Waarom is geïoniseerde waterstof het effectiefste antioxidant? Alles over MegaHydrate!

MegaHydrate

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:1182
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Orongo

Gekoppelde categorieen
Gezondheid

(Earth Matters Shop) MegaHydrate is een krachtig antioxidant dat vele malen sterker is dan bijvoorbeeld groene thee-extract of druivenpittenextract. Het bevordert onder andere hydratatie van het hele lichaam, beschermt tegen schadelijke vrije radicalen en het hydrateert zelfs tot diep in de cel. Hydratatie van cellen is belangrijk omdat cellen anders niet effectief de juiste voedingsstoffen opnemen en de cel ontdoen van afval. Dit leidt in verloop van tijd tot voedingstekorten, cellulaire oxidatie en ophoping van toxines.

De geschiedenis van MegaHydrate
Dr. Patrick Flanagan is de ontwikkelaar van MegaHydrate. Hij is o.a. afgestudeerd in scheikunde, nanotechnologie, bio-wetenschappen en geneeskunde. Hij heeft al zo'n 300 uitvindingen op zijn naam staan en werd in 1997 uitgeroepen tot Scientist of the Year door International Association for New Science. Patrick Flanagan heeft in al zijn ontdekkingen de motivatie om het menselijk leven te verbeteren en dit op zo goed mogelijke manier met de wereld te delen.

Over MegaHydrate zegt Flanagan het volgende: 'Ik ontdekte negatief geïoniseerd waterstof als de belangrijkste biologische antioxidant in 1985. Het duurde bijna 10 jaar om het materiaal te stabiliseren en als een product te ontwikkelen. We hebben in die tijd meerdere artikelen gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften over H- (negatieve waterstof) en de effecten daarvan in onze levende celculturen'.

Voordelen van een goede hydratatie
MegaHydrate is het meest effectief als hydratatiesupplement. Maar waarom is het zo belangrijk dat er uitdroging van lichaam en cellen wordt voorkomen? Uitdroging zorgt ervoor dat het lichaam slecht voedingsstoffen opneemt en afvalstoffen niet verwijdert. Uitdroging kan door veel dagelijkse factoren ontstaan, zoals het gebruik van cafeïne, slechte voedingskeuzen, mineraalarme grond, pesticiden, slecht water en conserveermiddelen. MegaHydrate gaat uitdroging tegen op cellulair niveau en houdt het hele lichaam gehydrateerd.

Dit komt door de sterke antioxidanten werking. Waarom MegaHydrate beter werkt dan elk ander antioxidant legt Flanagan zelf als volgt uit: "In de biochemie is er de cascade van antioxidanten: alle bekende antioxidanten vormen zichzelf naar vrije radicalen wanneer ze vrije radicalen neutraliseren. De resulterende vrije radicalen zijn niet zo schadelijk als die zijn geneutraliseerd, maar nog steeds niet compleet zuiver. Bijvoorbeeld, vitamine C (ascorbinezuur) wordt dehydro-ascorbinezuur (het heeft zijn waterstof verloren). Het dehydro-ascorbinezuur moet vervolgens worden geëlimineerd door het lichaam. Dit geldt voor alle antioxidanten, behalve actieve waterstof of H-. Wanneer H- een vrije radicaal neutraliseert, is zuiver water het resultaat ." Dit is wat MegaHydrate doet.

                          
                                              

Hoe werkt MegaHydrate precies?
MegaHydrate is volledig veilig en is onder laboratoriumomstandigheden getest op effectiviteit tegen meerdere vrije radicalen, waaronder singletzuurstof, superoxide en hydroxylradicalen. In tegenstelling tot normale antioxidanten, is aangetoond datMegaHydrate vrije radicalen volledig neutraliseert zonder andere toxische stoffen te creëren of zelf een andere vrije radicaal te worden. Hoe ziet dat in de praktijk er uit als je MegaHydrate gebruikt?

                              

Bovenstaande twee afbeeldingen zijn van een testpersoon die 20 minuten na elkaar zijn gemaakt. Op de eerste foto zie je een bloedstaal met bloedcellen die dicht op elkaar zijn geclusterd, waardoor er makkelijk schadelijke stoffen tussen gaan zitten en wat wordt aangenomen als het gevolg van uitdroging. Op foto twee is te zien dat de bloedcellen gelijkmatig verspreidt zijn, hierdoor kunnen exponentieel meer voedingsstoffen de cel binnengaan en worden toxines vrijgemaakt. Tussen de twee foto's door heeft de proefpersoon 500mg Silica Hydride, het actieve ingrediënt vanMegaHydrate, ingenomen, gemengd met 250ml water. Ongekend!

Voordelen van MegaHydrate

  • MegaHydrate verhoogt de hydratatie.
  • Extreem hoge antioxiderende kracht.
  • Superieure bescherming tegen schade door vrije radicalen.
  • Bestrijdt uitdroging bij volwassenen, kinderen en dieren.
  • Alkaliseert en maakt het een ongeschikte omgeving voor schadelijke organismen
  • Neutraliseert de zuren die degeneratie veroorzaken.
  • Stimuleert afvalverwijdering in het lichaam.
  • Een goede hydratatie bevordert gezond haar, huid en vingernagels.

Deze week: 10% korting op MegaHydrate 
Omdat we jou voordelig kennis willen laten maken met MegaHydrate, één van onze populairste producten, ontvang je deze week 10% korting op MegaHydrate als. 


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

The truth will set you free, but first it will piss you off.

Gloria SteinemBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.