Help jij Arjan Bos met een benodigde blaaskankerbehandeling in Duitsland?

Lieve mensen,

Ik heb jullie hulp nodig.

Recent is er bij mij blaaskanker geconstateerd, dat was een behoorlijke aardverschuiving kan ik je vertellen.

Ik ben 53 jaar en heb een aantal geweldige kinderen. De meeste zijn al wat ouder, Nino is de jongste en hij is 5 jaar. Ik ben vastbesloten om niet binnen een paar maand van deze aardbodem te vertrekken en voel heel diep er in ieder geval voor hem te willen zijn en blijven. Daarnaast heb ik er lang en met veel geduld en moeite aan gewerkt om prachtige programma’s te kunnen maken met Earth Matters. Nu is na letterlijk jaren van bizarre tegenwerking de studio eindelijk klaar. De Crowd Powers en allerlei andere programma’s met Martijn van Staveren konden weer beginnen en toen kwam dit bericht. Surrealistisch was het en heel verdrietig ook. Maar ik ben nog lang niet klaar met Leven, het voelt alsof ik pas begonnen ben!

Inmiddels is de tumor van 5 cm er gelukkig uit gehaald. Door een CT scan en de informatie van de operatie weten ze dat het ook in het spierweefsel van de blaas zit. Dat noemen ze agressief en de uroloog vertelde dat de blaas berucht is om zijn doorgaans zeer snelle doorgroei…

Het reguliere advies is dan ook om zo snel mogelijk een zware chemokuur te beginnen met operatieve verwijdering van de blaas, de lymfeklieren en de prostaat. De chemo zou dan de ouderwetse zwaarste kuur die er bestaat behelzen. Na de zware operatie zou ik dan wakker worden met een stoma en zou ik de liefde nooit meer kunnen bedrijven. Verder is er 80% kans op gehoorschade en nierschade (bovenop de nierschade die ik al heb) met nog een behoorlijke kans op een scala aan hele vervelende andere serieuze medische complicaties. De vraag en het perspectief dat mij voorgelegd werd komt in mijn gevoel ongeveer neer op: Wil je dood of wil je gehandicapt worden?

Beide voelt voor mij niet als een reële optie. Daarom ben ik verder gaan onderzoeken en ben ik in contact gekomen met artsen die kanker behandelingen geven in Duitsland. Daar hebben behandelaren veel meer medisch oncologische vrijheid. De therapieën zijn onder meer gericht op herstel van het immuunsysteem waardoor de kans dat de kanker verdwijnt en niet meer terugkomt maximaal vergroot wordt. Het gaat om een combinatie van zeer hoge doseringen vitamine C en kurkuma infusen, ozon en hyperthermie met bijbehorende bloedonderzoeken en suppletie. Je zou het een uitgebreide biologische chemokuur kunnen noemen die de kanker op meerdere fronten rigoureus te lijf gaat en tegelijkertijd de gezonde cellen, weefsels en organen niet alleen in tact laat, maar zelfs enorm ondersteunt. In Duitsland liggen voor mij verreweg de beste mogelijkheden om mijn huidige situatie om te buigen naar en een blakend gezonde toekomst. Voor een aantal maanden zal ik daar een paar keer per week naar toe moeten en vol vertrouwen wil ik dit traject graag starten.

Mijn verzekering in Nederland dekt de kosten van deze vormen van behandelen niet. De benodigde bedragen voor deze behandelingen zijn niet gering en ik kan ze niet betalen. Ik heb groot vertrouwen in de effectiviteit van deze behandelingen zonder mijn lichaam nog meer te schaden. Het proces en alle kennis die ik opdoe deel ik graag op video, met jou en iedereen die het wel zien. Ondanks de boeken en video’s die er bestaan, waarvan ik vele tot me heb genomen en daar heel blij mee ben, voel ik daarop nu al een brede, waardevolle en welkome aanvulling te kunnen maken.

Ik ben er helemaal klaar voor, maar het lukt mij niet alleen. Daarom is mijn vraag aan jou of je me wilt helpen dat ik dit proces van genezing in kan gaan.

Groot of klein, je bijdrage is voor mij van onschatbare waarde.

Het betekent voor mij LEVEN.

Een diep dankbare groet, Arjan Bos

.

PS 1 Er zijn 0% platformkosten, dus alles komt gelukkig volledig en rechtstreeks bij mij terecht, maar er staat wel standaard een 15% donatie aan het platform geselecteerd. Dat percentage kun je onderaan veranderen en ook op 0 zetten als je wilt.

PS 2 De foto is in het Martiniziekenhuis gemaakt, vlak na de operatie eind september.

Related Articles

Responses