Transcript | Crowd Power 8 | Droom manipulatie en psychose

(Earth Matters TV | Crowd Power) Het transcript van Crowd Power 8.

Deze is hier als PDF te downloaden (met dank aan Mareijke Giglio). Alle uitzendingen zijn te bekijken via het Earth Matters YouTube kanaal.

Wil je het televisieprogramma Crowd Power bijwonen en de gesprekken aan tafel van dichtbij meemaken? Dat kan! Crowd Power wordt opgenomen vanuit de Youniversal Studio in de Biotoop in Haren. De ontvangst is tussen 20.15 en 20.45 uur. Je bent van harte welkom een opname bij te wonen. Meld je aan via deze link op de website van Orongo.

Met grote toewijding is er van de uitzending een zo nauwkeurig mogelijk verslag gemaakt, we kunnen echter niet garanderen dat het helemaal foutloos is.

Transcript Crowd Power 8:

A: Heel hartelijk welkom bij Earth Matters TV. Dit is Crowd Power. Mensen hier in de studio ook van harte welkom; mijn naam is Arjan Bos.

M: Mijn naam is Martijn van Staveren. Van harte welkom thuis, publiek leuk dat jullie hier ook vanavond aanwezig zijn. Fijn dat we er weer mogen zijn vanavond; het is al weer een maandje terug denk ik.

A: Ja inderdaad, ook een nieuw tijdstip. Het is negen uur en in het nieuwe schema blijft het ook negen uur. Het is een maandje geleden inderdaad. We hebben tot nu toe eigenlijk alle twee weken een uitzending gehad, maar vanwege jouw agenda is het ook iets waar we aan moeten wennen. Tot aan de zomer hebben we drie maanden waarin we één uitzending doen.

M: Ja zo kan het gaan hè. Het is eigenlijk mijn schuld.

A: precies.

M:Ik ben blij dat we het kunnen doen en ik denk wel dat het ook nodig is dat we het laten ontstaan op het moment dat het ook echt nodig is. Want we kunnen wel bedenken dat we van alles willen moeten doen, maar ja, uiteindelijk creëren we het met elkaar en laten we het moment dat we onderwerpen hebben, ook gewoon ontstaan. Dus wat dat betreft vind ik het ook leuk dat we eigenlijk niet echt een script hebben. We hebben hier wel papier liggen, maar het script zijn we eigenlijk met elkaar. Ik nodig iedereen uit thuis om je Social Media in te duiken, in ieder geval je vragen te stellen en dan komt het hier bij ons terecht. En natuurlijk ook voor het publiek, als jullie vragen hebben of een opmerking of een aanvulling. Het hoeft niet altijd een vraag te zijn of een reactie op wat wij bespreken. Ja, voel dat het er toe doet.

A: Absoluut. Ik heb een paar praktische dingetjes. Om goed te kunnen doen wat we hier willen doen zijn we de studio aan het upgraden. Jullie kunnen dat thuis niet goed zien in ieder geval, maar er is hier al heel veel gebeurd. Er zitten nu zo’n 25.000 euro in en dan kan ik wel zeggen dat het zo’n beetje de onderkant van het semi-professionele segment is. Daarmee kunnen we echt doen wat we willen. We hebben in de uitzending van 27 november een begroting gemaakt. Als we een beetje kunnen doen wat we willen doen, dan hebben we eigenlijk 16.000 euro nodig om de nieuwe studio zo in te richten dat we er echt mee uit de voeten kunnen en sindsdien is er al 3.100 euro gedoneerd, dat is een fantastisch bedrag en daar zijn wij heel erg blij mee. De microfoons, hoe je ons nu hoort en ook hoe je ons ziet, dat hebben we al grotendeels vervangen. Ja daar zijn we heel blij mee.

M: Ja en het is natuurlijk ook “oefening baart kunst” voor de technische dienst hier, techniek en regie. Want uiteindelijk moeten we nog zien dat het allemaal goed werkt, dus het kan zijn dat her en der wat fijn-afstemming nodig is; het lijkt wis en waarachtig wel op een aardse samenleving. En wil je een keertje komen kijken, voel je vrij om eens een keer een uitzending bij te wonen.
Ik wil nog iets zeggen over die donaties, daarmee ben ik ook ontzettend blij, omdat het gebeurt voor Earth Matters. Want wat jij net opleest is natuurlijk in relatie tot Earth Matters en heeft niet zozeer met mij te maken, ik zit hier natuurlijk ook als een gast aan tafel.

A: Klopt. M: Dat stukje energie wat vertaald is in geld is natuurlijk beschikbaar voor alle gasten die jullie hier uitnodigen. A: Klopt. M: En ik voel ineens dat ik dit heel graag wil zeggen om ook het stukje dat een mogelijke verstrikking kan worden, alsof het met mij te maken heeft, dat dat gelijk hierbij weg is. Want het gaat er om dat het in de organisatie bij jullie allemaal mag gebeuren en gecreëerd wordt.

A: Het is mooi dat je het zegt. Ik voel ook heel sterk dat we het hele veld eigenlijk kunnen faciliteren met wat er gedoneerd wordt.

M: Ja, daar is het eigenlijk ook voor bedoeld om alle mogelijke projecten te laten plaatsvinden. En dan natuurlijk het liefst met mensen die met zware blokkades en weerstanden te kampen hebben, om die te doorbreken, hè. Ben je nou een hele grote tegenstander van Earth Matters; voel je dan toch zo vrij om eens contact op te nemen om jouw onderwerp bespreekbaar te maken.

A: En de ondersteuning zit hem niet alleen in geld. De laatste keer hebben we gevraagd of mensen ook mee wilden helpen om transcripts te maken van deze uitzendingen. Daar hebben zich best wel een aantal mensen op gemeld; we zijn met een mooi team aan de slag. Daar komen binnenkort ook de eerste dingen van op de site. Het is echt super dat die mensen daarmee aan de slag zijn. Ook met vertalingen. Sommige mensen zijn bezig met Duits en met ondertitelingen om het ook echt gewoon onder de video te zetten, dus niet alleen met de transcript maar ook vertalingen onder de video’s. En daar kunnen we nog wel wat mensen bij gebruiken. Op het moment dat je Nederlands spreekt maar je eigen taal is een andere, bijvoorbeeld het Duits of Frans of het Spaans, dan zou het hartstikke mooi zijn als je een bijdrage wilt leveren om vertalingen of ondertitelingen te doen.

M: Nou ja, dat is dan een heel leuk onderwerp. Ik ben in Duitsland geweest; heb een aantal lezingen in het Duits gegeven en dat was ontzettend leuk. Er waren heel veel mensen aanwezig die zeggen: Weet je wij kijken dan naar Earth Matters, maar we verstaan het niet; het zou zo mooi zijn als de You Tube filmpjes ondertiteld zijn. Voel voor jezelf of je daar een bijdrage in wilt leveren.
Mag ik daar iets over zeggen? In Duitsland was het een ontzettend leuke gebeurtenis. Ik ben zelf helemaal niet zo Duits onderricht en kijk ik ben nu 42 fysiek gezien. Rond mijn twintigste heb ik wel wat Duitse les gehad. In die tijd was het toch wel één van mijn betere vakken, misschien wel één van de weinige vakken waar ik goed in was, omdat ik het gewoon heel erg leuk vond, die Duitse taal. Goed 20 jaar lang niet gesproken en dan krijg ik die uitnodiging: “Goh, Martijn wil je een lezing komen geven?” Dat resulteert in tientallen verschillende locaties waar die uitnodigingen lopen. Maar daar gaat het helemaal niet om; het gaat mij er om dat ik dat wil delen, want ik spreek over het doorbreken van angsten hè, om daar gewoon door heen te gaan. Nu was ik helemaal niet bang maar ik voelde wel een gezonde spanning van: Oh dat is een nieuw veld dat in beweging komt. Het is echt “face your fears” en dan toch gewoon in dat neutrale veld te kunnen zijn en volledig vertrouwen dat op het moment dat je je bekrachtiging doet, dat je doet wat je voelt wat je kunt. Dat dat dus gedragen wordt door de mensen die daar zijn, dat was gewoon fantastisch.
En dat is een eigen ervaring op dat moment die weer iets bevestigt voor mijzelf. Dat heb ik natuurlijk ook nodig om mijzelf te bekrachtigen: Ja, het klopt dus dat alles mogelijk is. En dan is het in die modus van met elkaar spreken en voelen en dan “boem” dan gaat in één keer de laag van liefde, kracht en waarachtige schepping met elkaar, in dat veld van creatie, helemaal open. Dat was een hele leuke ervaring.
Voor het geval dat je thuis nou zit en denkt: Die man die praat ook altijd maar over het doorbreken van angsten, zou die dat nou zelf ook doen?
-Ja, ik doe dat zelf en ja het zijn altijd uitdagingen en misschien ben je nu geïnspireerd om toch eens dat te gaan doen waar je al heel lang aan denkt.

A: Wat ik ook wel leuk vond was dat naar aanleiding van een uitzending, eigenlijk een afmelding… Ja, hoe zeg je dat nou?… dat onze lezing niet doorging, M: Dat noemen ze annuleren. Zo is het. A: Ja, dankjewel. Heb jij een mailtje gekregen van iemand die naar aanleiding van een Crowd Power uitzending iets wou doen? Kun je daar iets over zeggen?

M: Ja dat was erg leuk. Ik krijg wel veel mail hoor, daar kan ik misschien ook gelijk gebruik van maken. Er komt zoveel mail binnen. Zo snel kan ik niet typen en ik heb gewoon ook niet de fysieke tijd om dat allemaal te beantwoorden, wat ik trouwens wel heel erg jammer vind. Ik lees de mails wél. Het duurt wel vaak een paar weken voordat ik het lees. En dan reageer ik vaak niet op de mail omdat ik “a” geen vraagbaak ben, maar ook omdat het gewoon … je reageert ergens op: inhoudelijk of niet. En als ik dus een hele snelle reactie geef op een mail dan doe je daar dus tekort aan. Dus ik heb gewoon maar aangegeven, ook op de automatische beantwoorder, dat het gelezen wordt et cetera
Maar in ieder geval ik krijg heel veel mailtjes en één daarvan was op een dag .. ik zit net voor mijn laptopje. Ik log in; ik doe het Windows mailprogrammetje open – dan kunnen ook alle inlichtingendiensten alles goed meelezen, hoef ik het niet allemaal voor te lezen – en toen kwam er een mail binnen die ontzettend leuk was. Het was een meneer en die typte: Ja ik ben nu in Amsterdam en we hebben daar eens een keer in een Crowd Power een soort krachtveld gemanifesteerd op de Dam, voor het paleis en ik ben daar nu want de Europese Commissie en de koning komen zo aan om het voorzitterschap van Nederland als voorzitter van de Europese Unie te beklinken. En ze hebben er allemaal speciale apparaten voor om dat te beklinken, maar die zien wij dus niet. Die man was daar aanwezig en die typte: “Ik ga er zo naar toe om het veld dat wij hebben gecreëerd weer opnieuw te bekrachtigen, simpelweg door het waar te nemen. Ik ben hier eigenlijk als waarnemer, als observator. En ik ga dus als het ware als getuige dat veld nog een keer neerzetten en dan zend ik dat vanuit mijn Zijn in beschikbaarheid naar die mensen toe.” Ik leg het iets meer uit dan dat hij het zo typte, maar in ieder geval was dat de essentie.
Ik vond dat ontzettend leuk, dus ik typ een berichtje terug van: Nou wat leuk zeg; succes, geweldig! En kreeg dus direct weer een berichtje terug van dat ze aangekomen waren.
We pakken het met elkaar ook echt op om datgene dat we doen mag gaan beklijven, ook in ons dagelijkse stuk. Zodat we, op het moment dat we ergens aanwezig zijn, we die activiteit er ook echt aan koppelen. En dat is iets waarin we elkaar mogen inspireren. Kijk daar kun je allemaal discussies over voeren en dialogen van: Goh zou dat wel of niet werken? Is het dan niet verstandig om dat met honderd mensen te doen? Er is ergens een begin en toevallig hoor ik dat nu via de e-mail. Toevallig? Het is heel bewust dat ik die e-mail ontving, ik denk dat het goed is dat we allemaal kijken wat kunnen we doen om ook als waarnemer ons bewustzijn (te zetten) op de zaken die niet openbaar worden gemaakt; hoe we die open kunnen maken.
Als we nu het voorbeeld van die MH17 nemen, dat vliegtuig dat neergestort is; mensen wordt een rad voor ogen gedraaid van wat er op dit moment allemaal gebeurt, maar er zijn convenanten gesloten dat de regeringen en inlichtingendiensten geen gegevens naar buiten brengen. Dat is overduidelijk. Dus regeringen en inlichtingendiensten: Als jullie denken dat de bevolking dit blijft accepteren, denk dan nog eens een heel goed na en ga gewoon die dossiers openen. Wees eens een keer die “brave heart” en zorg er eens voor dat die informatie op straat komt. Wat wat de consequenties ook mogen zijn. De consequenties zullen namelijk (anders) veel groter zijn, want het geheim wat er onder ligt gaat gewoon open en de consequenties zullen zijn dat jullie jezelf daarmee in een positie hebben gemanoeuvreerd waar je straks moeilijker uit kunt komen. En dat is niet erg want daar heb je ook ons weer bij nodig en wij zijn heel dienstbaar om het weer recht te trekken. Maar maak het jezelf niet zo moeilijk.

We zien allemaal dat er op dit moment allemaal leugens uit de kast worden gehaald. De slachtoffers en de nabestaanden van die ramp krijgen geen repliek eigenlijk op wat ze vragen; ze worden niet serieus genomen. Onze regering is incompetent en dat weten we allemaal wel, maar er is op een gegeven moment toch een stukje focus, bewustzijn nodig om het daar heen te brengen.
Dus “mind over matter”, “heart over matter”, dat we als waarnemer die lichtdeeltjes waar deze realiteit ook uit is opgebouwd kunnen beïnvloeden op een positieve manier. En dan kunnen we de zaken open maken. Dat zouden we nu echt moeten gaan durven doen. Dus dat die meneer naar de Dam is gelopen is gewoon erg leuk om te horen.

