Onderzoekers monitoren en besturen organen met sensor ter grootte van zandkorrel | Draadloze mind control

In deze video kunnen we zien dat microsensoren in zenuwbanen, bloedvaten en hersenen worden geplaatst waarmee real-time, allerlei data over het functioneren van het lichaam verkregen kan worden. Er worden electrische signalen in de zenuwen van de hersenen waargenomen en ultra sound (geluid dat we niet kunnen horen) naar de neurale stof gestuurd waardoor en bijvoorbeeld beweging van een prothese kan worden aangestuurd. De ‘neural dust’ die hiervoor nodig is moet in de hersenen worden geïmplanteerd en een leven lang mee kunnen. 

Dit is inmiddels reguliere wetenschap, waar we als samenleving met deze video een klein tipje van gepresenteerd krijgen. Wat zich niet in het publieke domein bevindt is zoals gebruikelijk al veel verder. 

Deze mogelijke gezondheidstoepassingen klinken natuurlijk fantastisch, als we bedenken welk niveau van mind control hierdoor ook beschikbaar komt zouden we als samenleving grote vraagtekens kunnen zetten bij dit soort technologie, met potentieel zeer verstrekkende gevolgen.

Hier vind je een uitgebreid engels artikel over dit fenomeen: Neural “Smart” Dust Connects Brain And Computer (Wireless Mind Control)

Video: Zie.nl

Bron: Earth Matters

Related Articles

Responses