat dit het gevolg is van een tekort aan niacine (vitamine B3) en niet van een besmettelijk virus.
Zo kan het ware antwoord waarom mensen tijdens de COVID-19-periode ziek geworden zijn wel eens uit vele andere factoren bestaan.”
Uit de vele onderzoeken blijkt dat zowel overheden als de farmaceutische industrie niets anders kunnen bedenken dan dat ziektekiemen als virussen, bacteriën, schimmels, parasieten, etc. ons ziek maken. Het idee dat bijvoorbeeld 80% van alle voeding in de supermarkt inmiddels met zwaar giftige stoffen is bewerkt komt niet in hun op.

  • Nederlands
  • Softcover
  • ISBN: 9789492665805
  • 318 pagina’s
  • Verschijningsdatum: 13 mei 2024
  • Prijs: € 32,50

Related Articles

Responses