A: Ja, fantastisch, super mooi.
Wat er veel in het nieuws is nu en wat er nu ook in het landelijke en reguliere nieuws is, zijn onder andere die gekke geluiden die je hoort. Zo’n blikken geluid, een soort trompetgeschal. SBS6 besteedt er aandacht aan, het is in het AD, allerlei reguliere media besteden er aandacht aan. Ze brengen het met van alles en nog wat in verband. De potvissen die aanspoelen o.a. Misschien kunnen we eerst even naar het filmpje kijken om het even te horen.

(Video speelt af)

We konden het hier in de studio niet horen maar ik neem aan jullie thuis wel. Je hebt het ook gehoord? die gekke geluiden.

M: Ja, vanochtend vroeg was ik in Renkum en daar heb ik het beluisterd en het filmpje ook bekeken. Dat was voor het eerst dat ik het filmpje had gehoord en gezien.
Ja kijk die geluiden zijn er al heel lang. Al jaren wordt dat gehoord en waargenomen op de planeet aarde.
Ik wil nog even wat over zeggen over al die mensen die daar als “kundigen” iets over zeggen, iets dat mij opvalt – maar dat is puur mijn persoonlijke waarneming hoor – dat we nooit te horen krijgen wat het is. We krijgen altijd alleen suggesties te horen. En dat begrijp ik wel, maar er is niemand die nou eens zegt van: “Het is dat of dat.” Dan hebben we een Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut; we hebben allemaal professionals en dan worden al die televisiezenders aangezet om daar een verklaring over te geven en iedereen mag er naar kijken… – ik moet er gewoon een beetje om lachen hoor -, dan is Nederland een heel technologisch land, maar er komt niet iemand voor de camera die gewoon zegt: “Nou dat fenomeen dat kennen wij, wij hebben dat jaren geleden al onderzocht, het is over de hele wereld bekend en het heeft daar en daar mee te maken.” Dus er worden altijd alleen suggesties gegeven. En die worden allemaal geaccepteerd, die suggesties, maar op het moment dat een alternatieve media een suggestie doet, dan is het alsof je als een sigarettenpeuk uitgetrapt wordt. Ik moet er gewoon om lachen, omdat het niet uitmaakt uit welke regio de suggesties komen. Ik heb het beluisterd, ja.

A: Eén van die dingen die ze dan zeggen, net nog van iemand die even naar me toe kwam, die zegt: Op de radio ja, zo van : “Die Alihoedjes zeggen dat het met de Haarp” , te maken heeft. Maar dat is natuurlijk een “broodje aap” verhaal.” En daar wordt het mee afgedaan.

M: Dat is ook de kracht van de media om van te voren al, mensen die toch wel een bijdrage zouden kunnen leveren aan het idee, suggestie, om die op voorhand natuurlijk al voor gek te verklaren.
Maar goed, ik heb het beluisterd en ik ken het geluid; ik heb het wel eens eerder gehoord. Het lijkt mij … als ik er naar kijk en luister… – ik wil een stukje wetenschap er wel bij betrekken; de huidige fysische wetenschappen zijn beslist noodzakelijk om iets te kunnen verklaren, in ieder geval om daar een duiding aan te kunnen geven -, ik heb het vermoeden dat … kijk waar ik mee bezig ben, dus een stukje onderzoek dat ik verricht: Ik weet dat er allerlei verschillende lagen in de atmosfeer zijn. Ook echt magnetische velden – dat is wetenschappelijk ook aangetoond – maar die scheiden ook bewustzijnsvelden van elkaar. En door al die bewustzijnsvelden in het Planetaire grid lopen allemaal programma’s en er lopen ook technologische programma’s doorheen. Er is een hele grote verandering onderweg in de mind-set van de mens. En dat heeft ook te maken met planetair bewustzijn; het heeft te maken met magnetische velden. Er zijn veranderingen gaande; er komen barsten in de matrix, scheuren in de werkelijkheid zoals wij die waarnemen. En door die barsten heen komen allemaal codes, informaties, lichtcodes kun je zeggen – maakt niet uit hoe je dat ziet; geef het een naam zoals het voor jou lekker klinkt – maar er komen informaties doorheen en die informaties zorgen ervoor dat er aanpassingen plaats vinden in het hologram-bewustzijn van de aarde. Zo leg ik het maar een beetje uit op mijn manier. Dat zorgt er voor dat de fysieke realiteit zoals wij die kennen, deze realiteit, dat daar dus allerlei schokgolven, magnetische schokgolven ( komen). Die schokgolven komen voort uit bewustzijn. Die schokgolven, die magnetische velden, gaan zich als het ware door de atmosfeer verplaatsen, en die zorgen er voor dat de atmosfeer, waar de lucht ook in zit o.a., zich dus gaat verplaatsen. En daar krijg je o.a. fysieke geluiden van.

A: Moeten we dat dan zien als een positief iets? Als er een barst in de matrix zit dat dat oké is voor de oorspronkelijke mens, omdat dat een portaal is naar de oorspronkelijke wereld? En als die open gaat moeten we dat zien als een positief iets voor ons, voor het oorspronkelijke deel in ons? Mag ik dat zo zien?

M: Ja zo kun je het ook wel beschrijven natuurlijk. Ik heb sterk het gevoel, en ook door wat ik in mijn leven meemaak, dat deze geluiden zoals wij dat horen als een geluid, trillingen zijn, frequenties die de mens op dit moment, de meeste mensen althans, niet kunnen horen. En dat de trilling binnenkomt in ons trommelvlies en dat het omgezet wordt in een geluid, waardoor er iets in onszelf wordt geraakt. Want als je op dat geluid gaat invoelen, als je je ogen dicht doet en je gaat daar eens heel rustig naar luisteren, dan is het alsof dat geluid een bepaald lied zingt, een bepaald lied, een soort code. En daar kun je in je gevoelsbewustzijn zelfs emoties bij voelen. En dat is niet omdat het een klinische gebeurtenis is.
Dus er is een fundamentele verandering. Ik heb het altijd over de oorspronkelijke mens buiten alle lagen van het bewustzijnsveld om – dus ook buiten de geschiedenis om zoals we deze op dit moment op de aarde kennen. (Ik heb het erover) dat er een oorsprong is van de mens uit een compleet ander veld; de oorspronkelijke mens van het oorspronkelijke bewustzijn, waar het bewustzijn van de (huidige) mens van afstamt, in de vorm van de mens. En dat die wereld, die realiteit, als het ware geactiveerd nog steeds inactief functioneert – maar dat dat bewustzijnsveld niet op een afstand hiernaar toe komt of dat wij daar dat veld op gaan, maar dat het veld er gewoon altijd is geweest – maar dat het begint te integreren – nee, deze realiteit begint te integreren – met het oorspronkelijke veld. In de bijbel en dat soort zaken wordt er ook gesproken over hoorngeschal hè. En dit geluid heeft daar heel veel van weg.
En dat kun je op allerlei verschillende manieren uitleggen; er zijn ook alternatieve zenders, sites waar over gesproken wordt dat dit dus de aankomst is van …. Zover wil ik niet gaan want ik ben helemaal niet religieus ingesteld. Ik denk dat alles wat er nu plaatsvindt heel erg gerelateerd kan worden aan het opengaan van de matrix, een model wat heel veel mensen graag willen zien als een model van vrije wil, maar waarin vrije wil een heel andere betekenis heeft. En dat dat model op dit moment resoneert en dat er een compleet grote verandering aankomt. Dat het geluid van trompetgeschal in de bijbel als een soort voorbode is voor die grote verandering. En we zitten al in die verandering, hè.
Dus misschien is het wel helemaal niet nodig om het te verklaren, maar dat het we het gevoel meer voor onszelf kunnen plaatsen. Want anders krijg je allemaal van die leuke discussies op het internet.Dat zijn soms leuke discussies op internet hoor. Maar het gaat er meer om: wat voel je zelf?

A: En heb jij het gevoel dat die potvissen, die aangespoeld zijn op de wadden, ook nog in Duitsland hoorde ik, heeft dat er iets mee te maken?

M: Ja dat kan ik natuurlijk niet aantonen en ik heb daar ook geen onderzoek naar gedaan, wie ben ik om dat dan te zeggen. Maar als ik dat zo analyseer en ik volg al jarenlang bepaalde gebeurtenissen, ook als er militaire testen worden gedaan in de atmosfeer, (zie ik) dat de gevolgen altijd terug te zien zijn in de natuur. Dat er altijd dierenfenomenen plaatsvinden. Dat er opeens een grote zwerm vogels op een totaal andere locatie landt waar ze helemaal niet hoort. A: Of in één keer dood uit de lucht vallen. M: Ja, en dood uit de lucht vallen. Het heeft zeker naar mijn beleving – maar ik heb er geen onderzoek naar kunnen doen – heeft het absoluut met elkaar te maken omdat het navigatiesysteem van walvissen maar ook van potvissen super gevoelig zijn voor infrasoon geluiden en dat soort zaken. Sonar- maar ook infrasoon geluiden. Voor mijn gevoel heeft alles met elkaar te maken.

A: Ik lees net iets op de chat dat het geluid een reset is juist om ons in die lage frequentie te houden. Jij zegt eigenlijk het tegenovergestelde.

M: Nou ja, ik denk dat er in wezen geen lage frequenties nodig zijn om ons in die frequentie te houden, omdat er heel andere technologieën zijn om ons in die frequentie te houden. A: Mindcontrol mix is dan zo in place).
M: Het is natuurlijk allemaal in de matrix en uit de matrix, maar het is niet één systeem, de matrix. De matrix is een systeem wat interacteert met ons bewustzijnsveld. Dus hoe meer focus je krijgt en hoe meer je inzicht gaat krijgen in je eigen processen, en hoe meer je daardoor ook kunt navigeren binnen je eigen processen in dit leven, hoe meer inzicht je gaat krijgen in jezelf. Hoe meer je ook gaat ontdekken dat er allemaal verschillende bewustzijnsvelden zijn met allemaal verschillende realiteiten die door elkaar heen lopen. Zodat je dat ook kunt uitleggen als verschillende matrixen. En al die matrixen worden door mindcontrol programma’s (beheerst), door een groep mensen op deze aarde, onder andere ook inter-dimensionale wezens waar ik het nu over heb, dus een groep mensen op deze aarde die beschikt over zeer geavanceerde hersenentechnologie. Wat overigens één van de grootste redenen is waarom welwillende buitenaardsen zich niet zomaar in dit veld mengen vanwege die massale mindcontrol. En die mindcontrol is niet waar ze bang voor zijn. Waar ze voorzichtig in zijn – dat is een beter woord –, is niet dat ze in die mindcontrol gevangen worden, maar dat ze verstrikt zouden kunnen raken in de reactie van óns, van mensen, degene wie wij zijn. Dus de manier hoe wij omgaan met die mindcontrol, de kracht die wij daarmee uitzenden als wezens met een enorm vermogen, zonder dat wij het weten, dat is waarom ze voorzichtig met ons omgaan.

A: Eigenlijk een beetje een olifant in een porseleinen kast voor hun. M: Mammoeten!
Eén van de onderwerpen waar we een aantal vragen over hebben gekregen is over een psychose. Dat heeft natuurlijk allerlei vormen die mensen hebben. Wat ik ervan begrijp is dat je het gevoel hebt dat je niet meer weet wat van jou is en wat niet van jou is. Dat beelden door elkaar vloeien. Men noemt het waanbeelden; mensen zien ook overledenen of soms buitenaardsen. We hebben daar een heel scala van vragen over gekregen. Kun jij in eerste instantie iets zeggen over hoe jij een psychose ziet? Is het überhaupt te classificeren als één ding? Hoe zie jij dat, een psychose?

M: Nou, het is natuurlijk een hele complexe materie. Wereldwijd wordt er een onderzoek gedaan wat een psychose is. Dan kom je natuurlijk ook weer terecht op allerlei persoonlijke stukken van de mens. Ik werk zo nu en dan ook met mensen die in een psychose hebben gezeten of erin zitten. Ja het is een hele interessante vraag waar het startpunt zit om daar een reactie op te geven.
Wat is een psychose? Nou dat is een woord. Wat is de situatie, wat ervaar je bij mensen die in een psychose verkeren of hebben verkeerd? Je zou kunnen zeggen, dat wij een soort vorm hebben, dat is onze persoonlijkheid en die is opgebouwd in dit geval vanaf de kindertijd, van baby af aan tot het moment waarin je in het nu zit. Dat noemen we dan een persoonlijkheid. En we hebben ons geïdentificeerd met deze persoonlijkheid. Dat wilden we helemaal niet als wezens, maar dat werd ons opgedrongen. Bij het eerste moment dat je geboren wordt ben jij degene wat er op dat papiertje komt te staan. Dan beginnen de eerste mind-projecties al van papa en mama. Van: “Kijk maar daar is Saskia of daar is Jan”. Dus daar begint het al mee. Die hele persoonlijkheid wordt opgebouwd en op een gegeven moment in al die persoonlijkheden, persoonlijkheden die je opbouwt, daar ontstaat dus één hoofdpersoonlijkheid uit. Dus dat is een dominante persoonlijkheid. Ik zeg op een bepaalde manier verdekt dat we meerdere persoonlijkheden hebben, want uiteindelijk is het leven een rollenspel. En dat rollenspel is maar net van: ben je je bewust van dat rollenspel? En wat is je eigen projectie in dat rollenspel; wie denk jij dat je nu werkelijk bent?
Stel je voor dat je na jaren ontdekt dat al die rollen die je hebt gespeeld en al dat gedoe wat je hebt gedaan, dat je daar spuugzat van bent en besluit: ik houd ermee op met al die rollenspellen. Nou dan blijft er nog iets over waarvan je denkt dat je dat zelf bent. Dan zit je dus op de bank thuis en dan heb je het gevoel van: Hè hè nou ben ik lekker mezelf. En dan begint de echte tocht. Want dan komt het erop aan van: Wie denk jij dat je bent? En dan komt er een hele diepe tocht en ..

A: Zeg je dan ook eigenlijk dat je een sterke persoonlijkheid nodig hebt zeg maar om die tocht aan te vangen?

