Prachtig boomhuthotel in Noorwegen

(Woodnest) Laat ons u meenemen naar de Noorse bossen; uw reis naar Woodnest. Genesteld in een warme, luxe boomhut, kijkt u bij Woodnest uit over de prachtige Hardangerfjord. Met een panoramisch uitzicht op de met sneeuw bedekte bergen kunt u ontspannen en naar de zonsondergang kijken, uw voeten omhoog leggen en uitrusten in het nest.

Bij Woodnest geloven we dat boomhutten en de avonturen die ze bieden tijdloos zijn en niet alleen voor kinderen maar voor iedereen. Onze droom bij Woodnest was om een ​​authentieke boomhut te bouwen; dat betekent een huis in één boom! Woodnest brengt je het avontuur van de Noorse natuur zonder dat je luxe en comfort hoeft in te leveren. Woodnest, genesteld in de natuur, is een luxe boomhutervaring: elke boomhut heeft elektriciteit, een kleine kitchenette, snelle wifi, een doorspoeltoilet en een douche. Elke boomhut is uitgerust met vloerverwarming om het tijdens de winteravonden gezellig te houden.

Op zoek naar een romantisch weekendje weg? Of een klein groepsavontuur? Woodnest is het perfecte uitje voor jou! Bij Woodnest staan ​​vier boomhutten op ons terrein; twee Originals met elk een capaciteit van 4 personen, waar u twee tweepersoonsbedden vindt, en twee Mountaintops, elk met een capaciteit van 2 personen. De boomhutten liggen in de Noorse bossen met uitzicht op de Hardangerfjord, in het prachtige stadje Odda.

Vanaf november 2024 zijn er weer wat dagen beschikbaar, daarvoor is alles volgeboekt.

Meer info: woodnest.no (geen affiliate, gewoon inspiratie delen 😉

Related Articles

Responses