04-09 | SamenkrachT bijeenkomst | Oost Drenthe

(Earth Matters | door Moniek van Pelt)

SamenkrachT
no SecreT
See Through
on the whole, we always do
stand
estar
A STAR
and then .. in true lighTS.. the one who turnes around.. is you

~

voel diep in op deze zeer bewust gekozen meertalige woorden
gewakkerd in het samenveld
en jij toont jezelf de diepe kracht achter hypnose-in-beheersing programma’s
jouw kracht

~

Focus gaat in wezen niet over willen weten wie je bent, waar je vandaan komt of  wanneer de samenkomst, hereniging of verlichting plaatsvindt zoals persoonlijk aardsgebonden bewustzijn de mens tot in detail voorschrijft; het gaat om de gedrevenheid in het vrijuit werken met de gevoelsenergie SamenkrachT, zonder angst. In dit kosmisch licht kan de mens herontdekken wat bewustzijn nu eigenlijk –zonder eigen rijk- is en hoe dit ons in zijn huidige opgedrongen betekenis in de greep van eenzaamheid, onwetendheid en eindigheid houdt.

Er is niets krachtigers dan in helderheid staan temidden van alle innerlijke en aardse aandachts-verschuivingen, die telkens weer in hun eindbeeld samen moeten ogen, maar nooit zijn.Het aardse beginbeeld van de-mens-in-potentie schepping, die buiten ons Mensbereik geboren is, geeft de opening naar de geloofswerkelijkheid weer waarin de menskracht afhankelijk is van de samengevoelde beheersing. Er is nauwelijks ruimte of informatie beschikbaar over hoe analoge vrijheid te ervaren in een vrijuit samenzijn. We voeden ons met wat we voorgeschoteld krijgen aan ‘bewustzijn.’  Degenen met een groot overzicht in deze beheersingsstructuur, zij besturen de mens die erin leeft als het ware met hun waar-neming, die de mens verblindt in plaats van verbindt. Echte Universele Zijnsinformatie echter gaat altijd over de formatie van samen, de sterkte van schepping, een eeuwig en onbreekbaar verbond.  Thuis.

Deze SamenkrachT dagen zijn een verdieping op de kosmisch contact webinars en ze staan er tegelijkertijd los van. Er is een indringende SamenkrachT-werking gaande, een alles verhelderende kosmische krachtwaarneming door buiten aards leven, die uit ons aardse zicht gehouden wordt. Zolang wij mensen op aarde nog vanuit ons echte -gevoel-voor-waar kunnen spreken over vrije kracht, kunnen deze beelden als levend geborgd worden, tot we weer in staat zijn om helder te kijken naar het fenomeen mens op aarde en hoe zich dat verhoudt tot ons wezen. Als we de beelden weg laten zetten als herinnering die ons toekomt vanuit historie zijn ze niet veilig. Het is tijd dat we niet langer alleen de waargenomen mens spelen, maar ook de waarheids-waarneming weer openleggen in onszelf: De wetenschap van contact met een kosmos aan werkelijkheden, de brug die leven met leven verbindt. En niet alleen de aards gerichte technologie die systemisch toe te passen informatie vrijgeeft over de door te moeten maken productieve ontwikkeling.

We zullen in kleine groepjes van maximaal tien mensen diepgaand invoelen op wat bewustzijn nu eigenlijk is; het persoonlijkheidsverhaal die aan de mens zijn onmenselijke ziekte en dood geeft en een te vermoeden band met een vorm van god. Het is nodig dat de vrije kracht, die verborgen ligt achter dit verhaal, zich steeds dieper in ons kan tonen en ankeren. De beeldenmakers van origine zijn wij zelf. De beeldenloosheid, het niet kunnen vinden van een echt gevoeld thuis en daardoor geen aanspraak mogen maken op een samenwerking met mensen die deze informatie wel Aanwezig in zich dragen, het maakt ons bandeloos. De originele hechting aan het Zelf is in een diepe vervalstaat geraakt. Kaders zijn geënsceneerd om de mensrijke openheid weg te blijven zetten in een voorgeprogrammeerde beleving langs tijd en lijn.

Deze tijdslijnen zijn toe aan de verschuiving, de ruimte, de openheid waar vele mensen nu om vragen. En of dat nu (nog) een vraag vanuit persoonlijk onvermogen is of vanuit wezenrijke kracht, wij mensen weten allemaal diep in ons zelf wie wij zijn en wat we nodig hebben. Dat diep in ons heeft een Samenkrachtig gevoel nodig; Zelfwetend zijn in de beeldkracht van een heelal. En misschien is daar niet zoveel ‘’aards bewustzijn’’ voor nodig als we denken.

Je kunt je hier aanmelden voor de bijeenkomst SamenkrachT, vrijdag 4 september van 11 uur tot 16.30 uur in oost Drenthe. De uitwisseling bedraagt € 49 en je kunt het hier voldoen. Vul zelf het bedrag van € 49 euro in en zet in de beschrijving je email, zo kunnen we je aanmelding met o.a. een routebeschrijving bevestigen. Drankjes zijn aanwezig, graag lunch zelf meenemen.

Noot;

De mens die zich bevrijdt van elke vorm van overtuiging, onmacht of redding opent zijn eigen weg naar vrijheid. Zoals wij mensen ook los en vrij in eigen krachtvelden staan in een wezenrijkheid die zijn parels toont dwars door de huidige realiteit heen. Hierin mogen wij de beelden die we moeten zien als leven krachtig doorschouwen en ontdoen van elk kader. Ruimte heeft de mens nodig, om weer te weten dat de informatie die ons bereikt middels emotie, ervaring en herinnering is voorgeschreven. Waarachtige schepping herbergt een rijkdom die wij niet langer mogen toeschrijven naar eigen en echt; onze Aanwezigheid. AAN, Al-tijd Als Nieuw: In dit waarachtige mensbeeld aanwezig zijn temidden van constant onderbroken bewustzijn die vecht met doel, doelwit en zwaartepunt, het is waar het lijden aan het eenzame wereldbeeld dat lijdt stopt.

  • SamenkrachT bijeenkomst
  • Datum: Vrijdag 4 september
  • Tijd: 11:00 tot 16:30 uur
  • Door: Moniek van Pelt en Arjan Bos
  • Deelname: € 49,-
  • Lunch: zelf meenemen
  • Drinken: voor koffie, thee en water is gezorgd

LET OP!

Vul zelf het bedrag van € 49 euro in en zet in de beschrijving je email,

zo kunnen we je aanmelding met o.a. een routebeschrijving bevestigen. 

Bron: Earth Matters

Related Articles

Responses

New Report

Close