M: De psyche van de mens is binnen een situatie altijd op zoek naar de sterkste persoonlijkheid om in die rol de scepter te zwaaien, zeg maar. En gelang ons hele leven krijgen we heel veel prikkels naar ons toe wat we allemaal niet doen moeten, niet doen mogen. Een kind krijgt honderdduizend keren te horen: Niet doen! Dus dat programma zit er wel in.
Alles wat ons creatievermogen is, dat wat wij als zelf-explorerende wezens die wij zijn willen onderzoeken, krijgt altijd een tik op je vingers. Je mag eigenlijk niets uit jezelf leren op deze planeet. Als je geïnteresseerd bent in iets: Nee je moet naar school; je moet kiezen uit die opleidingen. Dus dan kies ik dan maar dat wat ik dan ook helemaal niet wil, maar veel minder niet wil dan al die andere dingen die ik ook niet wil. Er blijft uiteindelijk een persoonlijkheid over en dat is de persoonlijkheid die het makkelijkst in de situatie waar hij of zij zich bevindt, kan overleven.
Nou dat stuk persoonlijkheid, die persoon, dat is dus niet wie je bent; maar dat is wel vaak de overtuiging. En nou is het zo dat de persoonlijkheid waarvan je denkt dat je die bent, de referentiepunten die daaronder liggen, op een gegeven moment gaat wankelen. En het hangt maar van je persoonlijke situatie af wat je meemaakt in je leven en of dat ook aangeboren is. Het klinkt misschien een beetje gek, maar een psychose krijgen is toch wel aangeboren, niet persé fysiek maar meer emotioneel en holografisch van aard, hoe lichamen aan elkaar gekoppeld zitten. Ook hoe familielijnen in elkaar zitten.
Waarbij ik nu toch ook wel wil inbrengen dat ook vanuit het stukje familieopstellingen, als dat nog beter wordt uitgezocht in een nog breder perspectief, dat er dan veel meer uit kan komen. Nog veel meer dan wat je er nu uit haalt. A: Gigantisch hè? M: Ja dat is enorm. En wat er ook kan gebeuren is ook enorm, zowel ten dienste van- als dat je ook in een rol verstrikt kunt raken – zodat je manieren moet vinden om eruit te komen.
Maar goed, het kan ook nog veel mooier en groter, dus dat is heel interessant.

Maar even terug naar die psychose, dan is er een bepaald moment dat iemand in het moment van die persoonlijkheid crasht, omdat het wezen in die persoonlijkheid voelt dat de persoonlijkheid die er over is, dat die een totale vertekening is. Dat die helemaal niet is wie dat wezen is, het gevoelsbewustzijn, en dan komt er een soort implosie naar binnen toe en dan gaan alle referentiepunten van wie jij denkt dat je bent, alles wat dus is opgebouwd in je leven, dat vervaagt dat is weg. Dan blijft er eigenlijk gewoon een blanco persoon over. Dat zou de uiteindelijke uitwerking kunnen zijn van zo’n moment. Maar wat er dan gebeurt en dan komt het moment van de psychose die geladen wordt, is dat al die ervaringen die een mens heeft opgedaan: trauma’s, pijn, tekorten aan liefde, kortom alle ingrediënten die je nodig hebt om te floreren als mens. Die ontbrekende referentiepunten, of de pijnpunten, die gaan op dat moment als er geen kader meer is van een persoonlijkheid, die gaan in ons programma van mens, van wie we zijn – en dat hoort van oorsprong niet bij ons maar zit wel in de mens – en die gaan het overnemen. Want er móet een persoonlijkheid zijn. En dat is een psychose. En dat kun je dan nog verder helemaal uitwerken maar dat is het startpunt van een psychose. En in een psychose spelen heel veel factoren mee. Niet alleen op een spiritueel bewustzijns-level maar ook maatschappelijk. Er spelen heel veel programma’s en protocolletjes mee en formules die op de achtergrond draaien. Die maken dat iemand die in een psychose zit ook echt daarin komt. Want een psychose, daar klap je namelijk niet zomaar in. Dat wordt wel eens beweerd, maar een psychose is een heel geleidelijk proces. Dat bouwt zich op. En opeens komt het tot een uitspatting of tot een implosie naar binnen toe – dat is het in wezen – en dan is het ook aan de omgeving daar omheen hoe je iemand kunt begeleiden.
En mensen in een psychose worden in het algemeen niet begeleid. Maar die worden gewoon plat gespoten en opgenomen. Er wordt een draaiboek uit de kast gehaald en dat draaiboek gaat open en “hopla” dan krijg je dat, dat en dat… Dan zitten er die programmeringen bij in. De eerstvolgende keer als iemand uit die psychose is en weer in een wankele, instabiele situatie verkeert dan is de vrees over wat er al (vorige keer) gebeurd is direct aanwezig. En dan krijg je dus de programmering van de mind. Dan krijg je dat je datgene waar je bang voor bent op voorhand voelt vanuit het geheugenmodule en dat je die situatie ook inlaadt; het reproduceren van het emotionele bewustzijnsveld.
Dus een psychose is een heel complex iets. De manier hoe ik ermee werk is vanuit het krachtveld werken, vanuit de bron. Zoals de heelheidswezens die wij zijn werken vanuit dat krachtveld, en dan rechtstreeks verbinding met bron maken. En géén andere ruis er omheen, ook geen andere inter-dimensionale wezens et cetera. Dus terug naar die kracht van het oorspronkelijke mensdom, zodat je in dat moment met focus en intentie kunt werken aan de hersengolven van dat brein, want de hersengolven hebben een hele belangrijke functie. Ze zijn een heel belangrijk onderdeel om die gemoedstoestand en de psychose op te heffen.
Want er spelen heel veel fysieke aspecten mee, de hormoonhuishouding, de serotonine spiegels, al dat soort zaken.

A: Is er standaard bij iedereen bijvoorbeeld een derde oog opengegaan, zodat ze daarom met overledenen of weet ik met wat voor dimensionale wezens kunnen interacteren?

M: Zo leggen wij dat uit, met een derde oog. Ja, dat is ook zo. Maar je kunt ook zeggen dat de capaciteit van de hersenen zoals de hersenen functioneren, van de beelden die wij interpreteren, de beelden die wij ontvangen, veel meer is dan wat er wordt omgezet in een driedimensionaal beeld. De capaciteit, het interpretatievermogen van de hersenen verandert. Waardoor je dus op waarneming kunt doen op dat moment als je uit je persoonlijkheid flipt. (Je kunt ook zeggen) dat er die hele hersenencapaciteit is en ook het grotere bewustzijnsveld dat we kunnen uitdrukken in bewustzijnslichamen, lichtvelden, noem het hoe je wilt. Maar dat er ineens een ander detectiesysteem, dat er altijd is, ook op dit moment, bij iedereen die thuiszit te kijken – het maakt niet uit in welke staat je zit – : dat dit in één keer wordt vertaald door de capaciteit van je brein.
Stel je voor je neemt dit aan wat ik hier zeg, of op een bepaald punt dat je zegt: dit klinkt interessant, dan zou je daaruit kunnen destilleren dat ons vermogen fundamenteel gaat toenemen oftewel dat ons brein in staat is meer te interpreteren, op het moment dat onze persoonlijkheid verzwakt.

A: En wat zou je dan b.v. kunnen doen aan zorg voor zo iemand. Ik hoorde gisteren van iemand die heeft een naaste die is van jongs af aan al heel erg bezig met de onderwerpen waar wij het hier ook over hebben. Hij is psychotisch geworden en verplichte opname. Medicijnen vindt hij een gruwel. Eigenlijk een heel disfunctioneel leven; er is heel veel zorg er omheen nodig zeg maar. Op het moment dat dan de vraag komt – er moet eigenlijk weer opgenomen worden zeg maar, omdat het zo niet kan – maar die vindt het echt verschrikkelijk, zo van: dan ga ik gewoon dood, word ik gewoon plat gespoten en dan ja, vastgezet eigenlijk. Hoe kun je dan als familielid het best zo iemand begeleiden, hoe kun je daar in staan? Dat is in het algemeen zo.

M: Nou ja, algemeen dat kan eigenlijk niet, niets is algemeen. Ieder mens is uniek en elke situatie is uniek. Belangrijk is in ieder geval het ingrediënt van een werkelijk gevoel van veiligheid. Dat is heel belangrijk, want mensen die in een psychose zitten – we noemen het nu psychose omdat het zo binnen komt – maar voor mij is het een verstoring, een instabiel moment vanuit het wezen, zoekende naar houvast, zeg maar. En iemand die zoekt naar houvast heeft altijd veiligheid nodig. En hoe geef je iemand veiligheid die in een psychose verkeert, die in een hele vervelend instabiele situatie verkeert? Nou de psychiatrie zal me dat niet in dank afnemen – maar er zijn psychiaters in Nederland waarmee ik gesprekken voer en die vinden dat helemaal niet zo gek, maar dat kunnen ze nog niet publiekelijk ventileren – en dat is dat je een stukje erkenning geeft aan datgene wat de “patiënt” ervaart. Zij vinden dan dat je dan juist voeding geeft aan het beeld dat de patiënt in zich draagt, wat nou juist bestreden moet worden.
Maar het allerbelangrijkste is dat een wezen, een mens, veiligheid voelt, ervaart. En dat is precies de situatie waar het op deze planeet om draait: de mensen hebben een onveilig gevoel. Dus mensen die in een psychose zitten die hebben dus ook, toch ergens een bepaalde manier nodig van: goh, lieve schat luister; ik zie dat jij het heel moeilijk hebt en ondanks het feit dat ik niet precies kan begrijpen wat jij meemaakt – want jij voelt het en ik niet -, toch zie ik wel dat het nodig is dat jij weet dat ik er echt voor je ben. Dat het veilig is. En datgene wat jij aan me vertelt… ik ga ervoor zorgen dat dat niet meer kan plaatsvinden.
En dat je je dus ook verdiept in dat wat de ander beleeft. Het gaat er niet om of iets werkelijkheid is of niet, want werkelijkheid is wat past bij jouw beleving. Het gaat erom dat je de beleving van de ander in ieder geval stabiliseert, door in die beleving aanwezig te zijn. Je niet er van te distantiëren. Want veel mensen trekken zich juist terug uit de beleving van de ander. Dat is trouwens één van de sleutels van het oorspronkelijk menselijk bewustzijn: om je te verdiepen in elkaar.

A: Het is gek dat bij een delier, wat dan een soort IC- psychose is, wordt aangeraden mensen daarin te bevestigen, maar in een psychose eigenlijk niet.

M: ja dat is heel vreemd. Het is wel verklaarbaar, het heeft echt te maken met psychiatrische draaiboeken. Er zijn draaiboeken op deze planeet hoe de psychiatrie bedreven moet worden. En het heeft alles te maken, maar dan ook werkelijk alles, met de oorspronkelijke kracht en het bewustzijn van de mens. En het heeft te maken met de mindcontrol programma’s. Vanuit die richting zijn er draaiboeken. Het komt uiteindelijk allemaal voort uit bewustzijnsbeheersings-programma’s die uitgerold zijn over de mensheid. Dat mensen gewoon denken dat ze een politieke voorkeur hebben, die ze helemaal niet hebben, maar op basis van allerlei verifieerbare en valideerbare gevoelens en gedachten kunnen zij verklaren: nou ik heb voorkeur, want ik zit ook in die situatie. Ik ben ondernemer dus ik kies dan voor die partij. Allemaal gedachten die helemaal niets te maken hebben met of je werkelijk geïnteresseerd bent in de standpunten van die partij.
Al die mindcontrol programma’s die daar overheen worden gerold; ja, dat is uiteindelijk gewoon de oorzaak van de draaiboeken die er achter liggen in de psychiatrie. Moet je je eens voorstellen hoe alles met elkaar verweven is. Er zijn echt wel mensen, genoeg hoor, die uit die realiteit van psychiatrie et cetera echt de vuile was hebben willen buiten hangen, maar het met hun leven hebben bekocht.

A: En medicijngebruik? Antipsychotica? Zeg jij van: in bepaalde gevallen is dat best handig?

M: Ja natuurlijk, absoluut. A: veel gevallen? M: Nou ik ben geen arts, dus ik heb me daar niet in verdiept. Maar wat ik er zelf van meemaak is dat in veel gevallen, sommige gevallen, dat het echt wel eens dienstbaar kan zijn. Want kijk ons lichaam is een natuurkundig, maar ook een scheikundig proces op dit moment. Als daar een onbalans is, ook in stoffen die in je lichaam een bepaalde balans, spiegelwaarde nodig hebben, dan kan het natuurlijk wel heel waardevol zijn als je een middel inneemt dat in ieder geval die spiegelwaarde verhoogt of verlaagt. En daar kun je tegen zijn – ik ben geen voorstander van medicijnen, maar er zijn echt wel medicijnen die wel goed werken – Ja goed, als dat dan een hulpmiddel is… maar dan vervolgens wel naar die oorzaken gaan kijken van wat ligt er onder, wat er aan de hand is. En daar faalt de farmacie in. Dit omdat ze niet geïnteresseerd zijn in wezenlijke verbeteringen van de mens. Ze zijn geïnteresseerd in jouw portemonnee. En dat niet alleen, ook in je bankrekening en in de aankomende 80 jaar wat je denkt te gaan verdienen. Dat is op voorhand al ingecalculeerd in het bedrijfsresultaat. Ja dat is zo!

A: Farmaceuten worden niet betaald om mensen beter te maken, maar gewoon om hoeveel medicijnen ze verkopen.

M: Het draait allemaal om geld; het draait om het verrijken van zichzelf. En zichzelf te laten prevaleren boven elk ander wezen dat op deze planeet leeft. Je kunt natuurlijk ook zeggen; het is een tekort in bewustzijn; dat klinkt natuurlijk weer veel vriendelijker. Nou, laten we dan kiezen voor die tweede optie, want dat klinkt gewoon wat zachter.
Maar er zijn echt allemaal modellen binnen de farmacie en trouwens bij alle takken op deze wereld, er zijn hele computersimulaties die rekenen precies uit hoeveel mensen er over zeven en half jaar de ziekte van Alzheimer hebben. Ik zeg maar even wat. En dat model wordt helemaal uitgerekend en hoeveel ze daar aan kunnen gaan verdienen.
Dus zoals jij je spaarcenten op de bank zet en weet dat als je straks 65 bent: “Dan heb ik een x-bedrag en dan krijg ik dat nog”, zo zitten die mensen in die grote industrieën ook op voorhand te calculeren wat zij in de toekomst verdienen aan de situatie over hoe jij nu je leven inricht. Althans waarvan je denkt dat je het kiest, maar wat in feite mindcontrol is.
Nou het zou toch een gezellige uitzending worden, volgens mij is dit best gezellig. A: Ja hoor, zeker. (Arjan lacht).

