Elon Musk speechte op de rally van Donald Trump, daarna ging hij met Tucker zitten.

(Tucker Carlson) Elon Musk is all-in voor Donald Trump.

Zijn optreden op het podium tijdens de campagnebijeenkomst van afgelopen weekend maakte dat duidelijk. Musk wil heel graag dat Trump het Witte Huis terugwint; hij gelooft zelfs dat de toekomst van het land op het spel staat.

Maar wat zal de rijkste man ter wereld doen na de overwinning van Trump? Zal hij terugvallen in de schaduw, of doorgaan met doen wat hij denkt dat hij moet doen om Amerika te helpen redden?

Musk sprak dit weekend met Tucker om zijn potentiële rol in de volgende Trump-regering te bespreken, de dringende behoefte aan meer regulering van kunstmatige intelligentie, religie in het Westen, Diddy en meer. Het volledige interview is zojuist vrijgegeven op X.

Elon Musk vertelt Tucker:

“[Donald Trump en ik] hebben gesproken over een efficiëntiepositie van de overheid… [We moeten] naar alle federale agentschappen kijken en zeggen: ‘Hebben we echt 428 federale agentschappen nodig, wat het ook zijn?’ waar mensen nog nooit van hebben gehoord en die overlappende verantwoordelijkheidsgebieden hebben… Ik denk dat ik heel voor de hand liggende dingen zeg.’

Elon’s full speech

Related Articles

Responses