Zo 11 aug Noord-Holland | Mensbeleving in de natuur | Martijn van Staveren

Ja, deze zomer organiseren we weer een Mensbeleving in de natuur met Martijn van Staveren! 

De lezingen, symposia, Crowd Power uitzendingen, educatiedagen en ook deze bijzondere Mensbeleving in de natuur met Martijn van Staveren, gaan gepaard met diepliggende hologram activaties op basis van je eigen vibrationele veld, waardoor er openingen gecreëerd worden in de zogenaamde werkelijkheid waar wij op dit moment deel van uitmaken.

Naast het delen van informatie zullen diverse bekrachtigingen onderdeel van het programma zijn en er is ook tijd om ervaringen te delen en vragen te stellen. Op de open krachtplek in de natuur die we voor deze middag hebben uitgekozen, vormt het contact met de Aarde en de stilte die daar oorverdovend aanwezig is, een warm bad voor de intentie die we met elkaar hebben neergezet.

Door te gaan werken met je eigen kracht van creatie, kunnen de effecten in je dagelijkse leven merkbaar worden. Durf jij het aan om jezelf werkelijk in het grote veld te openen?

Mensbeleving in de natuur | Met Martijn van Staveren

Datum: zondag 11 augustus 2024

Aanvang lopen: 13:30 uur (vanaf de parkeerplaats)

Tijd: 14:00 tot 17:00 uur 

Locatie:

  • Op een prachtige open plek in de natuur, met heuvels, zand en hei (dicht tegen de provincie Utrecht aan)
  • Na aanmelding krijg je de routebeschrijving toegestuurd (is te downloaden als onderdeel van de bevestiging).
  • De locatie is een klein half uurtje lopen door de natuur vanaf de parkeerplaats. Er is ook een short cut voor mensen die niet mee kunnen of willen lopen, korter dan 5 minuten.
  • Er is geluidversterking aanwezig om het ook bij wind voor iedereen verstaanbaar te maken.

Meenemen:

  • Als je niet op de grond wilt zitten: een opvouwbaar krukje of matje/meditatiekussen.
  • Afhankelijk van het weer: regenkleding / paraplu. Ook bij regen laten we het evenement wel doorgaan buiten. Als het te hard gaat regenen hebben we in de nabijheid een ruimte gehuurd waar we met ons allen de beoogde middag met elkaar kunnen beleven.
  • Je eigen drinken en eventueel een versnapering (laat geen afval achter svp). Als het regent en we gaan naar de locatie is daar het meenemen van eigen drinken niet toegestaan. Consumpties zijn voor eigen rekening (cash of pin).
  • Wandelschoenen

Entree: tickets voor deze middag zijn € 32,50.

Mocht je er bij willen zijn en het niet kunnen betalen hebben we 3 x 2 tickets beschikbaar gesteld voor minima (als je alleen wilt komen kun je dat ook verzoeken natuurlijk, maar we geven dus de gelegenheid om iemand gratis me te nemen). Als je daarvoor in aanmerking wilt komen, stuur dan een mail naar [email protected].

Als je je hebt aangemeld en ziet waar het is, dan kun je er desgewenst op eigen gelegenheid vooraf lunchen of achteraf dineren. Vooraf of achteraf blijven slapen is ook een mogelijkheid.  

Kale duinen bij Appelscha in 2017:

Drunense duinen:

Related Articles

Responses