M: Het moet wel gewoon gezegd zijn – en weet je het is helemaal niets nieuws, want er wordt gewoon wel genoeg onderzoek naar gedaan -, maar ik denk wel dat door het te benoemen … dat bedenk ik niet het is gewoon zo, maar door het te benoemen met elkaar geef je er aandacht aan. Zo wordt het in het kwantumveld en in het intelligentienetwerk van onze soort – dat ook door ons mentale vermogen een intellectueel netwerk is -, maar ook vanuit het gevoels- en hartbewustzijn, wordt het wel in beweging gezet. En het is wel echt de tijd om alles hardop te gaan benoemen. En nu zitten we hier bij Earth Matters, maar wij hebben hier toevallig ook wat calculaties gedaan hier bij Earth Matters en wij hebben uitgerekend dat wij over vier en half jaar de studio van Joop van de Ende hebben overgenomen. A: Minstens.

A: Psychose is een woord wat jij dat echt uit de DSM-5 komt. Je hebt daar je visie op gegeven: van goh, het is een woord en het zit ongeveer in dat spectrum. Zou je schizofrenie daar ook in zetten? Of vind je dat toch wat anders?

M: Ja, dat is wel anders. Schizofrenie is wel anders. Bij psychose is het raamwerk van de persoonlijkheid op dat moment weg. Bij schizofrenie zijn er verschillende persoonlijkheden waarin niet een dominante rol primair is. Waardoor je dus switcht in het moment. Er is geen onderscheid, want er is geen dominante rol. Het zijn eigenlijk allemaal verschillende thema’s. Thematische situaties in je leven, waar je in die ene rol daar groenteboer bent; en daar komt díe persoonlijkheid. Schizofrenie is natuurlijk niet MPS maar ik leg het toch maar een beetje meer die kant uit, MPS, het meervoudig persoonlijkheidssyndroom, maar je zou dan in een andere rol (anders zijn). Bijvoorbeeld s’avonds ga je naar de discotheek en ben je helemaal een andere flamboyante man. Dan doe je dingen, die bij iemand die net een kilo aardappelen bij je heeft gekocht, z’n wenkbrauwen doet fronsen.
En aan de andere kant kun je ook best de conclusie trekken dat we allemaal ernstig lijden aan schizofrenie op deze planeet. En nu komen we op het thema: want zo worden we dus ook bekeken op een vriendelijke manier door inter-dimensionale en multidimensionale rassen dat de mens helemaal niet weet wie zijzelf is.
En dat de mens voortdurend in een soort schizofrenie verkeert, maar dat we daardoor … we hebben binnen die schizofrenie het voor elkaar gekregen om het sterkste stukje persoonlijkheid te laten prevaleren boven al die andere rollen. Nu zit ik als Martijn in dit stuk sterkere persoonlijkheid. Op een gegeven moment vinden we dat heel aangenaam en dan denk ik dat ik Martijn ben. Dit als voorbeeld.
Nou, dus we hebben een schizofrene regering, iedereen is eigenlijk schizofreen

A: Tenzij je verlicht bent.

M: Tenzij je verlicht bent. Verlichte meesters die zijn… die zijn verlicht.

A: We hebben ook een heel aantal vragen over dromen binnengekregen en ook over droommanipulaties. Misschien kun je daar eerst iets over zeggen: wat is een droom?

M: Ken jij dat, droommanipulaties? Heb je daar zelf wel eens iets over meegemaakt?

A: Ik weet niet wat gemanipuleerd wordt en wat niet.

M: Maar ken jij überhaupt… heb jij wel eens een droom gehad die zo veel anders was qua gevoel, dat als je uit die droom komt, dat je het gevoel van die droom nog steeds in je droeg?

A: Ja zeker, ja. Ik heb hele intense dromen gehad. En… niet heel vaak, maar wel… van alles.
Het is een heel scala aan dromen. Ik heb zelfs een tijdje geprobeerd lucide te dromen. Dat ik mezelf inprent van: nou, als ik ga slapen, dan ga ik lekker slapen maar ga ik ook dromen. En als ik droom, dan ben ik bewust dat ik droom. En als ik wakker word, dan weet ik mijn dromen nog. En als ik dat een tijd bewust doe, dan gaat het ook best wel. Dus dat, maar ook gewoon huis- tuin- en keukendromen. Of voorspellende dromen, of heel indringende dromen. Ik heb dromen gehad waarbij ik gewoon moe was, alsof ik echt een marathon heb gelopen. En dan ook echt letterlijk fysiek. Normaal als ik hier naar Haren fiets, fiets ik meestal iedereen voorbij.

M: Oh ja?

A: Ja, meestal wel. Dan heb ik er zin in en dan ga ik lekker hard. Maar na zo’n droom kom ik geen stap vooruit. Dus dat gebeurt ook.

M: Dan ben je afgemat.
Kijk, ik breng ook altijd de wetenschap erbij in beeld, omdat het een kruisbestuiving is tussen wetenschap en andere wetenschappen die niet ‘wetenschap’ genoemd mogen worden. Laat ik het maar gewoon noemen: “gevoelschap”. Kennisschap vanuit een oeroude tijd dat onze droom, onze staat van bewustzijn dus eigenlijk uit heel veel gradaties bestaat.
Want een droom… Kijk we hebben ons onderbewustzijn, daar wordt vaak over gesproken. Jij als kind heb je bijvoorbeeld gezien dat je vader je moeder sloeg: “Ah, joh, dat is niet erg, toen was hij nog maar drie jaar, dus dat weet hij niet meer.” Maar dat is niet waar, want het onderbewustzijn heeft dat wel opgeslagen. Dus al die informatie is opgeslagen.
En waar zit dat onderbewustzijn, kun je dat aanwijzen? Ik wil het meer brengen naar de hersengolfstaat. De verschillende hersengolfstaten van de mensheid: gamma, delta en al dat soort staten. En dan heb je nog de theta-frequentie van de hersenen. Al die frequenties, al die staten, die trillingen van hoe de hersenen reageren, zijn voortdurend in ons systeem aanwezig.
En als je spreekt over dromen; je hebt een diepe droomstaat, maar daar tussenin zit nog een fase, de theta-staat, de theta-hersengolfstaat. Dat is een hele diepe hypnotische, super-ontspannen bewustzijnsstaat. Dat is niet de meditatieve staat, maar die theta-staat; dat is de connector. Op het moment dat je daar met je bewustzijn in zit, dan kun je voordat je die droomstaat in gaat, je hele diepe droom, kun je in dat moment met je bewustzijn in een droomsituatie zelf de baas zijn.

A: Is dat lucide dromen?

M: Onder andere zijn dat lucide dromen. Het is zo dat alle dromen die wij beleven, die we vaak helemaal niet eens kennen, helemaal niet eens altijd dromen zijn, maar dat het andere werkelijkheden zijn die we ervaren in een andere hersengolfstaat. En bij dromen is het mogelijk om zelf ook daadwerkelijk de initiator te zijn van die droom. Dat maak ik zelf heel vaak mee. En ik heb de laatste maanden heel veelvuldig – en dat is misschien wel leuk, want er zijn vast meer mensen die dat hebben, want iets wat gebeurt is nooit bij één persoon natuurlijk; dat is een collectieve gebeurtenis – dat ik verschillende dromen tegelijkertijd droom, dwars door elkaar heen. Dus niet achter elkaar, maar door elkaar heen! Ik lig in mijn bed; ik weet dat ik in mijn bed lig. Ik ben met mijn bewustzijn in die dromen, in beide dromen tegelijkertijd. Vanuit een droom kijk ik ook in de andere droom. Dus niet zo (M maakt een beweging met zijn handen van twee gescheiden zaken), maar dat loopt door elkaar heen. En in die droom heb ik de volledige mogelijkheid om dat wat ik wil dromen om dat ook (te manifesteren)… dat is er dus direct.

A: Is dat allemaal je eigen droom? Ik heb ook wel eens gehoord dat je in een ander zijn droom kunt zijn.

M: Dat zijn dus de eigen dromen, want dat is de droomstaat in het theta-bewustzijnsstaat. Het theta-bewustzijnsstaat is de hersengolf van het creatievermogen, waarin je ook manifesteert. En dat is in wezen onze oorspronkelijke hersenfrequentie. En in die hersenfrequentie, precies in die theta-modus, zit ook onze geheugenmodule waar in ons onderbewustzijn programma’s zijn ingebracht. Dit om, zodra wij uit die theta-modus gaan naar de staat waar we nu zitten, de programma’s die daar liggen – die onze manipulaties zijn – de realiteit in het hier en nu te beïnvloeden. Alleen hebben we het niet in de gaten.
Zo zijn er ook heel veel dromen die zich ook in die theta-frequentie afspelen, maar die gemanipuleerd worden doordat ze in die theta-geheugendatabank aangestuurd worden door manipulaties. Veel dromen worden dus ook echt gebruikt, dit zijn inter-dimensionale werkelijkheden, om het menselijke bewustzijn voortdurend bij te sturen. Of om jou trauma op te (laten) doen in je droomstaat, zodat, als je weer uit die droom terugkeert, in je onderbewustzijn, in de geheugenmodule van die theta-modus, daar nieuwe programma’s liggen.
Kijk we zijn zelf de scheppers, de creators van dat we het opslaan. Maar we slaan steeds bij de gratie van angst die informaties op.
Dus dromen… het is nog veel complexer dan dit, maar je kunt rustig zeggen dat ‘droom’, de droomstaat, heel veel gebruikt wordt door, zoals wij dat noemen demonische wezens die trouwens überhaupt niet bestaan. Maar wel velden en wezens die andere intenties hebben, die zich op basis van onze creatiekracht kunnen manifesteren, op basis van onze angsten. En daardoor ervaren wij ze als demonisch. Maar ze hebben wel genoeg vermogen om onze dagelijkse realiteit te beïnvloeden en een droom te creëren die tegen ons gericht is.

A: Is het sowieso een goed idee om lucide te dromen, omdat je dan erbij bent en jezelf iets in je onderbewuste kunt programmeren?

M: Ja, dat kan. Kijk, alles staat of valt bij de informatie dat het zo zou kunnen zijn. Alles is toegankelijk, alles kun je doen, mits je maar weet wat je tegen zou kunnen komen. Dan kun je daar alert in zijn. Zolang je al deze informatie niet durft te onderzoeken, omdat je zegt: Allemaal flauwekul, allemaal flauwekul: ik ga alleen maar voor het licht. En ik ben niet dualistisch ingesteld; ik ga alleen maar voor het licht, want daar hebben we voor gekozen. Maar: Oh, jee! Ja goh, ik maak toch een keuze; ik ga alleen voor het licht en ik snijd daarmee het donker uit! Oh jee, ik ben daarmee toch een beetje dualistisch. Oh verrek, ik heb ook vergeten dat de mogelijkheid zou kunnen bestaan dat dat donkere stuk nog een onontgonnen gebied is. En dat het misschien nog wel veel lichter is dan dat ene kleine stukje dat er nu is. En dan kom ik misschien mijn daadwerkelijke kracht wel eens tegen. Dit zijn allemaal oude paradigma’s, die we vertalen naar informatie. En als je spreekt over lucide dromen en (je afvraagt) of het wel of niet wijs is om dat te doen: Alles is wijs; wij hoeven elkaar helemaal niets af te raden. Wij hoeven elkaar ook niets aan te raden. Voel maar eens gewoon wat je wilt ervaren, want er kan namelijk niets gebeuren. Het enige wat er zou kunnen gebeuren, is dat je geconfronteerd wordt met je eigen innerlijke angsten.

A: Drie hiep hoera.

M: Maar dan weet je wel dat ze er zijn.

A: Een vraag uit de zaal.

Zaal: Jullie hebben het over dromen. Wat nou, als je je dromen niet kunt herinneren? Als ik het over een heel jaar bekijk, dat ik me zo kan herinneren over één jaar, dan is 5 stuks al heel veel.

A: Er wordt een vraag gesteld uit de zaal. Ik zal deze even herhalen. Als je je dromen niet kan herinneren? Hij zegt van: ik herinner me misschien vijf dromen per jaar.

