Mensbeleving in de Natuur met Martijn van Staveren | Zandvoort

Mensbeleving Zandvoort

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:1371
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Bewustzijn, Earth Matters TV

(Earth Matters) Op deze speciale middag hebben we met 250 mensen, vanuit een diepliggende intentie onze Oorspronkelijke vermogens "aan te raken", een prachtig nieuw (lees: oeroud) veld met elkaar aangeboord door - in de natuur - samen te zijn. 

De prachtige plek op het strand die we op 22 september 2017 hadden uitgekozen, vormde het contact met de Aarde en de stilte die daar aanwezig is, een warm bad voor de intentie die we met elkaar hebben neergezet.

Deze bijzondere Mensbelevingen in de natuur met Martijn van Staveren gaan gepaard met diepliggende hologram activaties op basis van je eigen vibrationele veld, waardoor er openingen gecreëerd worden in de zogenaamde werkelijkheid waar wij op dit moment deel van uitmaken.

Door deze stappen te durven zetten, activeer je veldfrequenties in jezelf, ontmoet je daar verschillende gevoelens en emoties bij, om vervolgens buiten de kaders te kunnen navigeren van de huidige modellen welke klaar zijn gelegd om de Mensheid te misleiden de grootsheid buiten zichzelf te vinden, in plaats van in zichzelf.

Door te gaan werken met je eigen kracht van creatie, kunnen de effecten in je dagelijkse leven merkbaar worden. Durf jij het aan om jezelf werkelijk in het grote veld te openen?

De transmissie welke via het beeld en geluid van video kan plaatsvinden is normaliter ongeveer 30% in vergelijking met een fysiek samenzijn. Martijn nodigt je uit om tijdens het bekijken en beluisteren van deze beelden in je eigen stilte te zijn, zodat jij jezelf kunt voelen door eruit te halen wat resoneert bij jouw eigen werkelijkheid.

Website Martijn van Staveren: deintergalactischemens.nl

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het moment van verlichting komt wanneer iemand met dromen over mogelijkheden die ziet veranderen in beelden van waarschijnlijkheden.

Vic Braden, Amerikaans auteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.