Voorverkoop ‘Oproep tot contact’ gestart

(Antarra.nl) In ‘Oproep tot contact’ ontrafelt Dyana Hoedemaker de betekenis van schepperskracht, de ware aard van de Mens en haar Vrije Wil. Een verhaal dat de brug slaat tussen de simulatie-realiteit en de mens in al haar koninklijke oorspronkelijkheid. Verleg je grenzen en ontdek de ongekende mogelijkheden die je als mens hebt.

‘Weten jullie wel hoe krachtig de Mens van oorsprong is!?

Jullie kunnen ruimte en tijd, oorzaak en gevolg ombuigen.

Jullie hoeven nérgens bang voor te zijn.’

‘Oproep tot contact’ is een indrukwekkend verhaal over bewustwording en vrijheid. Het neemt je mee op een onthullende reis, waarbij de grenzen tussen fictie en realiteit vervagen en een veelbelovende toekomst zichtbaar wordt.

In opdracht van de Firma leggen Daan en Elien de schokkende waarheid bloot die schuilgaat achter deze werkelijkheid. Een artificiële beschaving bestuurt de mensheid op een bijna onzichtbare manier, met als doel totale controle over de mens.

Om te winnen gaat Archon tot het uiterste. Wat is er nodig om de laatste restanten van hun imperium te ontmantelen en de doorgang naar de oorspronkelijke wereld te realiseren?

Dyana Hoedemaker (foto hieronder) heeft aan de Sociale Academie en Kunstacademie gestudeerd. Ze verweeft op verfrissende wijze haar nieuwsgierigheid en bijzondere kijk op de werkelijkheid in tal van projecten en werkzaamheden.

Een reality-fiction

‘Oproep tot contact’ gaat over de toepassing van kwantumfysica, de besturing van de mens, en het openleggen van contacten met buitenaardse beschavingen. Maar vooral gaat dit boek over een ruimer begrip van mens-zijn in deze wereld en de ongekende mogelijkheden waar iedereen over beschikt. Ik wil je aanmoedigen om je voorstellingsvermogen op te rekken, je eigen onderzoek te doen en de wijsheid van je hart te volgen.

.

Wil je een gesigneerd exemplaar? Stuur dan een mail naar [email protected] en reserveer je boek. Rond 8 oktober stuurt ze het boek dan aan je toe (€ 29.95 is incl. verzendkosten).

Onderwerpen die in boek aan de orde komen zijn onder andere:

kwantumfysica – holografisch digitaal universum – gedachteninserties – het ontstaan van trauma – de val van Tarra Gaia – psychiatrie – remote sensing – frequentietechnologie – Aethians –  onze avatar – diverse beschavingen – De Mahat groep – de taal van het land van ooit – Taskforce – gaan staan voor wie je bent – de bevrijding van de Koninklijke mens – oproep tot contact – Amu’Nera; mens schepper van het licht: SCHEP.

Wil je een tekst fragment lezen? klik dan op de button. Alvast veel leesplezier gewenst.

.

Related Articles

Responses