M: Ja, nou ja, dan betekent dat níet dat je niet gedroomd hebt. Maar het betekent dat datgene wat je meemaakt en droomt in die theta-bewustzijnsstaat, dat dat daar wordt opgeslagen en niet toegankelijk is in de hersenfrequentie vanwaar je in het huidige nu functioneert. En dat daar tussenin geen communicatie is. Dat kan heel veel verschillende redenen en oorzaken hebben. Maar het betekent in ieder geval dat je… het betekent in ieder geval niet dat je niet droomt. Want ieder mens droomt en ieder mens droomt dat we dit allemaal doen. We zijn multidimensionale wezens; we zitten ook in allerlei andere parallelle realiteiten. Maar ook daar kunnen we ook niet bijkomen. En dit heeft dus te maken met de manipulatie. Want van oorsprong zijn we heelheidswezens en is alles toegankelijk. Dat geldt ook voor onze dromen; wij kunnen overal in komen.
Dus is een persoonlijk onderzoek (nodig) van: wat gebeurt daar? Waarom kun je daar niet bij komen?
En dat is wel een heel veelvoorkomende situatie, dat mensen hun dromen niet kennen, tot hun grote frustratie. Ik weet dat ik zelf een hele tijd lang heb gehad – even als reactie op wat je naar voren brengt -: ik werd wakker en dan kon ik mijn dromen zó goed herinneren. Niet alleen her‘inneren’, (dat kent iedereen ), maar ook dat ik het gevoel van die droom heel sterk ook nog voelde. Maar ik kwam dan in een bepaald moment, en merkte: (dat gevoel) is nu weer over. Maar ik heb dat heel raar gevonden, van: Jemig, op het moment dat ik wakker werd – ik moest heel goed mijn focus houden bij die droom, omdat die dromen ook heel mooi zijn – ik voelde die droom wegvloeien uit mijn bewustzijn. Langzaam werden die gevoelens vlakker. Ook de herinneringen, de stukjes werden steeds meer gefragmenteerd. Uiteindelijk bleven een paar fragmenten over; het gevoel was weg. En dan dacht ik: nog even snel opschrijven, hoor, want dit is zo mooi! En dan was het een pen pakken, maar dan was het toch gewoon weg. Dus dan was het er toch in mijn bewustzijn, maar ik kon het toch niet onthouden. Zo verklaar ik dat dan.
Toen ben ik eens gaan bekijken in wat voor een soort gemoedstoestand ik ging slapen; ik ging ontspannen, kijken wat ik daarvóór deed, voordat ik ging slapen. Is het zo dat je direct televisie uitzet en in bed gaat? Is er die dag iets gebeurd? Draag je een bepaald spanningsveld in je systeem? Sta je onder stress? Of zijn er al een tijd thema’s waar je mee bezig bent waar je niet echt mee aan de slag gaat? Dat is heel eenvoudig gezegd, maar daar komen heel veel zaken om de hoek kijken. Maar dat zorgt ervoor dat het brein referentiepunten meeneemt naar die andere hersengolfstaat. En daar heb ik uitvoerig onderzoek naar gedaan vanaf het moment dat ik een jaar of 18 was, dat ik daar echt mee ben begonnen. Omdat ik dat interessant vind en omdat ik mezelf ook als speelbal zie en voor mijzelf er achter wil komen wat het is. Wat niet wil zeggen dat dat zo is, maar wel doordat ik mijn eigen ervaringen meemaak en die ook wel redelijk kan vertalen in woorden. Waardoor er ook een beeld en gevoel bij jezelf naar boven kunnen komen, zodat ik andere mensen kan inspireren om eens te kijken wat het is.
Want hoe je het wendt of keert, alles wat er op deze planeet gebeurt in het menselijke bewustzijn, of het nu gemanipuleerd is of niet. Of het op basis van een eigen vrije waarneming is of het is een invoeging of een mind-control: alles wat we ervaren heeft te maken met wat er zich Nu in dit moment afspeelt. Niet morgen, niet gisteren, niet vorig jaar: het zit hem in het Nu. Dus al die herinneringen van wat die we hebben meegemaakt, zitten in onze database van Nu. Daar reproduceert zich eigenlijk alles voortdurend opnieuw uit voort. En daar ligt dus ook de sleutel.
Dank je wel voor je vraag. Ik heb er niet echt een antwoord op gegeven. De mensen die mij kennen, zullen heel erg hard lachen: Martijn geeft heel vaak geen antwoorden. En dat doe ik ook heel bewust, want ik kan in bijna alle gevallen geen antwoord geven, daarvoor heb je ook echt onderzoek nodig. Want anders ga je een scheef antwoord geven. Dus ik geef graag (alleen) een reactie.

A: De inheemse volken. Sommige inheemse volken, bijvoorbeeld de Aboriginals zeggen van: de droomstaat is eigenlijk de werkelijke realiteit en het dag-bewustzijn dat wij ervaren dat is eigenlijk maar illusie. Zitten ze daar…?

M: Zitten ze heel dicht bovenop. Ja, absoluut. Want de theta-bewustzijnsstaat, dus de theta-hersengolfstaat, zorgt ervoor dat op het moment dat die hersenen een andere frequentie krijgen, je ook direct volledig potentiële toegang tot je potentieel van je creatievermogen hebt. Dan ben rechtstreeks aangelijnd op het scheppingsveld met je bewustzijn. En in die staat scheppen en creëren wij normaal gesproken. Dat is onze oorspronkelijke taal. En ook buitenaardse en multidimensionale beschavingen die de aarde altijd al bezocht hebben, die ook uit dat scheppingsveld komen en zich niet bemoeien met de situatie van de mens, tenzij zij de mens inspireren om naar de persoonlijke stukken te gaan kijken – want daar liggen de sleutels -, die mensen, die wezens komen ook uit dat scheppingsveld. Ze lijnen bij ons aan vanuit een theta-bewustzijnsstaat die bij hen ook aanwezig is.

A: Ok, en doen ze daar een speciaal iets? Hier is een vraag die gesteld wordt op de social media: Welke buitenaardsen zorgen voor voorspellende dromen?

M: Geen. Die dromen komen voort uit ons metafysisch bewustzijn, het grotere potentieel waar wij uit opgebouwd zijn. Dat grotere potentieel – je kunt het hogere bewustzijn noemen, je hogere ik, je hogere zelf – kijkt mee, detecteert. Alleen die verbinding is dus gemanipuleerd, waardoor die verbroken lijkt, ‘lijkt’. En vanuit dat grotere potentieel worden er bewustzijnsschillen, (andere) realiteiten, als het ware in het veld doorgegeven; die zijn dus eigenlijk voortdurend aanwezig. En op het moment dat wij gaan slapen en we gaan even door die theta-bewustzijnsstaat heen, dan filteren we dat dus eruit. En wij zien dat als een voorspelling, maar het is allemaal informatie die er al in het hier en nu is. Want wij zien het als een voorspelling voor morgen of overmorgen, maar we zouden ook het verleden kunnen voorspellen. Maar dan zeggen we: dat was een droom over vroeger.

A: Ja, de vorige levens. Ja, dat kan ook. Inderdaad, grappig.

M: Wij denken heel lineair. Dat is een bijzondere uitdaging om dat niet te doen. En dan kom je dus echt op vertrouwen uit. Want vertrouwen is echt letterlijk de basis van alles wat is. Maar alles is er al; alles is in potentie aanwezig. Het is aan ons of wij dat kunnen ontvangen, dat stuk potentieel dat er is. Het universum, het scheppingsveld heeft alles in huis. Het is alleen: kunnen wij het wel ontvangen? Maar hoe kun je dat ooit ontvangen als je helemaal niet weet dat er iets te ontvangen valt.

A: Je zei: Er kan niks gebeuren, hè?

M: Nee, daar kan helemaal niks gebeuren.

A: Maar we hebben het ook over droommanipulatie.

M: Ja, massale feestjes kunnen er uitbreken.

A: Dat lijkt mij een heel goed plan.
Maar de droommanipulaties die dan plaatsvinden. Kun je daar nog iets over zeggen?

M: Ja, nou ja, de droommanipulaties… Wij kunnen dromen ervaren… Wij kunnen een droom herinneren, waardoor ons bewustzijn nu denkt dat het een droom is.

A: Ok.

M: En dat is geen droom; het is een mind-control. Het is een projectie, een holografische projectie, in het bewustzijn van de mens die daarin is gebracht en die herinner jij jezelf als een droom.

A: Kun je ook nog herkennen dat je bijvoorbeeld denkt wat… mag je dat een insertie noemen zo’n droom?

M: Dat kun je een insertie noemen. Deze werkelijkheid is dus ook een langdurige droom, waar wij met ons bewustzijn aan gekoppeld lijken te zitten. Dit is dus een droomstaat. Dit is een redelijk mentale realiteit die ingevoegd is in onze theta-bewustzijnsstaat. En daarom, als wij weer terugkeren naar dat theta-bewustzijn… en dan merk je ook al bij meditaties; er zijn heel veel mensen die dat ook detecteren bij meditaties: dat er een moment is in de meditatie dat de meditatie ‘bam’ in een keer wordt verbroken, ‘baf’. En ze vliegen uit die meditatie weg. Of ze worden overgoten door angst. Of ze voelen allemaal krachten die niets meer te maken hebben met liefde en meditatie. En toch komt dat. En dat heeft te maken met dat je je afstemt in die theta-bewustzijnsvelden en daar liggen in feite de insertielijnen in het neurologische circuit. Daar worden de insertielijnen ingevoegd – dat zijn allemaal neuropakketjes, neurotransmitters – die worden in ons brein gestopt met een enorme hoeveelheid bits en bytes en het wordt omgezet in een werkelijkheid die vervolgens wordt ontrold in een andere bewustzijnsstaat, een andere hersengolfstaat. En dat is deze werkelijkheid. Dus… wat vroeg je ook weer?

A: Dat ben ik zelf ook even kwijt. Maar hoe je kunt herkennen eigenlijk wat wel en wat niet een manipulatie is. Dat was eigenlijk de aanleiding van mijn vraag.

M: Dat (weten) komt gewoon op je gevoelsbewustzijn af. Kijk, het draait hierom. Veel mensen willen niet onderzoeken. Want op het moment dat je onderzoekt, kan het zijn dat je jezelf tegenkomt op basis van je overtuigingen. En dan kan het zijn dat datgene wat jij als jouw realiteit ervaart – vrije wil, “alles mag zo zijn zoals het is, en dat heeft een bepaalde reden: we hebben er zelf voor gekozen” – dat dat dus niet zo is in het model waarin we nu zitten. Maar dat dat een gevolg is van een heel groot kosmische, galactische gebeurtenis die ervoor gezorgd heeft dat de situatie die we nu ervaren, wel ervaren wordt. En dat die situatie niet door onszelf gecreëerd is en ook niet vanuit vrije wil is geschapen. Dat die er ook niet is om de mens verder te evolueren, dat die er juist is om de mens te de-evolueren. En dat het menselijke vermogen wie wij zijn, ons potentieel om te onderzoeken, steeds weer de drive is om daar weer inzicht in te krijgen en er dus uit te komen. En de mensen die vaak heel diep spiritueel gegrond zijn: “Nee Martijn, het is juist andersom, dat is ons leerproces”. Nee, wij hebben er ons leerproces van gemaakt. Dit is een andere wijze; galactisch is dit ook de wijze waarop naar ons gekeken wordt.
En als je vraagt: wat kun je daaraan doen? Het gaat eigenlijk hierom: hoe kun je het onderscheid maken? Je hebt in ieder geval informatie nodig dat er onderscheid te maken is. En op het moment dat je weet dat al die mogelijkheden die daar liggen dat dat zo zou kunnen zijn, en je onderzoekt dat en je gaat daar ook gevoelens bij krijgen, dan ga je het dus herkennen op basis van het feit dat het er zou kunnen zijn. En ga je op die momenten herkennen wat manipulatie is, want dan weet je dat er iets te manipuleren is. Je gaat het herkennen op basis van je gevoelsbewustzijn. Dan voel je in de droom van: “Dit heeft te maken met mijn hartsverbinding en dat andere is een insertie, wat dus wel in mij zit en het lijkt dus mijn eigen ervaring, maar ik voel het niet”.

A: In dat proces ontwordt je langzaam wie je niet bent?

M: Ja precies.
Dus wie ben ik niet? Mooie complementaire vraagstelling. Wie ben ik niet? Dan kan ik wel beginnen met een lijstje wie ik allemaal niet ben. (Gelach van M en A)
Heerlijk om te lachen over al die dingen. Want ja, het is eigenlijk helemaal geen zware kost. Het is gewoon… ja, pfff…
Het is allemaal niet zo moeilijk als het lijkt. Deze planeet wordt geterroriseerd door het onvermogen van de mens om zichzelf onder de loep te durven nemen. Gekaderd in religies, gekaderd in allerlei processen, in allerlei aangeleerde modelletjes. Zelfs vanuit de spirituele wereld. Juist vanuit de spirituele wereld waar mensen allemaal houvast hebben gecreëerd om dat onvoorwaardelijke liefdesstuk in zichzelf te blijven kunnen produceren, maar zodra je buiten die kaders komt, denken de mensen: “oh, ik heb niks meer om me aan vast te houden. Dus wat heb ik dan nodig om me aan vast te houden?”. Ik kan alleen maar zeggen, mensen, het is één en al houvast wie we zijn. We hebben nog nooit ergens angst voor hoeven hebben. Dat is in feite de grote truc. De truc is dat er geen truc is. Maar dat de truc wordt geïnsinueerd en geproduceerd doordat wij denken dat het zo is, terwijl het helemaal niet zo is.

A: Dan kunnen we wel een feestje gaan vieren.

M: Ik zou bijna zeggen: zet de fles whisky maar neer. Wij gaan hier niet meer aan beginnen.

A: Even heel andere vraag, deze komt van Bonjera (?). Ze zegt: Je herhaalt regelmatig dat de informatie van de Galatic Federation niet authentiek is. Hoe zit het dan met de channelingen van de groep van Steve Rother en de info van Alcazar, de gids van Prageet van de Stargates. Kan iemand als Prageet , die werkt met de Stargates, gemanipuleerd worden? Zou de manipulatie kunnen gebeuren als de Stargate al geactiveerd is of nog wordt geactiveerd? En kan ik me er ook tegen beschermen of observeren en in mijn eigen kracht gaan staan?
Een heleboel vragen in één.

M: Nou het is wel een onderwerp wat heel veelvuldig de revue passeert en het is niet zozeer dat we alles ter discussie moeten gaan stellen, maar in ieder geval wel even tijdelijk onderzoek durven te doen om te kijken wat het nu eigenlijk te betekenen heeft.

