Het kosmisch huis

Moniek

We nemen je graag mee naar een bijzondere wereld, die van Zelf kunsteling zijn. Tijdens de vele webinars over kosmisch contact die we inmiddels gedaan hebben, zijn steeds meer eigen rijke beelden naar voren gekomen die thuishoren in het kosmisch huis; een galerie vol vrije beeldentaal, de beleving van SamenkrachT.

De MENS verbeeldt diep in het ware hart een eigen natuurrijke beeldrealiteit. Als de mens zich kan bronbeelden voorbij zijn toegestane beeldaard, dan bestaat hij in kracht in zijn eigen beeld. Binnenin ieder mens leeft een gevoel voor waarde zonder gestuurde waarneming, meesterschap, mentaal gevormde maatschappelijke klasses, verlichting.  Het is wat naar buiten komt als de vraag van kracht zich opent; wie ben ik echt?

Zo is leven bedoeld, dit is waar pure schepping zich uit, in pure waarneming. Van nature en in een kosmisch organisch geheel zijn wij mensrijk en we hebben, wonende in een tijdelijk soort afwezigheidsaard, onze oorsprong erin te herontdekken. In ons innerrijk, daar waar de buitenwereld buiten blijft.

Hieronder zie je als eerste een video compilatie van vrije expressie op prachtige beeldmuziek van Ralph Nissen. Een uniek samengeheel ontstaat in kosmische vrijheid.

Met onder meer inspiratie van Ilaina, Henny, Trudy, Bianca, Jessica, Hilde, Chrisan, Mirjam, Anne, Dick, Ralph, Moniek, Arjan, Riëtte, Inge, Tajsa en Aagje.

Staat je naam er niet bij of je tekening en was je wel bij webinars kosmisch contact en kosmos AAN? Mail je ons even, we zouden je niet willen missen in deze samenkrachtige beweging die we samen hier maken 🙂

Related Articles

Responses

  1. Dank je wel voor je enthousiaste reactie Hans! We zijn van plan om een groep aan te maken hiervoor. Mensen die aan onze webinars hebben deelgenomen kunnen hun eigen werk dan delen. Op dit moment zijn er nog een paar dingen op de site die niet goed werken, we werken er hard aan. Als het allemaal soepel loopt zetten we de poorten helemaal open. Zeker ook hiervoor. We kunnen niet wachten 😉

 1. hart ver-reik-ent deze inner-like-ver-beelding-en …..de muziek waar het kosmische huis mee start…zo een schoonheid, gevolgd door hart verwarmende klanken van ralph…..
  ik mis de muziek van quintin..

 2. BOAH,
  hier word ik ECHT BLIJ van
  pffffff..
  even verteren
  en laten indalen…
  krachtige informatie-uit en in wisselingen
  G I G A N T I S C H
  dat is WARE VOEDING
  (ha, wij hebben geen eten meer nodig☺)

  DANK jullie voor het SAMENstellen
  en zichtbaar maken
  via deze weg!
  !!!!!!!!!!!!!!!!DANK DANK DANK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

New Report

Close