15-06 | De Kérn, ontvlamming van de Innerlijke Goddelijke Schepping – Martijn van Staveren

Er komt veel informatie los in deze werkelijkheid over wie de Mens is en waar zij naartoe op weg is. Gaan we naar een Verlichtend pad, schuiven we naar een andere dimensie, is de Mensheid op weg naar een volledig gecontroleerde digitale werkelijkheid, komt de antichrist binnenkort zijn plaats opeisen, worden we gered van naderend onheil, is de aankomende tijdslijn een uitsluitend voorgekookt pad, zijn wij Kinderen van de Bron, is de Mensheid louter een experiment van andere intelligenties?

We gaan in een gefundeerde avond een aantal onderwerpen doornemen die beslist gaan over jouw Leven. Jouw aanwezigheid in deze werkelijkheidsmatrix. Door orde op zaken te kunnen stellen, breng je de kern (weer terug) in beeld. En brengen we samen de Kern (weer terug) in beeld. Je eigenwijsheid en vasthoudendheid in wie jij bent staat hierbij voorop.

Deze meeting kan gezien worden als een mogelijke finetuning in je Zelf, doordat de focus ligt op alles wat er nu aan het ontrollen is op het wereldtoneel. De dwarsverbanden tussen jezelf én de mondiale gebeurtenissen kunnen hierbij nader tot elkaar gaan komen. Dit is geen spiritueel verzachtingsmoment, juist een bewustzijn wedergeboorte die alles, maar dan ook alles anders kan laten verlopen. Deze online meeting is tevens een kennismakingsmeeting met Martijn van Staveren waarin hij zichzelf kort voorstelt om vervolgens inhoudelijk verder te gaan op het gezamenlijke werk op Aarde. Op deze meetings zullen vervolgmeetings worden gehouden.

Voel jij dat je bij deze meeting aanwezig wilt zijn , dan kun je je aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier. De aanmeldingen vinden plaats per persoon.

2 dagen voor aanvang (13-06) ontvang je een email in je mailbox, met daarin de exclusieve weblink van de online-meeting. Met de meegestuurde code kun je dan jezelf  de toegang geven tot deze meeting.

Datum: dinsdag-avond 15 juni 2021 (19.00 – 21.00)
Voor wie: Voor iedereen met interesse voor eigen Keus en Vrijheid
Locatie: Online
Parkeren: Op een makkelijke wijze staand, liggend of zittend
Bijdrage: € 10,-
Tijden: start 19.00 en einde 21.00

Aanmelden: martijnvanstaveren.nl

Related Articles

Responses

  1. Het is me helaas niet gelukt om in de online uitzending te komen ik had een E- ticket met zo’n QR code maar kreeg t niet voor elkaar is t mogelijk de uitzending nog te zien?

    1. Martijn van Staveren Online meeting. Zijn jullie al geholpen? Anders kun je contact opnemen met Rene Gieltjes. Hij heeft een audio op een besloten pagina op Wakkere Wereld (waar je dan wel een account moet aanmaken). Mail Rene: [email protected]
      Deelnemers zouden een mail met inloggegevens krijgen, maar dat lukte niet. Als je een volgende keer niet zo’n mail krijgt, ga dan nog even naar de site van Martijn en de betreffende pagina. Daar krijg je in dat geval te zien hoe je toch kunt inloggen. Lieve groetjes.

New Report

Close