18-04 | Live webinar | Kosmisch contact 3: Verbinding

Kosmisch contact 3

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:3530
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Earth Matters TV, Bewustzijn, Media en agenda

als je wilt dat de oorlog valt, blijf dan niet vallen voor de oorlog

De verbinding tussen mensen hier op aarde staat onder grote druk. De mens herkent zichzelf niet goed als een scheppende mens, die verbonden is met een groot quantumgeheel aan werkelijkheden en mogelijkheden. Daardoor kan hij ook niet openrijk delen in vrije kracht en creatie, maar is hij als een onderdaan afhankelijk van heimelijke macht die voor hem bepaalt.

Er ontbreekt veel gevoelsinformatie; de lichtheid van levende oorsprongrijke communicatie die de mens terug in zijn ware krachtvorm plaatst. Het herontdekken en openen van deze scheppende krachten, dit is waar de energie vrijheid begint. We kunnen dat zelf, maar op aarde niet alleen. Om de grootse mensrijke verbinding weer te voelen hebben we verbinding op een groots niveau wezenrijk te overzien en te weten. Grote krachtsformaties van buiten de aarde tonen ons mensen momenteel zeer krachtig de grote waardigheid in kosmisch samengaan. In dit beeld van krachtoverbrenging ligt ons ware beeld van samenleving; informatie waardoor wijzelf in eigenheid een gevoel van dealiteit terug in onze aard kunnen brengen. De ware emotie van een mensvoelend wezen deelt in onbedekte levenskracht en speelt niet de ene mens tegen de andere uit vanuit onmacht. Of de ene planeet tegen de andere.

Ons natuurrijke gevoel voor kosmos blokkeert, omdat we niet langer erkennen dat al het pure organische leven een kosmisch kern bewustzijn kent. Geen aards versus onaards soort ontkenningsbewustzijn. Zoals de connotatie, de gevoelswaarde van de kunstmatigheid opwekkende energie oorlog versus vrede nooit menswaardige vrijheid zal kennen.

Vrij is de mens die zich tot in het diepste van zijn wezen verbonden weet met leven in de eigen wijze gevoelsvorm. En vrij zijn we.. in wezen.

Tot samen!
Vol lieve groeten,
Arjan en Moniek

In dit live webinar staan we stil bij het voelen van wat je eigen wezen in werkelijkheid is, je verbinding met vrije velden en hoe zich dat verhoudt tot de waarheden-carrousel die op volle toeren draait momenteel.

 • Webinar: Kosmisch contact 3: Verbinding

 • Datum: Zaterdag 18 april

 • Tijd: 16.00 uur

 • Duur: tussen 60 en 90 minuten

 • Door: Moniek van Pelt en Arjan Bos

 • Deelname: € 10,- (Earth Friends betalen € 5,- en krijgen daar een aparte mail over)

 • Een link naar de replay krijg je de volgende ochtend, ook als je niet live kunt kijken. Dus je kunt het altijd terug zien als je wilt.

We zien je graag, en we zijn niet alleen ;)

En een paar uit de vele opmerkingen na het vorige webinar:

 • "Zo inspirerend!!! was het Kosmisch contact, dat ik door allerlei verschillende  nieuwsberichten wat ik voorbij zag komen toch goed bij mijzelf kon blijven, nogmaals Heel veel Dank hiervoor"

 • "In één woord WAUWWW!!! Diep diep diep geraakt door wat gezegd is in jullie webinar van gisteren, samen met een vriendin geluisterd en we werden beiden voortdurend bevestigd in onze zelf"

 • "Het samen in eigen kracht is zo voelbaar fijn. Wat een mega krachtige bekrachtiging was dit. Die hou ik er in."

 • "Geen woorden voor, zo intens. Echt zitten gieren om de humor van Moniek en tegelijkertijd zitten huilen van blijdschap en bevrijding."

 • "Woorden schieten tekort... Ervaar  ruimte,  vreugdetranen en een overweldigend gevoel van mogen Zijn..en verbondenheid."

Over de serie live webinars: Kosmisch contact

Mensrijk staan. Als een zuil van evolutie, te midden van kosmisch geweld die werelden op zijn kop zet en te midden van schoonheid die werelden open bloeit. Een vrije informatiestroom behoort ons ware rechtswezen toe. We nemen al zo lang genoegen met kruimels, kleiner dan een duim. Een zelfbestaan in openheid, wij gaan ervoor staan in dit webinar. Eigenheid zonder strijd belooft niks. Hij kijkt en voelt elke dreiging door zichzelf heen gaan en zijn weten blijft gewoon intact. En als we ons nu niet goed genoeg daarvoor vinden, dan vinden we onszelf nooit groots genoeg.

We doen niet aan goed of slecht verhalen, we willen delen van wat vrije velden ons aanreiken om ons gevoel voor waarheid te bemensigen. Ons gevoelscontact met wezens uit deze velden dieper openen, hoe dit anders te doen als samen.

Een lief mens schreef me; het staand volk van Nu.

Sta en deel je mee?

-

zullen ze geloven dat ze vallen?, vroeg de heerser aan zijn spion
velen wel doch lang niet allen, antwoordde de spion terug
je weet, ik ben super slim zo vlug
en ik sta toch echt eersteklas vooraan
maar er zijn er bij, je gelooft het niet, die blijven gewoon staanGeplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Dit is het dus. Matchpoint voor de eeuwigheid.

Boris Becker, Duits tennisserBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.