Wie ben ik echt?

(Earth Matters) In de video die we hebben gemaakt voor het thema “Wie ben ik echt?” gaan we los van de gebaande (non)dualistische paden en ontdekken: Ik ben echt! Naast Arjan en Moniek zie je o.a. Jim Carrey, Martijn van Staveren en beelden uit de matrix. 

Dit is het derde thema van de 26 weekse reis die we met een internationale groep van inmiddels bijna 300 mensen maken. We delen onderweg graag inspiratie met al onze lezers. In deze video delen we 11 minuten van de originele video van 35 minuten.

Als je nu wilt instromen, hoe gaat dat? 

Voor iedereen die later instapt zijn er een aantal keuzes extra te maken. Je krijgt sowieso de wekelijks opvolgende mails vanaf het begin. Daarnaast krijg je de mails met waar we nu zijn (dus als je in week 16 instapt krijg je zowel week 1 als ook week 16). En je krijgt ook toegang tot een document waar de links in staan naar alle mails die tot nu toe de revue zijn gepasseerd. Je kunt dus zelf beslissen wat je wel en niet opent en hoe snel je wilt gaan. Bij aanmelding tot 1 juni 2019 kun je ook nog toegang tot de facebookgroep krijgen en meedoen met het evenement. Aanmelden kan via de Earth Matters Shop.  

Wie ben ik echt? (11 min):

Bron: Earth Matters

Related Articles

Responses