19-20/06 | Release to Remember – Expositie van het levensveld

(Dulce)

Het Kosmisch Levensveld

Release to Remember is een expositie van foto’s en tekeningen die het kosmisch levensveld representeren. Het kosmisch levensveld is altijd en overal aanwezig. In onze werkelijkheid kunnen wij dit ervaren met ons hoofd en hart. De getoonde beelden kunnen ons bij ons gevoel brengen. Ze worden nu vrijgegeven om ons te helpen herinneren wie wij van oorsprong zijn.

Zomerexpositie

De expositie in Utrecht was een geweldig succes!

Voor de zomereditie is wederom een unieke locatie gevonden. In een prachtige tuin in het groene Maarheeze zullen tekeningen en foto’s samenvloeien met het levensveld.
Er zal opnieuw een krachtig veld ontstaan aangevuld met nieuwe creaties.

Wij willen iedereen graag uitnodigen deze te komen zien en voelen in Maarheeze, Brabant.

We hopen jou (weer) te zien.

Het Levensveld

Release to Remember is een expositie met foto’s en tekeningen die juist NU aan het publiek worden getoond.

Het Kosmisch Levensveld wordt hierdoor verder geopend binnen onze werkelijkheid. Voor de mens is de kracht van het Levensveld voelbaar in de natuur. Al het leven hier op Aarde vindt zijn oorsprong in de kosmos.

Door ons te verbinden met de natuur, verbinden wij ons met Kosmische frequenties. De herinnering aan wie wij zijn komt tot leven.

Galactische beschavingen zijn verbonden met onze aarde en de levende natuur. Het is nu tijd dat deze wezens zich tonen in onze werkelijkheid. Via de tekeningen in de expositie kunnen wij onze verbinding met het leven in de kosmos verder verdiepen. Er kunnen herinneringen worden geopend aan wie wij ten diepste zijn.

Het is tijd om weer te voelen waarmee we verbonden zijn.

– Release to Remember –

Tickets per tijdslot vind je hier onderaan: releasetoremember.nu

Related Articles

Responses

New Report

Close