Kijk ik spreek bewust over die Galactic Federation, omdat het een massa mensen is die gelooft dat die informatie die daar is, dat die informatie waar is. En dat is niet zo. Het wil alleen niet zeggen dat wat “niet waar” is, daardoor niet werkt. Er is informatie, er wordt gechanneld vanuit een collectief veld, dat ingevoegd zit in het astrale veld van de mens. Die informatie is geïnvadeerd. En in dat astrale veld daar vinden allerlei activiteiten plaats, waardoor massa’s mensen, die in een spiritueel model vast zitten en daar ook echt in geloven, die informatie tot zich nemen, die informatie beleven, die informatie voelen. En daarmee voeden ze vanuit dat gevoel het astrale veld.
De Galactische Federatie met al haar mooie voorspellingen heeft haar eigen incompetente gedrag wel bewezen doordat al die voorspellingen die er zijn gedaan gewoon niet uitkomen. En de wezens die hier komen om de mensen te ondersteunen op een manier om de mens te initiëren en te dragen in een gevoelsbewustzijn, om naar zichzelf te gaan kijken: de eigen problemen als ook de uitdagingen op deze planeet zelf aan te kaarten en op te lossen, die doen dat dus ook door níet een interventie te plegen in het menselijk bewustzijn, op geen enkele manier.
En channelingen met hun inhoud zijn een directe interventie. Omdat mensenmassa’s een bepaalde gedachte worden ingeduwd om te veronderstellen dat datgene wat er wordt gezegd, dat dat het dus ook is.
En daarbij wordt het voorstellingsvermogen en het scheppingsvermogen van de mens gebruikt. Dit om vervolgens energie naar dat soort afzenders te sturen. En die energie zorgt er nu precies voor dat datgene wat nou echt nodig is om open te maken, om dat dicht te houden. En er zijn inderdaad grote convenanten, grote samenwerkingsverbanden in het intergalactische bestand – waarin heel veel superbeschavingen, zoals de Arcturianen en Sirianen, die echt vanuit een convenant samenwerken, met nog een paar andere rassen – om het menselijk bewustzijn, het veld van de oorspronkelijkheid, in ieder geval intact te houden. Zodat er niet een massavernietiging plaatsvindt van het bewustzijnsveld. Ik spreek niet over de aarde op zich. Ik spreek puur over het bewustzijnsveld. Want alles wat wij hier zien op deze planeet doet er ontzettend toe en doet er helemaal niets toe. Want alles is dubbelzinnig. Het is allemaal niet eenduidig, het zit allemaal heel gelaagd in elkaar
Dus op het moment dat wij de verantwoordelijkheid dragen voor deze planeet, als legitieme bewoners op dit moment, en we stellen ons weer op als ambassadeurs, dan nemen we energetisch een rol op ons, die wordt gedragen omdat wij vanuit onze autoriteit, vanuit onze daadkracht, weer toetreden tot het publieke domein. Iedereen heeft zich terug getrokken door de ontmoedigingen en criminele organisaties, zoals ook vele banken echt criminele organisaties zijn, wetmatig ook aangetoond, en toch doen we zaken met die banken en doen we zaken met de regering. En de bewijzen liggen er, die passen niet op de tafel, (zelfs) niet in het gebouw, dat er alleen maar corruptie et cetera plaatsvindt.
Op het moment dat wij geïnspireerd willen worden in de kracht om waarheid, openheid van zaken, te brengen op deze planeet, dan zullen wij altijd geïnspireerd worden door wezens. Dat zijn de samenwerkingsverbanden zoals zojuist genoemd die geen interventie doen, die ook geen channelingen brengen, omdat zij zich heel erg goed bewust zijn van het feit dat die channelingen de mensen namelijk in een gemoedstoestand brengen van een jubelstemming, waardoor we nog meer met de handen over elkaar gaan zitten, leunend achterover, wachtend tot die massa’s schepen landen. En dat is niet de werkelijkheid zoals het is in het grotere bestel. Daarmee vallen heel veel heilige huisjes in elkaar. En dat is hartstikke nodig dat dat een keer gaat gebeuren. Want op het moment dat mensen zich daarvan durven te ontkoppelen en teruggaan naar het eigen vermogen beseffen ze opeens dat zij dan de werkelijke agenda zijn van wie wij zijn en zij ook de mogelijkheden van inter-dimensionale kunnen ontvangen. Dan beseffen ze dat ze deze zeer liefdevolle krachten daarmee ook kunnen gaan ontvangen; dan wordt het ook een fysieke werkelijkheid. Want dan is dat dus mogelijk, als je je ontslaat van al die leuke aardigheden die jou hoopvol gestemd maken en vooral in die passiviteit houden. Ja, dan pas begint een echte verandering te komen.
En dat is wat er hier nodig is op deze planeet dat mensen het gezonde verstand ook gebruiken in waanzinnige modellen zoals ufo’s en buitenaardse zaken, want 90 procent van alles wat met ufo’s et cetera en ook ontvoeringen te maken heeft, is allemaal in scene gezette realiteit, die in de werkelijkheid wordt ingevoegd om te zorgen dat de werkelijke gebeurtenissen, ook ontvoeringen, niet gezien worden in het publieke domein.
Dus dat is het Galactische Federatie verhaal.
En dan kwam je nog op het volgende punt.

A: Ja een paar uitzendingen geleden heb je gezegd dat de Intergalactische Cónfederatie eigenlijk van het oorspronkelijke veld is.

M: Dat zijn de rassen die inderdaad uit het scheppingsveld hier bestaan. Kijk de wijze hoe wij de realiteit ervaren, hoe ons brein nu functioneert, heeft te maken met een programma dat er doorheen loopt. Ik weet niet of je het hebt gelezen, maar een week of twee geleden las ik op het internet dat wetenschappers er in geslaagd waren om het neurologisch programma van mieren aan te passen, waardoor het gedrag van mieren ineens veranderde. Dus het gedrag dat in die mieren geprogrammeerd zit maakt hoe ze doen, de samenleving coördineren, hutjes bouwen. Net als wij ook, hoe wij onze samenleving doen en hoe wij hutjes bouwen. Soms zijn het wolkenkrabbers van een kilometer hoog; zie het maar als een hutje. Dat het hele gedrag van hoe een collectieve beschaving plaatsvindt, kan worden aangepast door een verandering in het neurologische systeem.
Waarom durven we die veronderstellingen niet uit te rollen dat de mensheid dat ook is overkomen; waarom durven we dat niet gewoon uit te zoeken?

A: Als mogelijkheid voor te stellen door te kijken: Goh, wat is daar nou voor nodig. M: Ja, hoe zou dat nou bij ons zitten? M: Exact. A: Want die techniek die bij mieren is gebruikt, hoe zou dat dan bij de mens zitten als dat gedaan zou zijn. En zit dat zo?

M: Dat is precies wat ik bedoel. En dan kom je bijvoorbeeld ook op gif en dat soort zaken. Iemand die gebeten wordt door een schorpioen of die gebeten wordt door een slang, zodat de toxische stoffen in het centraal zenuwgestel worden geprikt en binnen een mum van tijd in het brein zijn, zijn al die toxische stoffen – eigenlijk zijn het verstoringen, zijn het pakketten die het programma van hoe het menselijk lichaam functioneert in relatie tot: de spieren, de massa, de zuurteregelingen, het hele lichaam hoe het functioneert vanuit een centraal zenuwgestel , dat blauwdruk programma hoe dat lichaam functioneert en zichzelf ook reguleert -, dat dat hele programma in één keer wordt verstoord door één simpel druppeltje stof, dat is dan gif, zodat dan het hele lichaam anders is.
Je zou ook achterstevoren kunnen zeggen van: wie zegt nou eigenlijk dat wij niet voortdurend in een soort neurotransmitter aanpassingssituatie verkeren? En dat is precies wat er aan de hand is.

A: Ongelooflijk. Wat ik dan gelezen heb in allerlei boeken zou ik zeggen: Goh, dat zou alleen mogelijk zijn om dat met mieren te doen door iets met een groepsziel van zo’n dier te doen. Maar dat is kennelijk helemaal niet het geval.

M: Nou ja we zijn eigenlijk allemaal kuddedieren; we hebben allemaal een intellectueel netwerk en een veldbewustzijn hoe we met elkaar in verbinding staan, zoals elke soort, maar dit is een beetje de situatie. Galactische Federaties, de groepen die er achter zitten, weten heel goed dat de mensen gewoon een koekje voorgehouden wordt waarin ze steeds bijten en nog steeds niet in de eigen autoriteit terecht komen.

Nog even terugkomend op Steve Rother, dat vind ik een hele bijzondere energie. Ik was toen denk ik 23 toen ik voor het eerst in aanraking kwam met dat boek. Van die groep hè, van “Welkom Thuis” heette dat geloof ik, – of was dat deel twee ? – : in ieder geval een mooi boek met een zon op de voorkant. En ik begon dat boek te lezen en ik werd echt geraakt door dat veld wat erin zit. En toch voelde ik dat er een stuk miste van dat wat ik toen ook in mij droeg, iets miste van die oorspronkelijkheid. Dat werd daarin niet benoemd. Maar dat wil niet zeggen dat die informatie die daarin staat niet zinvol is, want je kunt dat ook met een andere aanvliegroute bekijken, in lezen. Want er wordt daar ook gesproken over – want ik geloof dat dat bij Steve is dat daar over wordt gesproken- Er wordt gesproken over een kristallen zwaard, een zwaard van waarheid, iets dergelijks. Dat is wel een symboliek van dat je alles moet kunnen uitspreken.
Maar aan de andere kant, dieper in de materie, zijn er verschillende lagen die om ons heen zitten in de werkelijkheid. Het gaat er niet om dat wij gaan classificeren van: dit doet er toe en dat doet er niet toe, of dit is juist en dat is onjuist, maar dat we gewoon steeds meer inzicht krijgen van: het is heel goed mogelijk – en ik zeg hardop dat het ook gewoon zo is -, dat veel wat heel dienstbaar is voor de mensheid, fantastisch dienstbaar voor het stukje waar je nu in zit, dat dat nog steeds een beperking is om ook buiten die schil te kunnen kijken.
En dat wil niet zeggen dat die laag met Steve Rother, even als laag omschreven, dat het daardoor bewust zo is dat je daar niet buiten kunt kijken. En als je al zover in staat bent om deze informatie naar buiten te brengen zou er ook ergens een mogelijkheid moeten kunnen zijn om, vanuit zijn groep zeg maar, informatie te ontvangen dat er een oorspronkelijk bewustzijnsveld is. En er wordt maar weinig over gesproken tot helemaal niet. En ik weet inmiddels uit ervaring dat als daar niet over gesproken wordt, dat het zich allemaal in een bepaalde laag van mindcontrol afspeelt.

A: Daar kan ik me wel wat bij voorstellen, ja.

M: Nou dat is met de Stargate in feite hetzelfde. Stargate is een medium, is een onderdeel van ons menselijk vermogen. Alles draait om ons vermogen. Alles valt en staat in de schepping hoe wij daar mee omgaan. Stargate is een geometrisch veldbewustzijn wat reageert op ons bewustzijn. En de mensen die met die Stargate werken, die initiëren dus deze energieën. En doordat zij vaak geen kennis hebben van dat hele grotere concept, namelijk dat er dus krachten zijn die erop kunnen inbreken, en er dus vanuit goedgelovigheid mee werken, is het heel goed mogelijk en gebeurt het dus ook vaak dat er in dat moment van het werken met die Stargate, dat mensen zich zo ver openstellen dat er dus krachten binnenkomen die helemaal niet bijdragend van aard zijn. En die krachten kunnen dan op dat moment inhaken op de dramatiek van die persoon. En dan zijn de rapen gaar.

A: Eigenlijk ben je dan geen mammoet in een porseleinkast meer maar in het universum of zoiets als je niet weet wat je doet.

M: Ja natuurlijk, dat is op zich niet erg want alles wat er gebeurt kun je ook weer herstellen. Ik heb in mijn leven ook wel dingen meegemaakt die weer hersteld konden en mochten worden.
En dan is het gewoon; durf je het aan of niet?
Ik ken een aantal mensen hier in Nederland die met de Stargate werken. Die werken super zuiver met die Stargate – en het is niet omdat ze naar mij luisteren of iets dergelijks, want dat is helemaal flauwe kul; die mensen waren er al überhaupt mee bezig voordat ze van mij hadden gehoord, het gaat dus helemaal niet om mij -, maar ik ben bij een aantal mensen geweest. Dat zijn dus mensen die zich van die hele, diepere lagen bewust zijn, die weten dat er mindcontrol is. Die weten dat het astrale veld gebruikt wordt. Dat zijn vijf-dimensionale velden, die gebruikt worden door bepaalde beschavingen om de mens eigenlijk een koekje voor te houden en in een model van spiritualiteit te houden. Die mensen, die weten dat er een oorspronkelijk menselijk bewustzijnsveld is en dat de echte benevolent beeings van welwillendheid een enorme super hoge waardering hebben voor het menselijk bewustzijn en de mensen die wij zijn en ons echt ook laten gaan in ons proces, maar wel een vinger aan de pols houden in verband met processen die bij hun spelen. En die mensen die met die Stargates werken die zorgen er ook voor dat die Stargate echt een inter-dimensionale poort is voor die krachten, geïnitieerd door de kennis maar ook door de bekrachtiging van waar je voor kunt staan.
Want wat wil je tegenhouden als je niet weet dat het er is? Waar wil je onderscheid in brengen als je dat onderscheid niet wilt onderzoeken, (niet wilt onderzoeken) dat er iets te onderscheiden valt? En het is buitengewoon belangrijk dat de mens voor eens en voor altijd durft te gaan beseffen dat de ontkenningsmodus, de echte denial modus – “Oh het is er niet, ja Martijn, het is er (alleen) omdat jíj er over praat. Dáárom is het er en omdat jij er over praat ben jij de grote bekrachtiger van dat veld” – Dat kan ik me heel goed voorstellen vanuit een oud paradigma. Het is heel belangrijk (om ons af te vragen) : Willen we het transitiemodel echt met elkaar fors in beweging zetten ? Zodat we in die bereidwilligheid durven te komen dat het niet zo is dat we spreken over negatieve krachten, maar dat we spreken over wezens met een andere agenda. Wezens die ten opzichte van ons niet altijd fijn zijn, maar dat we dat als niet fijn ervaren omdat we in een modus verkeren die uit onze kracht is. Maar dat we weer in die kracht kunnen komen door überhaupt eerst iets waar te nemen. Dus waar te nemen dat er groepen zijn die mindcontrol op de mens uitvoeren, waar te nemen dat regeringen daar ook mee te maken hebben, instituten et cetera et cetera. En pas op het moment dat we dat zien kunnen we met onze aandacht en hartsverbinding daarheen gaan en dan kunnen we het transformeren.
En de spiritualiteit is het grootste sleutelgat, waar de sleutel door de spirituele mens die in de ontkenningsmodus zit, ingedraaid en opengemaakt wordt. En dat is “allemaal liefde en kracht”.

A: Jazeker, maar hoe kun je er dan in staan? Je zegt nu eigenlijk van: Nou, er is een manier hoe je met die Stargate kunt werken die fantastisch is. Maar er is ook een manier hoe er op allerlei manieren manipulaties mee kunnen gebeuren, in ieder geval infiltraties vanuit velden. Met andere bedoelingen dan dat wij als ons hoogste goed zouden bestempelen.
Nu heb ik een keer een healing gehad van iemand die begon daar ook mee, met het activeren van die Stargate en die ging door al die 12 bewustzijnsvelden. Ik kon het ook echt voelen – het wordt dan benoemd dat het wordt geactiveerd -, en ik voelde elke keer echt een behoorlijk verhoogd trillingsniveau. En dat was echt aangenaam. Is dat dan een indicatie om te zeggen van: Dat voelt goed, dus het ís goed? Of zou je gewoon met zo’n therapeut vooraf moeten gaan zitten van: Goh, wat weet je eigenlijk van mindcontrol? Of iets anders? Wat zou een indicatie zijn zeg maar als deze polen er zouden zijn om als mens daar wel of niet mee in verbinding te gaan?

