Bruggen in Werkelijkheden | 3 dagen met Martijn van Staveren in Drenthe

Lotus

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:2001
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Martijn van Staveren

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Bewustzijn

(Martijn van Staveren) Er start een nieuwe "3-delige "Therapeutentraining" genaamd - Bruggen in Werkelijkheden-, dit keer wederom in Drenthe op de maandagen 8, 22 en 29 juni. Thema: ontmantelen van de traditionele therapeutenrol en terug naar de Innerlijke Mens verbinding, samen op Weg.

 • Datum: Maandag 8 juni 2020 deel 1, deel 2 op 22 juni en deel 3 op 29 juni
 • Locatie: Gedempte Hoofddiep 37, 7926 TP Kerkenveld
 • Bijdrage: € 380,- uitsluitend via ideal
 • Tijden: inloop vanaf 9.30, start 10.00 en einde 16.30
 • Lunch: neem zelf je lunch mee, koffie, thee, water en koekjes zijn aanwezig.
Therapeutentraining deel 1, 2 en 3: "Bruggen in Werkelijkheden"

Thema: ontmantelen van de traditionele therapeutenrol en terug naar de Innerlijke Mens verbinding, samen op Weg.

Ben je werkzaam met cliënten, patiënten (bijvoorbeeld in een praktijk), heb je een therapeutische interesse, wil je werken vanuit je eigen vermogen met bredere kennis en inzicht of ervaar je jezelf in het dagelijkse leven als een therapeutische medereiziger? Dan is deze training mogelijk iets voor jou, juist doordat de kennis implementeerbaar is in datgene wat je al uitdraagt.

In een wereld van vele herzieningen is de wijze waarop mensen therapeutisch behandeld worden en andere mensen zich láten behandelen, eveneens toe aan een koerswijziging. De onlosmakelijkheid van alles-wat-is, vraagt om vernieuwing in de wijze hoe ziektes (verstoringen in de gezondheid) en genezing (ontstoren van deze verstoring) wordt aangekeken en ook wordt “ingenomen” door de perceptie van de mens.

In het vernieuwende bewustzijnsnetwerk, het netwerk van Mensen met een breedspectrumbewustzijn (niet gekaderd), is er een natuurlijke ordening gaande, waarbij je jouw plaats gaat innemen geheel op jouw eigen wijze. Vanuit deze nieuwe dynamiek ontstaat er een vorm van geneeskunst (kunst = creatie), gebaseerd op informatievelden die reageren op Menselijk bewustzijn.

Vaardigheden, diep “verscholen” in de Kracht van ieder Mens worden in deze 2-daagse training besproken en voelbaar. Het uitgangspunt van deze training is om deze krachten in te zetten en te laten stromen in het proces die zich aandient in jouw werkelijkheid.

Daarbij komt in beeld, dat er vanuit een Innerlijk krachtig vredesveld, reacties ontstaan in de werkelijkheid. Met enige verduidelijking: het beeld dat er voor lange tijd geschetst is in diverse spirituele modellen dat er via externe krachten en externe goden/gidsen wordt gewerkt heeft geen plaats in deze trainingen. De Wijsheid Dragers van Oorsprong (The Wisdomkeepers of Origin) dragen de kracht tot veranderen in zichzelf. We noemen deze dragers ook wel Mensen.

Jouw werkelijkheid, jouw moment wat je ervaart gaat vervloeien naar een andere perceptie. Hieruit ontstaat een kwantum-moment en is aanwezig in het gehele veld van de Schepping.

Tijdens de therapeutentraining komen praktisch gezien o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

 • ontmantelen van de hulpverlenersrol
 • dragerschap, openheid en transparantie
 • confrontaties en maskers
 • leiderschap zonder leiding te nemen
 • werking van stilte en focus (hart-mind)
 • inzicht in deelname in en aan een kwantum-moment
 • kwantum bewustzijn
 • “werkwijze en toepasbaarheid”

Tevens gaan we op een radicaal andere wijze aanwezig zijn in situaties.

Voorbeeld situaties /settings kunnen zijn:

 • cliëntrelaties
 • patiëntrelaties
 • groepsrelaties
 • privérelaties
 • zakelijke relaties

Meer hierover volgt tijdens de trainingsdagen. Wil je hierbij aanwezig zijn, dan kun je je aanmelden via het aanmeldformulier. De vergoeding voor deze 2 daagse training is 380 euro en kan uitsluitend via ideal worden uitgewisseld. Deze trainingen worden gegeven door Martijn van Staveren.
* De derde dag wordt georganiseerd op een nog nader vast te stellen dag en locatie, je ontvangt hier informatie over tijdens de 2 daagse training.

Bron: martijnvanstaveren.nl


Geplaatst door Martijn van Staveren

Martijn van Staveren

"Door openlijk en vrijuit te spreken over mijn kennis en ervaringen, stel ik deze informatie beschikbaar voor het publieke domein. Ik doe dit door kwetsbaar te zijn en zonder schaamte te vertellen, wetende dat slechts enkelen werkelijk kunnen en willen Zien"

Mijn naam is Martijn van Staveren...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Martijn van StaverenLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

We moeten leren om samen te leven als broeder, anders gaan we als dwazen samen ten onder.

Martin Luther King Jr. Amerikaans domineeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.