Elon Musk: Biden vliegt 320.000 ‘niet-doorgelichte’ migranten naar de VS ‘voor iets veel ergers dan 9/11’

Via een Freedom of Information Act verzoek is in de afgelopen dagen bekend geworden dat de Biden Administration in 2023 in het geheim 320.000 migranten naar 43 Amerikaanse luchthavens heeft gevlogen met de CBP One-app. Dat is een app waarmee mensen voordat ze in de VS aankomen, ongecheckt asiel kunnen aanvragen. Mensen kregen een betaalde vlucht vanuit hun woonplaats, ongeacht welk continent, naar de VS. En het aantal van 320.000 staat los van alle mensen die massaal lopend zijn binnen gekomen via de Mexicaanse grens. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 miljoen migranten in 2023 via de Mexicaanse grens.

Elon Musk verwijt de regering van president Joe Biden omdat ze in het geheim 320.000 ‘niet-doorgelichte’ migranten naar de VS heeft gevlogen, waarmee hij aangeeft dat ‘de basis wordt gelegd voor iets veel ergers dan 11 september.’ Musk gaf dinsdag de ernstige waarschuwing en merkte op dat het “slechts een kwestie van tijd” is dat de VS te maken krijgen met een nieuwe terroristische aanval van die omvang. “Deze regering importeert zowel kiezers als creëert een bedreiging voor de nationale veiligheid door niet-doorgelichte illegale immigranten”, voegde Musk eraan toe. “Dit is de reden waarom uiterst linkse groepen zo hard vechten om de vereisten voor kiezersidentificatie tegen te houden, onder het absurde mom van het beschermen van het stemrecht”, zei de CEO van miljardair Tesla in een volgende post waarin hij zijn standpunt nog eens bevestigde.

Dat het probleem onhoudbaar is, is evident, maar dat iets van de magnitude van 9/11 door migranten overtroffen kan worden is voor mij, Arjan, geen vraag. Elon impliceert hiermee dat een stel mensen uit het midden oosten 9/11 in gang hebben gezet. Met NORAD heeft de VS het zwaarst bewaakte luchtruim van alle landen ter wereld. Alleen al het feit dat er 3 vliegtuigen per stuk meer dan een uur buiten hun vliegroute hebben kunnen vliegen – los van alle andere dubieuziteiten die dag – geeft aan dat ze hulp van binnenuit moeten hebben gehad.

In drie korte video’s van een paar minuten zie je hoe hierop gereageerd wordt in Amerika. Daaronder nog een vierde video waarin het probleem van duizenden migranten in San Fransisco onder de loep wordt genomen. In een paar jaar van een prachtige en veilige stad, naar een volledig door drugdealers overgenomen ghetto. Tenten, afval, drugs, dealers en doden door overdosis zijn overal.

In de 5e video een interview van Tucker Carlson over dit probleem.

.

.

.

.

Related Articles

Responses