M: Weet je, ik ben ooit eens uitgenodigd om met iemand mee te rijden in de auto. Dat was best een snelle auto. En toen vroeg ik aan die persoon: hoe lang rijd jij eigenlijk in deze auto? Ik wilde dus weten of datgene wat er bestuurd wordt of dat ook bestuurd wordt met inhoudelijke kennis en ervaring. In hoeverre die persoon zoveel vermogen in zich draagt om datgene te besturen in plaats van dat datgene jou bestuurt, zodat je de vangrail in gaat. En dat is een zaak.., ik kan daar niet over zeggen hoe je dat doet, want ik ben niet een instructeur. Die rol wil ik ook beslist niet hebben, maar ik wil wel als inspirator functioneren. Ik denk dat iedereen heel goed in staat is om te gaan invoelen hoe je dat bespreekbaar kunt maken. Dat is voor iedereen anders. De mensen die dit onderwerp niet willen aanhoren, die hebben gewoon nog te maken met een bepaald stukje ontkenning om dat te onderzoeken. Want laten we spreken over Prageet. uit Amerika. Ik heb zelf contact met Prageet. en ik heb hem een keer ontmoet. En af en toe hebben we contact met elkaar. En in die ontmoeting – en dat kan ik gewoon open zeggen want het is een heel fijn contact -, in dat moment ontstaat er iets waarvoor er een update nodig is, een informatie.
Mensen die werken vanuit het veld van creatie voelen het dus ergens als er nog iets is wat zich gaat openbaren, iets dat dat mag binnen komen. En die geven dat dus ook aan; die dragen dat dus aan. Als dat niet gebeurt of er is een ontkenning, dan zit die persoon in de persoonlijke sfeer vast van wat die persoon wil. Afdwingen. En in feite door je zelf, je luiken dicht te houden, interacteert de Stargate niet met jouw vermogen, maar wordt die Stargate gekoppeld aan jouw traumatiek en aan jouw bewustzijnsvelden van angst. En Prageet gaf dat zo mooi aan: Ja, we komen eigenlijk heel vaak (dit) tegen; als je niet goed afgestemd bent en er zijn mensen omheen die in angst verkeren, dat we ontzettend ons best moeten doen om die poort, vanuit onze kracht als mens, zuiver te laten functioneren.
Dus die kennis, die is daar. Of die kennis al wordt toegepast weet ik niet, dat kan ik niet zeggen. Want ik moet het er ook weer aan koppelen voordat mensen zeggen: Oh, maar Martijn zegt dat …., maar ik zeg helemaal niets! Ik zeg alleen dat ik dat heb meegemaakt. En dat het altijd maar de vraag is welke belangen er spelen in datgene wat je doet.

A: Ja, helder.
Even kijken, er is een vraag via de chat: We hebben het net even in die droomstaat gehad over het theta-veld. Kun je van daaruit ook leven? Of kun je meer er in zijn?

M: Kun jij die vraag even anders stellen dan? Ik moet hem niet lezen. Komt mentaal binnen.

A: Oké. Ik interpreteer hem in ieder geval zo: Jij zei: Het theta-veld is een hypnotisch veld of een veld waarin ook geprogrammeerd wordt. Ik heb het gevoel dat het hier bestempeld wordt als een positief veld. Een veld waar je invloed kunt uitoefenen over al dan niet gemanipuleerd worden, om daar bewust mee om te gaan. Voor mij is deze vraag – zo voelt hij in ieder geval voor mij – : Hoe kun je dat meer doen, hoe kun je daar meer in zijn? Hoe kun je daar meer bewust mee werken in je bewuste leven?

M: Nou kijk, de theta-staat…, we praten dus over een hersengolfstaat, hè? Kijk, onze hele hersenencapaciteit wordt gestuurd door, zoals wij dat nu noemen, ons hartbewustzijn. Ons hartbewustzijn is het hoofdinstrument. Het is gekoppeld aan ons hoofd. Ons hoofd zorgt er biologisch voor dat we daardoor een waarneming hebben. En op het moment dat onze hersenen naar de theta-staat gaan, en we daar met diepergaande oefeningen aan gaan werken, – en dit is de doelstelling: maar mét behoud van je alertheid -; als je dus in die staat volledig bewust bent dat je er in zit, dus dit (bewustzijn) dus niet kwijtraakt.., dus op het moment dat je dáár inzit, zit je in je vermogenskracht. Dan zit je in je vermogenskracht waarbij jouw hersenen een realiteit waarnemen die we dus om ons heen zien, maar die dus rechtstreeks beïnvloed wordt door wat jij waarneemt vanuit je gevoelsbewustzijn. Dus dan heb je direct invloed op die realiteit.

Wat was de vraag nou? Hoe je daar in komt?

A: Ja hoe je daar meer in komt, in je bewuste leven, zeg maar.

M: Door in ieder geval veel oefeningen te doen. Dan kom je terecht (op het punt) waarom het wel of niet lukt om daarin terecht te komen. Al je dagelijkse beslommeringen komen voorbij. Als je er moeite mee hebt om daarin te komen, dan zitten er allemaal programmeringen, ervaringen en referentiepunten in jezelf die daar tussenin zitten. Maar op het moment dat je daar in kunt komen, dan gaat het niet meer over de realiteit buiten jezelf. Dan gaat het om datgene wat er van binnenuit geprojecteerd wordt naar buiten. Want dat is wat wij doen: Datgene waarvan wij denken dat wij waarnemen, nemen onze hersenen eerder waar dan dat het waar te nemen is. Dat is ook aangetoond. Die projectie komt van binnenuit. Op het moment dat je in de theta-modus zit, dus op het moment dat je naar die hersengolf staat gaat van de theta-modus, ben jij wezenlijk aan het zorgen dat je morfisch veld – datgene wat om ons heen aanwezig is – dat dat morfisch veld als het ware invulling geeft aan datgene wat jíj voelt. Niet alleen in je hartbewustzijn maar in je hele wezen, geeft het invulling aan wat jíj wilt creëren.
En hoe je daarin terecht komt is: gewoon heel veel oefenen in een stiltemodus. Zorgen dat je dieper gaat dan de meditatieve staat. En in die oefening, steeds in die stilte, ook opschrijven waar je tegenaan loopt: Waar vlieg je eruit? at kom je tegen? Wat gebeurt er? Maar ook zorgen dat je in die oefening ook steeds blijft oefenen dat je wel grip houdt, althans alertheid houdt over deze werkelijkheid. Dat je dus niet van de ene modus in de andere modus gaat, maar dat je de modus die we nu hebben – alertheid van deze mentale werkelijkheid – dat we die dus kunnen invoegen. En dat is echt mogelijk. Het lijkt heel moeilijk maar dat is het niet. Het is alleen een kwestie van onderzoek plegen.
Veel onderzoek plegen en dan kom je dus allerlei overtuigingen tegen. Allemaal programma’s en ook heel veel sabotages in je systeem. Heel veel sabotages. Het menselijk ras is gesaboteerd.
En weet je, de mensen voelen toch allemaal, laten we het maar hardop zeggen, dat we heelheids- wezens zijn? We voelen toch allemaal dat wij op zoek zijn naar vrede, geluk en innerlijke vrijheid? We willen toch allemaal het beste op deze planeet? We willen er toch iets moois van maken?
En op dit moment zitten we elkaar allemaal in de haren te vliegen op deze planeet. Vanuit bepaalde overtuigingen en programmeringen.
En op het moment dat wij naar die vrijheid toe willen komen we onvermijdelijk onszelf tegen om dat te onderzoeken.

A: Miranda van Dam die heeft al vaker een lied ten gehore gebracht in onze uitzending en ze heeft een tijd geleden iets heel toepasselijks gemaakt en het heet: Trauma Release. Misschien kunnen we daar even naar gaan luisteren.

(Trauma Relase – video en muziek – wordt afgespeeld)

M: Diep.

A: Ja heel diep. Trauma Release van Miranda van Dam.
Dankjewel Miranda, dat je de moed hebt genomen om dit toch wat ongemakkelijkere stuk, heel mooi, heel diep, te schrijven. Dank je wel.

M: Zeker. Heel mooi.

A: We krijgen nog een vraag binnen: Hoe weet jij eigenlijk Martijn, dat je geen input hebt gekregen tijdens ontvoeringen? Input staat er, maar dan denk ik aan manipulaties of …. zo zou ik het lezen.

M: Oh, die heb ik wel gekregen.

A: Ja?
M: Natuurlijk, uiteraard. Dat zou wat zijn: dat ze dat fout hebben gedaan, die super-intellectuele wezens, en dan niets achterlaten…
Nee, ik heb daaraan gewerkt. Hoe ik dat weet? heel eenvoudig gezegd; door al mijn angsten die ik in-geprogrammeerd heb gekregen allemaal aan te gaan. Ik heb ze allemaal één voor één eruit kunnen skippen. Wat resulteert in het feit dat er dus geen angst is voor deze wezens. Omdat er helemaal geen angst voor hoeft te zijn. Voor niemand en niets niet. Andere wezens kunnen ons helemaal niets aandoen. Wij zitten in een modus, omdat we ooit in die modus zijn gebracht door een neurologische aanval in het quantum-bewustzijn. Dat effectueerde in een neurologische aanval in ons fysieke bewustzijn, waardoor ons brein degenereerde. Daardoor bleef er een interpretatiemodel over dat we nu als deze realiteit aanvaarden. En dan is het belangrijk om te kijken: jemig, waar haken wezens en beschavingen op in? En in mijn geval, – en ik maak daar helemaal geen geheim van, want er zijn geen geheimen -, betekent het dat de angsten die werden ingebracht in mijn systeem niet hadden kunnen worden ingebracht als die niet op één of andere manier al niet in mijn systeem aanwezig waren.
Ik ben dus gaan kijken van: Waar zit dat? Waar zit die angst? Waar zit die onzekerheid? En ik had als wezen, als heelheidswezen zoals we dat allemaal zijn, had ik voor mijn geboorte al een bepaald stuk traumatiek meegenomen, al ervaren bij de binnenkomst van deze dimensie. Deze dimensie die uit acht verschillende schillen is opgebouwd, acht verschillende lagen, waarvan één laag dus ook het astrale veld is. Dat zijn controleschillen waar je met je bewustzijn dwars doorheen gaat. En in die aankomst heb ik dus al de traumatiek opgelopen van het kwijtraken van vermogens, net als andere mensen.
En dat is op zich een hele traumatische ervaring. Dat kunnen we ons wel voorstellen; dat is voor iedereen op deze wereld gelijk hoor. En een stuk veiligheid en vermogen weg, betekent ook overleven en: red je er maar mee. Dan wordt je geboren in een leven zoals wij nu een geboorte zien, de eerste inprints van trauma heb je dus al in het systeem zitten. En daar wordt dan gewoon op ingeprikt. Ze gaan dus kijken in de referentie-database van het wezentje Martijn, het jongetje, en op basis daarvan voegen ze programma’s in gekoppeld aan dat stuk trauma. Zo werkt dat dus; er worden referentiepunten opgehaald.
Dus ik ben er aan gaan werken. Ik heb heel veel trauma’s ervaren. En ik had al die tijd het inzicht van: ik hoef hier helemaal niet bang voor te zijn. Maar dat wil niet zeggen dat je die emoties en angsten niet ervaart. Dus die ervoer ik wel degelijk. Het is dus alleen zo: ik ben niet in de ontkenningsmodus gegaan. Ik ben datgene wat ik meemaakte niet gaan ontkennen. En dat doe ik überhaupt niet. Ik ben links, rechts, van boven naar beneden, van binnen naar buiten, gegaan. En daardoor spreek ik hier ook gewoon vrij over. Het betekent niet dat ik me dan zo goed voel. Want dat zegt men wel eens: Jij bent overal doorheen gegaan, dus jij zult je wel helemaal superieur voelen. Absoluut niet! Dat zou toch te gek voor woorden zijn! Dat je dat als vrijspreker alleen maar doet omdat je je superieur voelt; dat is toch volslagen waanzin. Nee, ik ben aan het werk gegaan, daar komt het op neer. Ik ben door al mijn angsten heengegaan en ik heb alles bekeken, herbeleefd vanuit mijn persoonlijkheid. Ik ben niet in therapieën gegaan. Ik ben gewoon gaan kijken: wat betekent dat en hoe zit het in elkaar? En bij het aanvaarden en het onderzoeken daarvan, van het eigen vermogen daarin – dus de “brave heart” zijn -, gebeurde er iets in het bewustzijn dat dus gebruikt werd als angst. Dat repareerde ik. Ik ging daar doorheen. Toen ontmoette ik in die kracht van angst de grootste kracht van mijzelf. Dat is dus scheppingskracht. En dat heb ik ingezet in mijn kinderjaren en op al die momenten die er nog achteraan kwamen.
Dus het antwoord van: hoe weet je dat? is: ik kan niet zeggen dat ik het weet, ik kan alleen zeggen dat ik het ben. En ik ben er hartstikke trots op.

A: Er wordt een vraag gesteld van: Goh, wat doe je nu als er een inbreker in je huis komt en je wordt ‘s nachts wakker?

M: Er komt bij mij geen inbreker in mijn huis, want ik heb twee hele grote herdershonden; dus die blijven buiten. Maar stel dat dat zou gebeuren? Wat een aparte vraag; ik denk dat ik de politie zou bellen.

A: (veel gelach) Je zou geen kop koffie zetten.

