Draadloze wake-up call

Jeromy

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:1260
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Straling-Electrosmog, Technologie, Bewustzijn, Gezondheid

(Earth Matters) Jeromy Johnson, een ingenieur uit Silicon-vallei die technologie-gezondheidsadvocaat is geworden, bespreekt onze gehechtheid aan technologie en de gevaren voor de gezondheid die zo'n verslaving kan inhouden.

Jeromy is een expert in het verminderen van de negatieve effecten van blootstelling aan elektromagnetische velden (EMF). Hij heeft een toonaangevende website over het onderwerp en overlegt met individuen, families en organisaties over de hele wereld om oplossingen te implementeren die draadloze vervuiling verminderen en elimineren.

Jeromy is afgestudeerd in Civiele Techniek en heeft 15 jaar in Silicon Valley gewerkt. Nadat hij in 2011 door medische artsen "elektro-hoog-sensitief" (EHS) werd genoemd na langdurige blootstelling aan elektromagnetische straling, begon hij aan een reis om zijn eigen gezondheid te herwinnen laat anderen zien anderen hoe ze hun eigen gezondheid op kritisch kunnen evalueren. 

Voor Nederlandse ondertiteling:
Klik op instellingen, vertalingen, automatisch vertalen en dan Nederlands. 

Bron: TedX


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

"De weinigen die het systeem zullen begrijpen, zullen zo geïnteresseerd zijn in haar winsten of zo afhankelijk zijn van haar gunsten, dat er geen oppositie in deze klasse zal zijn, terwijl anderzijds de grote massa aan mensen, geestelijk onbekwaam om de enorme voordelen te begrijpen… de last (het systeem) zonder klachten zal dragen, en wellicht niet door zal hebben dat het systeem vijandig is aan hun grootste belangen."

Rothschild Brothers Londen, communiqué to associates in New York, June 25, 1863Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.