Wijziging schema uitzending Crowd Power met Arjan Bos en Martijn van Staveren

(Earth Matters) Afgelopen vrijdag zaten we klaar voor de eerste opnames van Heilige Huisjes, en we hebben de eerste gelijk voor onszelf ontmaskerd: namelijk dat een online tv programma maken makkelijk is. We zullen je niet vermoeien met de technische details, maar we hebben in ieder geval besloten dat we nog meer moeten testdraaien voordat we de live uitzendingen kunnen programmeren. Na de zomervakantie beginnen we daarom pas met de live opnames. Hieronder volgt het gewijzigde schema en daaronder de video’s die we tot nu toe met Martijn hebben gemaakt. 

Er zijn al mooie reacties, vragen en beeldmateriaal binnen gekomen. Wil je ook iets bijdragen aan de uitzendingen door een vraag te stellen, een klokkenluider te zijn, een ervaring of foto’s of video’s te delen? Dat kun je doen via [email protected]Fringe Weather Report, Buitenaards contact, Heilige Huisjes en Crowd Power maken we samen en we zijn heel benieuwd naar jullie inbreng.

Van sommige mensen hebben we te horen gekregen dat het geluid zacht was. Anderen vertelden ons dat het geluid gelukkig heel goed was. Zelf vinden we het net iets te zacht, dus de volgende uitzendingen zullen we iets harder vrijgeven. Maar als je het bijna niet kon horen ligt dat aan de instellingen op je pc. De YouTube-video heeft een eigen volumeknop rechtsonder, wellicht zal je die omhoog moeten zetten, samen met het volume op je pc. 

Data van de uitzendingen: 

Dag Datum Tijd Programma Afl.  
Vrijdag 5-jun   Introductie programma 0 (niet live)
Vrijdag 12-jun   Fringe weather report 1 (niet live)
Vrijdag 10-jul   Heilige Huisjes 1 (niet live)
Vrijdag 31-jul   Buitenaards contact 1 (niet live)
Dinsdag 18-aug 20:00 Fringe weather report 2  
Donderdag 3-sep 20:00 Heilige Huisjes 2  
Vrijdag 11-sep 20:00 Buitenaards contact 2  
Dinsdag 15-sep 20:00 Crowd Power 2  
Maandag 21-sep 20:00 Fringe weather report 3  
Maandag 12-okt 20:00 Heilige Huisjes 3  
Donderdag 29-okt 20:00 Buitenaards contact 3  
Dinsdag 3-nov 20:00 Crowd Power 3  
Donderdag 12-nov 20:00 Fringe weather report 4  
Donderdag 26-nov 20:00 Heilige Huisjes 4  
Donderdag 10-dec 20:00 Buitenaards contact 4  
Dinsdag 22-dec 20:00 Crowd Power 4  

Introductie-aflevering
Van de aardbeving in Japan tot groene lichtverschijnselen in de wolken bij Groningen; van de Matrix tot het menselijk potentieel en hoe we dat met elkaar kunnen aanboren; van hoe de programma’s in elkaar zitten tot de intentie waarmee het wordt gemaakt; en vooral wat jij, de kijker, daarin kunt betekenen. Ook stellen Arjan en Martijn zichzelf voor en vertelt Arjan over het ontstaan van Earth Matters. Dat en nog veel meer is te zien in deze introductie-aflevering. 

Bron: Earth Matters

Bron foto groen licht verschijnsel: Groninganus


Agenda lezingen van Martijn 

Najaar 2015 in Haren | Deel 1 t/m 8 van de lezingenserie: Buitenaards contact is werkelijkheid 

Klik hier voor lezingen in de rest van Nederland. 

Related Articles

Responses