Kosmos AAN!

Er is land te ontdekken. Er zijn geheimen te ontwaren. Rollen om te spelen. Leven om te ervaren. Het leven is als een game, waarin de kunst om tot krijgerschap te geraken op het spel staat. Want er zit een uit- knop aan iedere beleving. Wees actief in winst denken voor je gedegradeerd wordt, verslagen of gewist. In activatie kun je voor de eindstrijd uitrennen, tot je bestuursrechtelijke controle hebt veroverd over je karakter, om hem met de glans van eeuwig heldendom op te poetsen voor het doek valt. En als de taal zijn einde uitspreekt, de kosmos uit gaat en je ogen toe, wat stopt er dan? Was je ooit begonnen? En wie bezat dan eigenlijk het beeld die jij toonde aan de wereld ter observatie? Inspiratie met 13 teksten en 13 video's (van 1 a 2 uur)

De passieve mens onderdrukt zijn passie voor het ware leven, door de gedachte van eindpunt door beperking te aanvaarden als lot. Het zou het begin zijn licht gegeven hebben. En dan de krijger, die geen enkel lot in afscheiding accepteert. Het zwaard mag erin, de kwast of de pen. Pure beeld vorming vraagt ons het eigen begin te tonen. Ongekaderd en zonder plafond. In het ware beeld, kan Kosmos niet uit.

Over de inspirator

Moniek van Pelt en Arjan Bos

Wij spelen graag met taal en met nieuwe woorden, beelden, kleuren, klanken en krachtvormen die de huidige denkwereld en diens bronvermeldingen doorzien als een eenzijdig soort eenheid die kunstmatig en eenzaam oogt en die weinig te wensen overlaat. De levende kosmische uitingen die we diep vanbinnen voel geven ons organische hartgevoelens om te ervaren, echt eigen krachtgedachten om te bevoelen en vragen ons dit door te geven. . . Als wij openheid doorgeven (Geef Openheid Door, G O D) en we doen dit met velen op eigen unieke wijze, dan openen zich hier weer scheppingsvelden die krachtige werelden in zicht geven die de taal van samen nog spreken. Precies daar begint voor ons een woord als thuis.

4 Inspiraties

+3 ingeschreven
Niet ingeschreven
van 69 voor 49 (Earth Friends 29)

Inspiratie Includes

  • 13 Hoofdstukken