M: Ik denk dat ik van bovenaf zou roepen: Uit welke dimensie kom jij? Van de vijfde, zesde, zevende of achtste? Ze zijn allemaal te laag.
Nee, ik denk werkelijk dat als dat gebeurt – en ik heb veel dingen meegemaakt die met dat soort situaties te maken hebben gehad – echt heftige: ik ga er niet voor weg, ik ga er in. Ik ga er in. En ik ben er zeker van dat heel veel mensen dat onverstandig vinden om er in te gaan, maar ik leef mijn eigen proces. En in het moment dat ik een inbreker in mijn huis heb dan ben ik er zeker van, dat op het moment dat ik het detecteer, hij al weggaat :“boem”. Omdat hij voelt; er komt autoriteit aan. Want ik leef mijn eigen autoriteit. Ik ga er gewoon in. Dat is ook zo met samenwerking wereldwijd maar ook hier in Nederland, met mensen die dit allemaal niet een leuk nieuwtje vinden. Trouwens omdat ik het zo vaak zeg lijkt het of heel veel mensen het niet leuk vinden, maar duizenden mensen zijn aan het jubelen met elkaar, dat we dit eindelijk durven te benoemen. Fantastische sessies, vandaag heb ik ook weer heerlijk gewerkt met tientallen mensen aan het oorspronkelijk bewustzijn waar alleen maar liefde en kracht is. Dan is het dus kracht vanuit onszelf, die gedragen wordt door dat gigantische veld van echte schepping, dus niet schepping onder voorwaarden. Maar dat is zo ontzettend fijn! En ik denk dat zo’n inbreker dat wel zal merken.

A: Dit is nog wel even leuk om te benoemen. Gisteravond bijvoorbeeld hadden we lezing zeven en acht hier in Haren. Jij kijkt niet zoveel films, b.v. in Insurgence. daar zit het heel erg in verworven dat je eigenlijk je diepste angsten, voordat je naar een volgend iets kan gaan, moet doorleven. Als dat iemand is die bang is voor spinnen dan komen ze huizenhoog op je af. Of als het iets anders is dan komen ze daar op af. Jij had het over een sterrenschip dat je daar even in bent geweest, en om daar te komen moest je “even” daar doorheen. M: ja door die gevoelens.
Als je door de matrix gaat, ja dan moet je door die acht lagen, door die acht chakralagen, waar de poortwachters eigenlijk die angsten mega vergroten, alle negatieve gevoelens en angsten worden duizend keer vergroot. Jij zegt dat: nou dat doen we dus dan even. Nou dan ben ik in dat schip… ……

M: Inmiddels is dat even. Ja dat klinkt natuurlijk heel leuk en zo beleef ik het ook. Maar in het moment dat het gebeurt is er wel daadkracht nodig om daar doorheen te gaan. Daarom zeg ik: oefening baat kunst. De kracht van herhaling is echt de grootste kracht. Daarom zijn er allerlei manipulatiegroepen op de aarde actief om de mensen juist uit die herhaling te houden. Je kunt best een keertje iets vreugdevols meemaken, ook wel twee keer, maar als je dan op een gegeven moment daar in terecht komt dat je je eigen kracht echt gaat versterken; nou dan wordt er een ander blikje opengetrokken. En dat hebben we gisteren ook gemerkt, want het gebeurt in een lezing heel vaak dat er hele mooie dingen gebeuren. Wat er b.v. gebeurd is; ik ben ingeplugd in een veldbewustzijn dat o.a. van Siriaanse afkomst is. Deze mensen, het zijn mensen zoals wij, zijn altijd aanwezig bij welke activiteit dan ook, mits ik vanuit een volledig open en transparant veld operationeel ben. En dat ben ik.
Dat resulteert vaak in storingen in de apparatuur. Ik heb een paar honderd lezingen gegeven en praktisch bij alle lezingen gebeurt er iets in de apparatuur. Draadloze microfoons schakelen gewoon uit; er komen allemaal interverenties doorheen, gebrom of getril. Lichten gaan knipperen of het geluid valt uit. Lichten gaan juist aan, andere slight-shows, mijn laptop die ….. mijn hele lezing wordt in de war gegooid waardoor plaatjes bovenaan staan en andere onderaan. Plaatjes waarvan het de bedoeling is dat we daarmee beginnen. En dat weet ik. En dat hoor ik van te voren ook.
Gisteren was er ook iets heel bijzonders toen ik vertrok en naar Haren toe kwam. Ik zit in de auto, stem ik me eventjes razendsnel af op die theta-bewustzijnsstaat. Dat gaat heel snel, dat kan iedereen leren. Ik zit direct in die theta-bewustzijnsstaat. Er wordt tegen mij gezegd door middel van beeldprojecties die hier niet zichtbaar zijn, maar wel in een ander veld: neem je beamer mee want de beamer gaat stuk tijdens de lezing. Hè, dus weer uit die auto stappen, want ik zit net in de auto; weer naar binnen. Raymond zegt: Papa ben je wat vergeten? Ik zeg: nee ik neem de beamer mee, want die gaat stuk tijdens de lezing. Oh, dan ben je die wel vergeten. Ik zeg: ja, achteraf zou ik hem vergeten zijn als ik hem niet mee had genomen. Dus ik weer in die auto; de beamer mee En ik kom hier dus in Haren aan. En vijf minuten voor aanvang van de lezing houdt die beamer ermee op. Een enorme krak ook in het geluid; nou, beamer stuk. Maar ik had net van te voren gezegd: nou, ik heb een beamer mee voor het geval dat hij stuk gaat, want zus en zo is het geval. Dus ik pak mijn beamer en op dat moment, ik geloof dat jij dat hebt gedaan of iemand anders, wordt die kabel vervangen waardoor die beamer het dus toch weer deed. En toen zeiden een aantal mensen: ha,ha, ha, die Sirianen hebben het toch niet goed gezegd; ze hadden beter kunnen zeggen dat je een extra kabel moest meenemen want het was de kabel en niet de beamer. Ik zeg: nou… oké, goed.
We zitten zo midden in de lezing en halverwege de lezing: “boem” – beamer echt definitief stuk.
Dus toen heb ik toch nog mijn eigen beamer neergezet. Die is ook synoniem aan het ene (oude ) projectiescherm; dat is het oude mindcontrol programma. Dan is er een synoniem, een metafoor voor het ene (andere programma): projector weg en het andere; de eigen projector neerzetten, die ik dus had meegenomen. Dus de eigen projector, ons eigen creatievermogen in gaan zetten, om vervolgens dat te doen.
En dan hebben we het over onderwerpen zoals mindcontrol en we hebben het over de kracht van liefde en creatie gehad in relatie tot wie wij zijn. En in dat moment viel er ook nog een luidspreker ineens uit, een knak en een knars en een microfoon die ging dempen. Er gebeuren allemaal bijzondere dingen. En zo zijn we lekker met elkaar bezig. Ik ben wat aan het vertellen en het zijn allemaal mooie, krachtige liefdesenergieën van uit het oorspronkelijke veld, alles is beschikbaar dus alles wordt besproken, ook over die manipulaties, die niet door onszelf worden geïnitieerd maar wel door ons in stand worden gehouden – dat is iets anders – en we hebben het over krachten. We gaan nu in een nieuwe setting, en die setting komt uit de oorspronkelijke wereld, uit een totaal weggehouden realiteit die ook in de astrale velden niet bekend is, en ook niet in de spirituele velden bekend is, maar die uit een heel ander kwantumbewustzijn komt. En daar hebben we het zo over. En op dat moment – normaal staat er altijd iemand bij de lichtschakelaars, maar die stond een paar meter daar vandaan – en op dat moment het was er één ram, tak tak tak tak, al die lichtschakelaars; je hoorde ze omgaan. En al die lichten in de zaal gingen aan. En dat was gewoon hartstikke leuk. A: 150 man getuige. En weet je dat zijn hele leuke, gezellige dingen omdat je dan ook merkt van: ja, we zijn dus daadwerkelijk niet alleen. En dat is de boodschap van allemaal, steeds prikkeltjes van boodschappen, van bevestigingen: kom op jongens, zet hem op! Pak die kracht van wie je werkelijk bent er uit. Ga er helemaal dwars doorheen; onderzoek dat.
En dan kun je ook nog zeggen: ja dat heb je zelf gecreëerd. Doordat jij hebt gezegd dat die beamer stuk ging, ging hij stuk. Nou dan ben ik benieuwd wat die mensen voor visie hebben rond deze traumatische situatie waar de slagkracht van de militaire industrie zo groot is: dan ben jij zeker daar ook degene die dat heeft gecreëerd!

A: Ja, dat was heel mooi gisteren. M: Het was heel leuk. Ja, absoluut.
Ik kijk even naar de tijd. Het is best wel fors al weer. M: Jemig, het is al half tien. A: Ongeveer (gelach).

M: Zullen we lekker de uitzending afronden met een mooie bekrachtiging? A: Dat lijkt me heel goed.

Dat doen we dit keer op een iets andere manier om weer een ander tandwieltje van het veld in beweging te zetten. We doen het vanuit stilte. En die stilte is nodig om vanuit het veld van het ongesproken woord, met de gezamenlijke opdracht vanuit onszelf, iets te laten plaatsvinden.
Ik wil vragen, en dat mag ieder op zijn eigen manier doen, doe lekker de ogen dicht. Dat is prima, want dan zie je niets; voel je zo lekker veel.

Bekrachtiging

Haal eens drie keer op je eigen tempo lekker rustig, diep adem. Bij het inademen haal je de focus, je aandacht naar de longen, naar je hart. Daar waar je hart zit. Bij de eerste inademing, zodat je het schone veld van deze oorspronkelijke realiteit, waar we nog steeds in zitten, van de aarde, in ademt. Dus “the living hologram, the blue print of life”, dus de basiscode, adem je in. En bij het uitademen adem je die schone energie die in je hartbewustzijn is geweest, uit. En je bent je bewust dat bij de uitademing deze energie in jouw morfisch veld aanwezig blijft. En die inademing en die uitademing herhaal je drie keer.
En terwijl we ons hart gevuld hebben met die kracht van “the living hologram van the blue print of life”, voelen we ook in ons hartbewustzijn dat er een enorme kracht is om invloed te kunnen hebben op de realiteit die wij op dit moment ook zo ervaren. En vanaf het moment dat we zo stilte hebben wil ik nog één ding zeggen.
In ons hart, heel diep in ons hart, voelen wij. En dat kan zijn: een beeld of een gevoel, een plaatje, datgene wat we voor de aarde gaan neerzetten. Datgene wat we voor alles wat op aarde leeft activeren, bij de gratie dat wij dat kunnen en dat wij dat ook mogen, en dat we daarvoor zijn gecreëerd. Het beeld van vrede en harmonie. Een beeld op een afstand waarop je de aarde kunt zien, waarin de aarde een flonkerende bol is met allerlei processen. Dat die aarde, waar al die processen zich afspelen, door onze waarneming in een veel groter bewustzijnsveld terecht komt dan dat we tot nu toe ooit hebben gezien. Het beeld en de opdracht (is): dat de vrijheid van het menselijk bewustzijn, dat de vrijheid van het planetaire bewustzijn nu wordt bekrachtigd en bevestigd. En draag die aarde in je hart. En ga met je aandacht en intentie naar die planeet en naar je hart. En voel hoe toegankelijk jij wilt zijn en bent, om mede ambassadeur te zijn van de grote transitie en van de grote reset terug naar het oorspronkelijke veld.
En ga nu in je eigen moment voelen en geef de opdracht dat alle mensen die dit ervaren en voelen, nu in ruimte en tijd met elkaar verbinding hebben en je voelt in je hart héél veel mensen in verbinding staan. En vanuit die kracht gaan we nu werken over de hele aarde. Met die intentie ga je naar jezelf.
(Moment van stilte)

En we spreken luid op voor ons allemaal en namens ons allemaal:
Wij, de mensen op deze planeet aarde, verklaren hierbij als legitieme medebewoners dat de vrijheid van het menselijk bewustzijn NUwordt bekrachtigd.
Wij verklaren dat wij als ambassadeurs van deze aarde, als legitieme wereldregering – ook als losse individuen, als wezens los en met elkaar in verbinding -, dat wij met elkaar de autoriteit belichamen voor alles op deze planeet. En wij ontslaan hiermee in het collectieve veld, in de programmeringen van de mindcontrol, in alle lagen van de inserties, in elke cel van het fysieke, en de lichtvelden; in het verleden, heden en toekomst, (daar) ontslaan wij alle manipulaties en contracten welke hier tegen onze zin en ook met toestemming, wetend/onwetend, bewust/onbewust zijn genomen. En wij sturen deze programmeringen terug naar het bronveld. En we zien het gebeuren, nú.
Wij verklaren de aarde autonoom en soeverein. En wij voelen vanaf nu, op dit moment, dat wereldwijd deze galactische command uitgevoerd wordt.

Als mededragers en initiators met elkaar, voelt het dat het zo goed is om hiermee te besluiten.

————————————————

M: Woorden hebben we nodig en woorden hebben we niet nodig. De volgende uitzending doen we telepathisch.
Lieve kijkers thuis, lieve mensen hier aanwezig, ontzettend dank, Arjan bedankt.

A: Jij ook bedankt. Uit mijn hoofd weet ik niet de volgende uitzending, ik geloof over twee weken maar het staat in ieder geval beneden in de video zowel op You Tube als op onze site. Ik wil jullie ongelooflijk bedanken voor jullie komst en voor het kijken en heel graag tot een volgende keer.

M: Tot een volgende keer.

Bron: Earth Matters


Op 5 september verschijnt de veel gevraagde en lang verwachtte DVD Bekrachtigingen met Martijn van Staveren – Deel 1. Het is de allereerste DVD met 10 bewuste afstemmingen die je meenemen naar de oorsprong van het menselijk potentieel en je met de krachten daarvan laten werken.

Neem een kort, bewust moment voor jezelf, verbind je met je hart, je lichaam en het Gouden Kwantumveld van bewustzijn. Laat je oorspronkelijke, Galactische Zelf tot leven komen en draag zo bij aan de paradigmaverschuiving van het menselijk bewustzijn.

Tijdens Crowd Power 18 op donderdag 5 september om 21 uur in de youniversal studio in Haren wordt de DVD Bekrachtigingen met Martijn van Staveren speciaal aangeboden.

Deel 2 met 10 nieuwe bekrachtigingen verschijnt op 6 oktober 2016.

Als je bij de uitzending van Crowd Power 18 wilt zijn op 5 september kun je kaarten voor de uitzending bestellen via Orongo. Entree: € 5,- (maximaal aantal bezoekers is 45, vol = vol)

Bron: Earth Matters


Related Articles

Responses