Processen Viruswaarheid: Staat kreeg 12 keer “carte blanche” van rechtspraak

Jeroen Pols en Willem Engel hebben samen met advocaat van der Weijst inmiddels 12 rechtszaken gevoerd waarin de staat “carte blanche” heeft gekregen van de Rechtspraak. Viruswaarheid toont zich welbespraakt, to the point en ze zijn verfrissend scherp en snel met antwoorden en verwijzingen en referenties.

We krijgen middels deze nu al historische processen een bijzonder diep inkijkje in het (dis)functioneren van de staat. Hieronder een aantal fragmenten van zittingen en een openhartig interview met Jeroen Pols over zijn drugsverleden en 3 jaar in de gevangenis.

Pleitnota Viruswaarheid: wat het kabinet doet, kan niet | Jeroen Pols

Zitting inzake pseudovaccinatie/gen-therapiecampagnes:

https://www.youtube.com/watch?v=odFTVPJCTR4

Meer livestreams van viruswaarheid tegen de staat:

https://www.youtube.com/channel/UCi00a33aF2bXj79EZpP8oCA/videos

Jeroen Pols zat 3 jaar vast en praat over zijn drugsverleden!

(BLCKBX) Ruim 20 jaar geleden maakte hij deel uit van een drugsbende, de toenmalige officier van Justitie Fred Teeven maakte jacht op de bende en kreeg Jeroen Pols achter slot en grendel. 3 jaar moest hij uiteindelijk zitten, in de gevangenis deed hij een studie rechten en na vrijlating gooide hij het roer volledig om. Hij koos het rechte pad en werd jurist en koos er bewust voor om de titel “advocaat” niet aan te vragen bij de Orde van Advocaten. Hij kreeg een baan bij Cees Engel (de vader van Willem Engel) en voerde jaren lang procedures tegen de staat rondom een camping waar veel ophef over was. Willem Engel leidde een dansschool en had andere interesses maar tijden de corona-crisis kwamen hun paden samen en sindsdien vormen ze het koningskoppel in Viruswaarheid.

Meerdere zaken spanden ze aan tegen de staat en twee zaken wonnen ze. De PCR zaak bij terugkomst in Nederland na een vakantie van zijn vrouw en kind EN de avondklok zaak die nog geen 4 uur later tot een Turbo zitting leidde en weer van tafel ging door een schorsing. En opeens was daar dat artikel in de Telegraaf van misdaadverslaggever John van den Heuvel over het criminele verleden van Jeroen Pols. https://www.telegraaf.nl/nieuws/18834…​ 20 jaar geleden heeft Jeroen Pols 3 jaar moeten zitten nadat hij was veroordeeld voor drugshandel. Niemand minder dan Fred Teeven was de officier van justitie en de twee kennen elkaar dus goed. Maar in het artikel in de Telegraaf doet Teeven het voorkomen alsof hij verrast was Pols in de rechtszaal te zien. Programmamaker Flavio Pasquino spreekt Jeroen Pols over zijn criminele verleden, over zijn periode in de lik en zijn studie rechten tijdens zijn detentie maar ook over de beweringen van Teeven t.a.v. excessief geweld en het runnen van een criminele organisatie, die geweld niet schuwde.

Pols is openhartig en vertelt veel over die tijd maar vooral over hoe het hem heeft gevormd tot de man die hij nu is, een vader, een jurist en een man die strijd voor de vrijheid van zichzelf, zijn kinderen en eigenlijk iedere Nederlander.

Nederland open op 2 maart? | Karel Beckman met Jeroen Pols

Viruswaarheid wraakt rechter

Related Articles

Responses