Bekrachtiging Crowd Power 28 januari

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kugler) Als je als scheppend wezen alles wat je geleerd hebt aan de kant durft te schuiven, ben je echt vrij.

Op 28 januari 2016 was er weer een hele mooie uitzending van Crowd Power op Earth Matters met Arjan Bos en Martijn van Staveren.

Wat mij betreft is deze uitzending heel erg de moeite waard om te bekijken. Hieronder tref je het filmpje aan van de hele mooie, bekrachtiging in de uitzending en de uitgeschreven tekst daarvan.

Arjan
Misschien een mooi moment om af te sluiten.

Martijn
Ja, laten we dat doen.

Voor de mensen die daar ook graag aan mee willen doen, vraag ik vooral om heel erg bij jezelf te blijven, ook met je aandacht. Besef ook dat in de stilte die we zo met elkaar beleven dat die stilte er één is van kracht. En dat die stilte er één is die nog door geen andere wezens dan scheppende wezens gevoeld kan worden. Het is het organische moment in onze ziel dat door ruimte en tijd dwars door alle lagen van dimensies aanwezig is in dat moment. Dat kan alleen als je jezelf serieus neemt als scheppend wezen en dat je alles wat je ooit hebt geleerd, gewoon aan de kant durft te zetten. En vraag maar eens aan jezelf hoe vrij je dan echt bent.

Wat je mag doen, als je dat fijn vindt, is je ogen dicht doen. Je gaat een aantal keren op je eigen tempo in- en uitademen. En ook beseffen dat dit moment, juist dit moment, een moment is dat speciaal bekrachtigd kan worden door jou. Jij doet dus nergens aan mee. En jij bent dit moment. Dit is jouw moment.

En bij de inademing naar binnen toe voel je dat de inademing zich manifesteert in jouw hartbewustzijn, in jouw hart. Bij de uitademing besef je dat de informatie en de gevoelens uit je hart uitgeademd worden in en rondom jouw lichaam. En laat rustig je adem los en je ademt weer in. In je hart manifesteert dat zich, je houdt het even vast en je laat het weer los. Deze lucht adem je uit rondom je lichaam.

Je beseft in het moment dat jij in je lichaam zit. Met de aandacht ben je in je lichaam. Alles wat er om jou heen is, doet er niet toe. En met aandacht in je lichaam; elke cel in jouw lichaam, elk onderdeeltje in dit lichaam, daar ben jij nu mee verbonden.

Je gaat helemaal met je aandacht naar je hart. En terwijl je met de aandacht in je hart bent, flitst er een beeld door jou heen en een gevoel dat jij hier komt dragen namens jezelf in deze werkelijkheid. Wat wil je laten zien? Wat draag jij uit?

En in dit moment in jouw hart komt een beeld, het cadeau van de verandering die jij als schepper hier komt brengen. Het ontstaat in een flits in je hart. En jij voelt dat jij de drager bent van deze creatie. En je voelt die energie dansen als een kind in je lichaam. En in dit moment adem je diep in, in het dansende beeld in je hart. En bij de uitademing geef je dit beeld en dit gevoel: geef je foeeehh… zo aan de matrix. En je zegt vanuit je eigen kracht, van niets anders dan vanuit je eigen kracht: ik ben hier!

Hier ben ik. Ik ben op deze plek aanwezig, omdat ik hier ben. Ik neem waar vanuit mijn zuivere waarneming, en in dit moment: mijn cadeau voor de matrix alle coderingen van controle zal raken. En we zetten daar de bekrachtiging overheen dat het met een duizendvoud gedupliceerd wordt en bekrachtigd wordt. En door alle mensen tegelijkertijd. Het eigen cadeau.

Als dansende programma’s, als dansende schepping. En al die cadeautjes door het veld heen, door de matrix. En het wordt gezien. En het wordt gevoeld. En we zeggen nog een keer: IK BEN HIER. En in het moment van nu beseffen wij met elkaar in ruimte en tijd in dit model van invasie schepping hebben gebracht, verandering hebben gebracht.

We hebben ons voorstellingsvermogen en gevoel getoond; dat is wat wij mogen doen. En dat is ook waarop wordt gewacht. Dat wij gewoon simpelweg doen wat we kunnen.

En met een diepe ademhaling terug echt in je hartbewustzijn, bij jezelf. En doe je lekker je ogen open.

Het is nodig dat wij als organische, scheppende wezens, nu in het huidige model waar we nu zitten, onze tijd, onze moeite en onze inzet durven gaan leveren om met een oeroud vermogen deze realiteit weer te bezielen. En dan komen we heel dicht in de buurt wie wij zijn en waar we ooit onszelf voor hebben gecreëerd.

Arjan
Dank jullie wel. Ik vond het een mooie avond. Dus wat mij betreft sluiten we hiermee af.

Martijn
Wat mij betreft ook.

Publiek, heel hartelijk dank. En de kijkers thuis, ontzettend bedankt, voor het mee voorstellen, niet alleen van de Crowd Power, maar ook zeker van deze uitzending. Want besef wel heel goed, hè, van binnen, dat bezig zijn met deze materie, met deze energie, enorm bekrachtigend is. En zeker ook een heel erg energetisch zware wissel trekt op het verantwoordelijkheidsbesef naar jezelf toe om weer besluitvorming te krijgen in datgene wat jij voelt en wat jij doet. Bevrijd je daaruit op jouw manier. Doe er onderzoek naar.

En kom eens gezellig bij de uitzending zitten.

Arjan
Ja, hartstikke leuk. Dank je wel Martijn. Voor deze avond ook weer. Ook bedankt voor het kijken. Heel graag tot de volgende keer.Ik weet uit mijn hoofd niet welke datum dat is.Het staat hieronder; het wordt ook weer aangekondigd. Dankjewel. En graag tot een volgende keer.

Bron: gewoon-spiritualiteit.nl

Related Articles

Responses