Deutsche untertitelung und transcript | Crowd Power 10

(Earth Matters) In de bekrachtiging van deze uitzending kon je mee doen om het oorspronkelijke en artificiële veld in jezelf waar te nemen en in creatiekracht om te zetten. Door de vele vraag is deze bekrachtiging wederom door Bob Kukler van duitse ondertiteling voorzien (vertaling door Beatrix Lucia Neyen).

Verder bespraken Arjan en Martijn thema’s als synchroniciteit, tarot, de dood, karma, het witte licht in de tunnel als je doodgaat, zelfhervorming versus wereldhervorming, de dood van Edgar Mitchell, de telescoop van Santilli en de ITE’s (Invisible Terrestrial Entities) die waargenomen worden bij significante burger, industriële en militaire complexen. Daarnaast spraken ze ook over zelfmoord en crematie, mind control en last but not least Jezus.

Hier is gehele transcript van Crowd Power 10 te downloaden (met dank aan Mareijke Giglio).

Planning komende uitzendingen (start 21.00 uur):

  • Donderdag 16 juni
  • Donderdag 30 juni
  • Donderdag 14 juli

Deze uitzendingen zijn live bij te wonen via het Earth Matters YouTube kanaal.

Wil je het televisieprogramma Crowd Power bijwonen en de gesprekken aan tafel van dichtbij meemaken? Dat kan! Crowd Power wordt opgenomen vanuit de Youniversal Studio in de Biotoop in Haren. De ontvangst is tussen 20.15 en 20.45 uur. Je bent van harte welkom een opname bij te wonen. Meld je aan via deze link op de website van Orongo.

Hieronder de video van de Bekrachtiging met duitse ondertiteling. Klik hier voor de duitse vertaling van het complete transcript.

Gehele uitzending Crowd Power 10:

Related Articles

Responses