Ondervoeding van de cel ondanks volle supermarkten

Alen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:4234
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:De gezonde shop

Gekoppelde categorieen
Earth Company

(Gezondeshop.nl) Vers, onbewerkt en gevarieerd eten is een gezonde basisregel die voor iedereen geldt, maar zelfs biologische groentes en fruit bevatten niet meer alle noodzakelijke hoogwaardige complexe voedingsbouwstenen. Ook gezond eten leidt tot voedingstekorten van de cel. De arts en voedingswetenschapper dr. Vargas heeft tientallen jaren onderzoek gedaan naar de invloed van voeding op gezondheid en komt tot interessante conclusies.

Advertorial

Inwendige atomaire structuur bepaalt de voedingswaarde
Hij zegt in zijn boek, dat binnenkort in het Nederlands verschijnt, dat de innerlijke atomaire structuur van de voedingsbouwstenen belangrijker is dan de hoeveelheid voedingsbouwstenen. Hij is arts en voedingswetenschapper en heeft vele jaren gezocht naar mogelijkheden om zijn optimale combinatie voedingsbouwstenen van perfecte natuurlijke kwaliteit in één voedingsproduct te concentreren en na 35 jaar onderzoek is dat gelukt. Het bijzondere product heeft hij Alen® genoemd.

De ingrediënten van Alen® en de afgeleide producten Eveliza® en Eveliza® glutenvrij, worden verkregen uit meerdere soorten biologisch verbouwde graansoorten uit de hooglanden van de Andes en twee soorten algen uit de Galapagoszee. Ze zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten en zijn GMO vrij.

Biologische teelt tussen de vulkanen
Voor een kwalitatief optimaal voedingsmiddelenconcentraat zijn grondstoffen vereist die aan de hoogste eisen voldoen. Voor het verbouwen van de granen is daarom gekozen voor een hele bijzondere plek in de Andes tussen een aantal vulkanen. De planten groeien hier op vulkanische aarde die erg rijk is aan mineralen en sporenelementen, het water voor de plantages komt rechtstreeks van de bergen en is enorm zuiver. Nu en dan komt er nieuwe as uit de vulkanen die na een jaar zover is afgebroken dat de voedingsstoffen biologisch beschikbaar zijn voor de gewassen. Om vervuiling tot het absolute minimum te beperken wordt biologische ongediertebestrijding gebruikt en handmatig geoogst. De gewassen komen zo niet in aanraking met olie en uitlaatgassen van auto’s en tractoren.

Optimaal moleculair gewicht vergroot biologische beschikbaarheidAlen® bevat alle essentiële voedingsbouwstenen en wordt dankzij het optimale moleculaire gewicht van de voedingsbouwstenen erg goed door de darm opgenomen, ook door mensen met gevoelige darmen. Het is onder meer zinvol voor mensen met chronische klachten, sporters, kleine kinderen, zwangere vrouwen en voor iedereen die ondervoeding van de cel wil voorkomen. Dr. Vargas beschrijft in zijn boek de resultaten bij enkele patiëntengroepen. Naar zijn mening ontstaat veel overgewicht door ondervoeding van cellen waardoor zij een stressignaal afgeven. Er wordt dan een hongersignaal naar de hersenen gestuurd waardoor een bijna onweerstaanbare trek ontstaat.

Positieve effecten bij ziektebeelden en afvallen
Op basis van zijn onderzoek en ervaring heeft hij richtlijnen ontwikkeld om af te vallen en een voedingsschema om de gezondheid te bewaren, we sturen u deze op aanvraag graag toe.

De effecten van deze bijzondere voeding bij duizenden van zijn patiënten worden toegeschreven aan de natuurlijke atomaire en moleculaire eigenschappen van de ingrediënten. Met een bijzondere techniek  worden de voedingsbouwstenen uit de granen en algen verkregen zonder dat de moleculaire informatie wordt beschadigd, hierdoor zijn ze beter herkenbaar door het lichaam en wordt de informatie van de planten gebruikt door de lichaamsenzymen. "Het lichaam neemt zo de genialiteit van de natuur in zich op", aldus dr. Vargas.

Enkele hoofdstukken online beschikbaar
Enkele hoofdstukken van het boek van dr. Vargas waarin zijn onderzoek wordt uitgelegd en zijn ervaringen uitvoeriger worden beschreven zijn online te lezen. Een informatieve brochure kunt u hier downloaden.
Alen™,  Eveliza™ en Eveliza™ glutenvrij zijn te verkrijgen via www.degezondeshop.nl.
Telefoon: 053 475 02 30

Bron: Gezondeshop.nl


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Naarmate ik ouder word, ga ik steeds meer van het veld zien.

Johan Cruijff, Nederlands voetballerBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.