Het vervolg op de Crowd Powers

(Earth Matters | door Arjan Bos) Wat er met de Crowd Power serie in beweging is gezet, blijkt van enorme proportie te zijn. Vele verhalen hebben ons bereikt over persoonlijke doorbraken op eigen kracht. Chronische ziektes en jarenlange processen, die met waarneming en een opdracht tot verandering zijn omgezet. Herkenning, troost, een spiegel, verwondering, vreugde en verdriet of een innerlijk weten. Diepe ontroering was er vaak en mensen over de hele wereld voelen zich verbonden.

Dat is fantastisch en vraagt natuurlijk om een vervolg. Die zijn we ook aan het vormgeven. Martijn heeft het publieke domein voor een paar maanden grotendeels verlaten. Recent hebben we een deel van het vervolg in kaart gebracht en delen alvast met je, wat we in de komende maanden van plan zijn. 

Kinderen

Er leeft bij ons en diverse anderen de wens om kinderen te betrekken in de activiteiten. We hebben gekeken naar allerlei werkvormen en Martijn en ik hebben behoefte aan meer input. Binnenkort organiseren we daarom een middag in het midden van het land voor maximaal 26 mensen die expertise en ideeën met ons willen delen om samen tot diverse vormen te komen waarmee kinderen op speelse en natuurlijke wijze, ervaring kunnen opdoen met het voelen en gebruiken van hun eigen kracht en grootsheid. De specifieke uitnodigingen met plaats, datum en tijd komt binnenkort op de site. De toegang is gratis, aanmelden wel verplicht en vol = vol.
Ideeën hiervoor kunnen ook worden ingestuurd naar [email protected]

Wees Jezelf Weekend

Liefst in november nog willen we het eerste Wees jezelf weekend organiseren. Het gaat daarbij onder andere om de vrijheid van Oorspronkelijk voelen en denken, collectief zo groots mogelijk te beleven. Door wezenlijk contact met onszelf te maken wordt contact met het oorspronkelijk levensveld en haar bewoners ook mogelijk. Daarnaast is er ruimte voor muziek, zingen, dansen, je eigen inbreng, wandelen in de natuur, lekker eten (bio/vega) en vrije tijd om ontspannen met elkaar in contact te komen. Het is nu de tijd om samen te gaan staan en daar gaan we tijdens dit weekend op speelse wijze, nieuwe diepten in verkennen. 

De accomodatie is in Drenthe, het weekend duurt van vrijdagavond tot en met zondagmiddag, is inclusief overnachtingen en eten en drinken. Het ligt midden in de bossen. Zodra de data en bijdrage bekend zijn, zullen we dat publiceren.

Festival Eigen Kracht

In mei 2018 willen we in Otterlo een meerdaags festival organiseren, in de spirit van de Wees jezelf weekenden, maar dan iets uitbundiger. We kunnen dan met meer mensen samen zijn, liefst ook een dag langer (we hopen dat pinksteren lukt), kinderen zijn welkom, je kunt je eigen tent of caravan meenemen, maar ook een blokhut huren of thuis slapen, eten is optioneel in kraampjes te koop. In de avond is er onder de sterrenhemel een groot kampvuur, we maken natuurwandelingen in de prachtige omringende bossen, er zijn dagelijks bekrachtigingen, muziek, zingen, dansen, op allerlei manieren word je vrijblijvend uitgenodigd om je eigen verhaal in te brengen en natuurlijk is er vooral tijd en ruimte om met elkaar te Zijn. 

Engels en Duits

Ja, het gaat eindelijk gebeuren. We zijn achter de schermen bezig om zowel in het Engels als in het Duits een interview en/of een lezing op video uit te brengen. We worden er al lang naar gevraagd het zit nu in de planning!

Inspiratie-avond op 11 november: Kracht van liefde, waarneming & creatie (Groningen)

Het ervaren van het nieuwe bewustzijn staat centraal op deze inspiratie-avond. Door de kracht van waar-nemen vanuit het hart kunnen we dit oorspronkelijke bewust-zijn ervaren. Op de grote verschuivingen die nu wereldwijd plaats vinden geeft Martijn zijn eigen visie, gebaseerd op zijn levenservaringen en de kwantumfysica. Op deze avond onderzoeken en ervaren we samen hoe het is om te zijn in onze oorspronkelijke (scheppende) Kracht.
Zodra de locatie (in Groningen) bekend is, zullen we het op de website plaatsen.

Nieuw programma van Arjan en Martijn

Die gaat er in een nieuwe vorm zeker komen. Korter, vaker, on-the-road en met meer actualiteit is de bedoeling, maar deze laat nog wel een paar maand op zich wachten. Dat heeft allerlei redenen waarvan er één, hoewel niet de belangrijkste, de locatie is.

Nieuw kantoor / studio

Bij Earth Matters hebben we de huur opgezegd van ons kantoor met studio in Haren. Eind november moeten we er uit zijn. Met een kleiner team werd het te groot en daarnaast vonden we de lasten al te hoog, maar recent is daar maar liefst 20% bovenop gekomen (door verkeerde energieberekeningen van onze anti leegstand verhuurder).

Ondersteuning Earth Matters

We zijn op zoek naar iets kleiners en betaalbaarders in Groningen. We hebben 2 kamers nodig, 1 als kantoor met ongeveer 4 bureau’s en 1 voor de studio (vanaf 25 m2).

Als je een geschikte ruimte voor ons weet voor een schappelijk tarief (tot 700 incl. servicekosten, electriciteit etc.) in de stad Groningen of directe omgeving horen we het graag. Je kunt daarvoor mailen naar [email protected]

Als je je geroepen voelt om Earth Matters te ondersteunen me een financiële bijdrage is dat ook heel welkom op dit moment. Jouw support is nu echt nodig om het werk van Earth Matters voort te kunnen zetten, mogen we op je rekenen? 

Klik dan op de link van het bedrag van je keuze en kies een van de betalingsmethoden:

Zelf overmaken kan ook:

Je kunt het ook zelf overmaken op IBAN NL79TRIO0198518331 t.n.v. ‘Stichting earthmatters’ te Groningen. We zijn een culturele ANBI stichting, dus je donatie kun je voor 125% van de belasting aftrekken.

Wij verheugen ons enorm op het vervolg en hopen je online of veel liever nog in het echt te ontmoeten!

Dank je wel medereizigers,

Arjan Bos
Initiatiefnemer Earth Matters

Bron: Earth Matters

Related Articles

Responses