14 okt | SamankrachT Antarrah

de enige waarheid die alle aardse elkaar bestrijdende waarheden tegelijk verhelderend kan bezien -en laten zijn- is de waarheid die ligt in het mensrijk voelen van je eigen grond, je eigen huis, je eigen belichaming en je eigen taalDe vrede die wij zijn, kan niet bestaan als één mens gelooft in de aardse alles doordringende opgelegde staat van leven die hem tot eenling zou maken, vechtend tegen zichzelf. Het denken langs opgelegde betekenis doet onze thuiswerkelijkheid razendsnel vervagen en maakt hem uiteindelijk betekenisloos voor de aardse wereld. En het doet de grootse betekenis van het designer-experiment vervagen.

Er is hier nagenoeg niets wat de mens wezenrijk wil dienen, enkel beheersen, zolang wij in de gi gan tische afleidings water-val ons onszelf de Echte informatie onthouden, bang om over spoeld, ont hoofd en ont hand te worden van de valse mens identiteit zoals hij hier breed uitgemeten ligt. Er wordt gerekend op onze blik van opstand tegen elke val, niet op onze waarneming van wel stand die elke val ziet voor wat het is, er niet in meebeweegt, en daarmee de sluier van het zogenaamde ‘’alomvattende” -lees totalitaire- oplicht, moment na moment. Het is in de stap van dit kruispunt vandaan, dat de ogen van buiten de aarde gericht zijn op ons en de levende communicatie met vredevol buitenaards bestaan op gang gezet kan worden.

We organiseren op Texel een dag voor mensen die zich sterk aangetrokken voelen tot of weten dat ze komen van de planeet Antarrah. Alsook mensen die een sterk soort samenwerking ervaren bij en met dit veld. Voor ons voelt het als nodig, om een mogelijkheid in het veld te leggen dat ook de ambassadeurs van Antarrah zich allen uitspreken als nooit tevoren.

Het gaat ons er niet om, om een groep te vormen, maar wel om op dat moment samen het veld te versterken door in elkaars aanwezigheid – in SamankrachT- beelden van ons echte kosmische thuis krachtiger door te kunnen laten komen. De beeldentaal toont een waarachtige frequentie uitwisseling waarbij niemand de ander zal vertellen hoe iets zit of is ter overtuiging, maar enkel om het op dat moment aanwezige Levensveld te versterken. En beeld is klank, is geur, is woord, is dank. We weten het allemaal zelf, hoe echt Leven tot in de diepste dieptes voelt..

Deze dag wordt dus niet geleid anders dan door jouzelf. Er zijn geen schone woorden nodig of overredingskracht, of welke technologische hulpmiddelen danook, om de kracht te voelen van samen precies weten hoe het leven eruit ziet op een unieke planeet, tot in de naam der detail! Samen voelen vanwaar je komt, hoe je eruit ziet als Mens, hoe missies daar georganiseerd worden, hoe de steden eruit zien, de natuur, de taal, de technologie. Hoe vanaf daar de verbindingen met andere werelden vormgegeven worden. Hoe leven in forcekracht haar vrije inspiratie fluistert, precies op die plek.

Samen zijn we thuis. Een ervaring om nooit meer te vergeten. Een weten om weer terug te halen naar hier. En daarmee de mogelijkheid te openen, om weer terug te keren naar dat enige echte thuis.

  • SamankrachT Antarrah
  • Datum: Vrijdag 14 oktober 2022
  • Tijden: van 11.00 tot 17.00 uur
  • Plaats: Texel (routebeschrijving volgt na aanmelding)
  • Door: Moniek van Pelt en Arjan Bos
  • Deelname: € 59 incl. koffie/thee en een kop verse soep tussen de middag. Earth Friends (word je voor € 3,- p/mnd) krijgen korting en betalen € 49,- zij zien hun prijs automatisch als ze ingelogd zijn.
  • Extra nacht: Als je wilt kun je de nacht ervoor (vanaf 19 uur) een kamer bij ons boeken voor € 47,50 incl. ontbijt (€ 42,50 voor Earth Friends).

De boot naar Texel is snel en goedkoop! 

Een retourtje voor voetgangers is € 2,50 en het duurt 18 minuten. Bij aankomst op Texel staat de bus voor je klaar en brengt je voor € 3,- in 8 minuten op 100 meter van ons huis. Met de auto is het nog eenvoudiger, alleen betaal je daar iets meer voor: Op dinsdag, woensdag en donderdag is een retour € 25, op andere dagen € 37. Je kunt bij ons op het terrein parkeren. De boot gaat zeer frequent, hier vind je alle info: teso.nl. Of je nu te voet bent of met de auto, je hoeft nooit een tijd te reserveren. Kijk de dag van tevoren wel even op teso.nl of er te verwachten drukte is (vooral in de vakanties) en houd daar rekening mee.

Smartphones, roken, alcohol & drugs

We doen er veel moeite voor om in ons kosmisch huis en vestigingscentrum de analoge frequenties ruim baan te geven. Daarom is het er vrij van WIFI, smartphones, alcohol en drugs. Als je een smartphone meeneemt mag je hem in de auto achterlaten of in een afgeschermde doos in de gang leggen. Bellen en roken kan altijd, alleen wel graag buiten. Voor meerdaagse evenementen is er een laptop met bedraad internet waar je gratis gebruik van kunt maken. In dit artikel van Martijn van Staveren over de smartphone staat een (verontrustende) opsomming, waar we ons in kunnen vinden: De smartphone genereert een holografisch plasmaveld dat ons bewustzijn bestuurt

Kosmisch huis – Vestigingscentrum de kwantumsprong

Vanuit ons kosmisch huis geven we vorm aan vestigingscentrum de kwantumsprong. Dit centrum beoogt de meest pure vorm van ambassade die er bestaat; die van zelf aanwezig zijn in het zelf en dit van moment naar moment uitdragen middenin de aardse wereldsfeer die om de ware mens heen is gelegd. Alleen samen maken we de kwantumsprong die nodig is, omdat de tijd voor echte universele openheid is aangebroken. Het vestigingscentrum zoals ik het ken van mijn thuis, kent de planeten, namen, situaties, knooppunten in de kosmos, zoals ze zijn en bewegen. Vanuit een voor ons aardlingen onvoorstelbaar groot overzicht wordt er meegekeken zonder te helpen, te redden of mee te helpen schaken. Wij zelfbewuste mensen, wonend op de aarde, maar niet komend van de aarde, zijn nu aan zet en we worden verwacht aan de grote onderhandelingstafels om bij aan te schuiven. Het is heel nodig dat de heersende aardse communicatiesfeer ruimte maakt voor onze gevoelens van origine. Taal begint pas echt te spreken met en in de mens, als elke invloedssfeer erin gekend wordt.

Het versterken van de Mens Aanwezigheid op elk kruispunt in de geschiedenis, dit ligt aan de basis van al onze evenementen.

Kom in vrede – Mahat

Klik hieronder om je in te schrijven:

Related Articles

Responses