Whitney Webb: Hoe en waarom BlackRocks inzet op Bitcoin die het banksysteem wereldwijd ten val zou kunnen brengen

(Jamie tree) We moeten BlackRock niet blindelings vertrouwen met Bitcoin. Gebruik hun digitale portemonnee niet, communiceer niet met hun systeem… Wat dit nieuwe financiële systeem ook is… het gaat er uiteindelijk om dat we proberen BlackRock in staat te stellen zijn enorme expansie voort te zetten om in wezen alles te bezitten met zo weinig mogelijk risico voor hen. Dit is de laatste waarschuwing van Whitney Webb.

Onlangs deelde onderzoeksjournalist en oprichter van Unlimited Hangout, Whitney Webb, haar mening over BlackRock, hun plannen voor een nieuw financieel systeem, media-psy-ops en het tokeniseren van alles.
Ze sprak ook over de bereidheid van Bitcoin voor Wall Street en besprak hoe de cryptocurrency steeds meer wordt geïntegreerd in traditionele financiële systemen.

Whitney benadrukte de dreigende dreiging van corruptie binnen het Bitcoin-ecosysteem en de dringende behoefte aan waarborgen om digitale activa te beschermen.

Bovendien waarschuwde ze voor de gevaren van gelddevaluatie, waarbij ze de verwoestende impact op individuen, bedrijven en de economie als geheel benadrukte.
Zorg er echter voor dat je blijft tot het einde van de video waarin Whitney Webb onthult waarom Bitcoin uiteindelijk het banksysteem ten val zou kunnen brengen.

“People Have No Idea How Bad This Is” – Whitney Webb 2024 Bitcoin Prediction

Related Articles

Responses