natuurrijke weetbeelden; elke week een wezenskunstkaart in je mailbox

flowers

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:2651
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Moniek van Pelt

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Inspiratie, Site mededelingen

(Moniek van Pelt) Sinds tijd en loos zit het in mijn hoofd, elke week een beeldend gedichtje te maken om te delen. En dan juichen bij de bonte verzameling weetsels, die bij het omhoog gooien zo prachtig eigen dwarrelen naar omlaag, een wezengroots silhouet vormend.

En wat zou ik met zoveel beeldend materiaal allemaal vorm kunnen geven? Daar ga ik (en de lezers) vast achter komen gedurende het jaar.

Vanaf januari ontvang je een nieuwe wezenskunst kaart wekelijks in je mailbox, als je wilt, en soms vergezeld door meer nieuws zoals video releases van samenwerking met muzikant(en), een nieuw boek, evenementen met earth matters, maar ook essays of gedichten en tekeningen. Eigenlijk voel ik zoveel leven in me momenteel dat ik me niet wil beperken in een opsomming, maar dan krijg je een beetje een idee. Hier mag je je aanmelden als je wilt.  
 
Hier kun je de huidige wezenskunstkaarten bekijken, die ik in boekvorm heb gegoten en die deels te koop zijn.
En dit is de eerste kaart van 2019:
 
 
 
het is een uiting....
......
 
Hoe ik een nieuwtjes brief eindig?
Nou, zo bijvoorbeeld;
 

en dan jij
ik schreef weleens het gedichtje op kaart, eindigend met;

.. wat ben je mooi
in jouw moment
lief mens
wat ben je mooi

getal of geen getal in jaren.. dit is mijn gevoel voor zin aan jou

moniek


Geplaatst door Moniek van Pelt

Moniek van Pelt

Mens zijn met echt eigen gedachten, vrijuit sprekend in een taal die niet beïnvloed wordt door de huidige begrensde wereld van buiten. Het is deze zin die me de zin geeft mijn gevoel voor zelf dagelijks uit te drukken, als portaal naar echte emoties en om onze wezensvolle waarheid te leren begrijpen...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Moniek van PeltLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

"De weinigen die het systeem zullen begrijpen, zullen zo geïnteresseerd zijn in haar winsten of zo afhankelijk zijn van haar gunsten, dat er geen oppositie in deze klasse zal zijn, terwijl anderzijds de grote massa aan mensen, geestelijk onbekwaam om de enorme voordelen te begrijpen… de last (het systeem) zonder klachten zal dragen, en wellicht niet door zal hebben dat het systeem vijandig is aan hun grootste belangen."

Rothschild Brothers Londen, communiqué to associates in New York, June 25, 1863Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.