Hoe schoon is ons drinkwater? | Waarom zuiveren van levensbelang is

Meditech Europe

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:3931
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Meditech Europe

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Water

(MD4Distiller.nl) Er is veel aandacht voor ons drinkwater. In Nederland zijn we er trots op dat we tot de landen behoren die het schoonste drinkwater hebben van de wereld. Maar dat we vergeleken met andere landen schoner water hebben zegt weinig tot niets over de feitelijke kwaliteit van ons drinkwater. Met de voortschrijdende nano-technieken en andere industriële ontwikkelingen als schaliegas-boringen groeit het aantal en de verscheidenheid aan vervuilingsbronnen van onze grond en oppervlaktewater. En dus komen er, onvermijdelijk, ook steeds meer vervuilingen in ons drinkwater terecht. Daarmee is het van groot belang dat een ieder zijn eigen drinkwaterkwaliteit bewaakt en borgt om een gezond leven te kunnen leiden en blijven leiden. 

Asbestvezels in ons drinkwater | Schadelijk of niet?
Wist u dat tussen 1955 en 1970 drinkwaterleidingen aangelegd zijn met asbestcement en dat ongeveer 35.000 kilometer hiervan nog in gebruik is? Dat deze leidingen hevig versleten zijn en dat er bij metingen al hoeveelheden van 120.000 nanovezels van asbest per liter drinkwater gemeten zijn? Nu wordt asbest niet giftig geacht als het gedronken wordt, enkel wanneer het ingeademd wordt. Maar in het artikel wat Michel Robles voor wetenschapsblad Eos hierover schreef* stelde hij:

“Enkele van de weinige studies die er zijn, suggereren wel een mogelijke link met kanker en verspreiding van asbestvezels vanuit de darmen naar de rest van het lichaam en naar het nageslacht.”

Verder schreef hij in zijn artikel dat Nederland door middel van stamcel-onderzoek een belangrijke rol kon spelen in de vaststelling of en welke problemen asbestvezels in onze ingewanden kunnen veroorzaken.


Bronnen van vervuiling waar u mogelijk niet bij stil staat
Naast asbestvezels zijn er in onze leefomgeving nog veel andere bronnen van drinkwatervervuiling waar u op een gemiddelde dag niet over nadenkt of bij stil staat. We sommen er een aantal voor u op:

  • Lood en koper uit de buisleidingen van de huishoudelijke installatie kunnen ziekten veroorzaken. 
  • Pesticiden en fosfaten komen uit de landbouw en via afvalwater in het grondwater terecht.
  • Stoffen uit miljarden geneesmiddelen in urine en fecaliën die via het toilet in het oppervlaktewater terecht komen (cholesterolverlagers, pijnbestrijders, bètablokkers, hormonen, vrouwelijke geslachtshormonen uit de anticonceptiepil en dergelijke)
  • Oppervlakte actieve stoffen (tensiden) komen uit verf- en wasmiddelen in het water.
  • Behalve chloor komt ook vaak trihalomethaan terecht in het drinkwater. Deze kunnen door het chloreren als reactieproducten ontstaan.
  • Bacteriën en virussen worden door het chloreren of bestralen met ultraviolet licht weliswaar gedood, maar ze blijven in het drinkwater achter. Alleen door destillatie of omgekeerde osmose kunnen we voorkomen dat we ze opdrinken.

Als van de vele schadelijke stoffen, die wij dagelijks opnemen, per dag maar een enkel grammetje in ons lichaam wordt afgezet, dan is dat na een jaar al meer dan 350 gram – in tien jaar meer dan 3,5 kilogram – en na 20 jaar al meer dan 7 kilo. Reden genoeg om een dergelijke belasting voor de gezondheid te voorkomen.


Over de hele wereld wordt plastic in het drinkwater gevonden
“Het drinkwater bevat steeds meer plastic” berichten zowel Nederlandse als buitenlandse kranten al lange tijd. We kennen allemaal de beelden van de velden van plastic soep die al decennia in onze wereldzeeën drijven en die onze natuur heftig belasten. Maar weinig mensen zijn zich ervan bewust dat deze soep in de oceanen uiteenvalt in microscopische delen en in het drinkwater terechtkomen. Deze plasticdeeltjes richten grote schade aan in levende systemen en dus ook in onze lichamen*. Het is dus van groot belang dat we ons drinkwater zuiveren om onze gezondheid te borgen.

Destillatie | Moeder Natuur’s waterzuivering
Moeder Natuur destilleert iedere druppel van het door haar gekoesterde water. De zon verwarmt het water van zeeën, meren en rivieren wat als damp opstijgt. Als wolken drijft dit water rond de aarde en als het koud en zwaar genoeg wordt valt het weer neer als regen. Waar het al het leven voedt, spoelt, koelt en weer opnieuw aan het destillatieproces begint. Tot de industriële revolutie stond regenwater dan ook bekend als een van de meest gezonde soorten drinkwater. Maar jaren van luchtvervuiling en de daardoor veroorzaakte zure regen hebben deze bron van drinkwater aanzienlijk minder betrouwbaar gemaakt.
Mineralen | Tekort vs. Zuivering
Gedestilleerd water is enorm zuiverend. Doordat het zuivere water geen mineralen in zich draagt hecht het zich snel en gemakkelijk aan stoffen in het lichaam, waarna deze door het lichaam afgescheiden kunnen worden. Er wordt vaak aangedragen dat het lichaam hiermee de nodige voedingsstoffen zou verliezen die het nodig heeft, maar in dit proces zijn het voornamelijk de belastende anorganische mineralen die het lichaam verlaten. Ook is het een feit dat de meeste mineralen die wij tot ons nemen uit ons eten komen. Gedestilleerd water is hierdoor de perfecte manier om een oude belastende leefstijl uit het lichaam te zuiveren en om onze “tempel” schoon en gezond te houden. Wanneer u de zuiverste voeding tot u neemt en daarnaast gedestilleerd water drinkt zullen opgebouwde belastende stoffen in uw lichaam zich aan het water hechten en afgevoerd worden terwijl de zuivere voeding uw lichaam versterkt en waar nodig herstelt. Om dit proces te versterken adviseert MD4Distiller.nl  om hoogwaardig Keltisch zeezout toe te voegen aan uw drinkwater.

 

Probeer het zelf | Niet goed geld terug!
Neem vooral niet van ons aan dat de MD4 het zuiverste water voor u maakt en dat het u enorm ondersteunt bij uw gezonde levensstijl. Probeer het vooral zelf, risicoloos, uit. Bestel nu via MD4distiller.nl uw eigen MD4 waterdestilleerder voor maar €185,- en als u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent stuurt u de MD4 Waterdestilleerder kosteloos terug en ontvangt u uw geld terug.

Bronnen:

- Artikel in wetenschapsmagazine Eos over asbestvezels in het drinkwater
- Artikel van Dr. Mercola over de schadelijkheid van plastic

  

Bron: 
Meditech Europe


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De meeste mensen zijn anderen.

Oscar Wilde, Brits auteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.