Interviews – Lange Frans en Coen Vermeeren nemen geen blad voor de mond

(Earth Matters TV | Arjan Bos) Wat was Lange Frans zijn wakker-word-moment? Gaat hij stemmen en zo ja waarop? Kunnen we nog meer Kamervragen of (muzikale) samenwerking met Coen Vermeeren verwachten? Hebben ze zelf wel eens een ufo gezien? Deze vragen en meer komen aan bod in de korte interviews hieronder.

Rapper Lange Frans en wetenschapper Coen Vermeeren stonden op 7 maaart samen op de bühne in het Theater in Delft. De interesse voor onrecht in de samenleving en onallerdaagse zaken als buitenaards leven, maar ook de liefde voor muziek bracht hen samen op het podium. Het werd een bijzondere avond. Lange Frans en Coen Vermeeren namen, zoals de titel van de avond al deed vermoeden, inderdaad geen geen blad voor de mond.

Ze werden op deze unieke avond kritisch aan de tand gevoeld door Eva Julia Manneke. Voor haar afstudeerwerk aan de Filmacademie Amsterdam heeft ze onlangs een documentaire gemaakt waarin zowel Vermeeren als Lange Frans expliciet aan het woord komen.

Onderwerpen die in Delft aan bod kwamen waren onder andere de gevaren van de openlijke propaganda van o.a. de NOS, de Nederlandse verkiezingen, NASA en buitenaards leven, 9/11, hackers en klokkenluiders, Trump en de Russen.

Interview met Lange Frans

Interview met Coen Vermeeren

Vragen aan het publiek

Bron: Earth Matters

Met dank aan Johan Herder en Wytse de Boer voor de snelle en professionele ondersteuning.


Lange Frans en Anita Meyer in de remix: Why tell me why

Related Articles

Responses