Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena

Time To Get Wise

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:1778
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Time To Get Wise

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Boeken

(Time To Get Wise | Yvonne Ros) ‘Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena’, is een autobiografisch en spiritueel reisverslag vol bijzondere gesprekken met andere werelden. Onmiskenbaar bevat dit verhaal een diepere waarheid over de energie van Moeder de Aarde en de boodschappen van de Godinnen door de eeuwen heen.

Laat je meevoeren in een verhaal waar schijnbare toevalligheden leiden naar een reeks van openbaringen over de essentie van de vrouwelijke wijsheid in ons huidige tijdperk. Een tijd van potentie waarin zowel de mens als individu als collectief de gelegenheid krijgt een radicale omslag te maken in bewustzijnsperspectief. 

Toeval, verandering en synchroniciteit hebben een grote rol gespeeld in deze zoektocht naar eeuwenoude wijsheid.Mijn verbinding met Maria Magdalena is uniek in dit waargebeurde verhaal.Over Yvonne Ros

Ze is Spiritueel Coach, Meditatiecoach, Piramidehealing Coach en Magnetiseur in het dagelijks leven. Zij wordt geleid door engelen, verlichte meesters en Godinnen. Deze vertellen haar exact naar welke plek ze mag gaan en wat ze daar als lichtwerker mag doen. Ze heeft een praktijk voor healingen coaching in Amsterdam en Nijkerk, ze geeft o.a. meditatie workshops op Ibiza en in Frankrijk.Spirituele reis naar Frankrijk 24-06-2018
Naar aanleiding van mijn boek is deze acht daagse retraitereis naar de krachtplekken in Frankrijk ontstaan. We gaan krachtplekken en Maria Magdalena energie ervaren in de omgeving van Rennes le Chateau in Frankrijk.

Wat gaan we doen? De Maria Magdalena toren beklimmen, de Maria Magdalena kerk in Rennes le Chateau bezoeken, geheime Maria Magdalena grotten in Rennes le Chateau beleven, de Goddess Chair (Godin Isis stoel) voelen, Mount Bugarach beklimmen, Het Katharenkasteel van Montségur bezoeken, alles onder begeleiding van een spirituele coach. Dit wordt een hele bijzondere reis! De reis is inclusief verblijf, alle maaltijden, excursies, hikings en begeleide helende meditaties.

Aanbieding: bij inschrijving voor één november, ontvang je een gratis boek.


Hoe is mijn boek ontstaan en mijn zoektocht naar de waarheid over Maria Magdalena?

Jaren geleden zag ik een foto van de Maria Magdalena toren in Rennes le Chateau, deze foto raakte me zo diep, ik moest daarheen. Het symbool de Franse lelie is voor mij altijd een magische magneet geweest, ik heb nooit bewust geweten dat dit symbool voor Maria Magdalena is gemaakt. En zo waren er voor mij allerlei puzzelstukjes, die met de tijd in elkaar vielen.
Mijn boek is ontstaan doordat ik een opdracht kreeg tijdens een meditatie om krachtplekken schoon te maken in een bepaald gebied in Frankrijk, ik volgde deze opdracht op en ging op reis…Mijn missie

Het is mede mijn taak om vooral vrouwen maar ook mannen te laten herinneren dat zij een krachtige vonk Maria Magdalena energie in zich hebben en dat zij deze vonk energie kunnen laten schijnen als een verblindende zon van kracht en liefde. Met een ontwikkelde Maria Magdalena energie kan je een wereld van verschil maken.

Mijn inspiratie is Maria Magdalena, een vrouw met een hogere spirituele intelligentie, kracht, liefde en wijsheid. Mijn innerlijke waarheid vertelt mij dat we een liefdevolle connectie hebben. Ik voel haar en ik hoor haar. Zij is een deel van mij, ik hou van haar. Maria Magdalena had zo’n bijzondere taak op aarde en speelde zo’n bijzondere rol naast Jezus, dit mag nu letterlijk ‘aan het licht komen.’ Ieder lichaam heeft een krachtige energie frequentie, vaak is het aanwezig zijn op de juiste plek al genoeg. Hierdoor activeert er iets in het energienetwerk van de aarde.

Inspireren
Ik wil je graag inspireren met alles wat ik doe qua healing en teaching om nog meer op je eigen innerlijke gevoel te vertrouwen en er ook naar te luisteren. Jouw innerlijke stem vertelt de waarheid. Het leren luisteren naar je innerlijke stem mag een levensdoel zijn voor iedereen.

Alles gebeurt op het juiste moment. Dat jij nu dit bericht leest betekent dat het jouw tijd is om deze informatie tot je te nemen. Het is mijn intentie om jou met mijn verhaal te inspireren, zodat je zelf naar krachtplekken op aarde gaat en de energie gaat ontdekken.

Ik wens met heel mijn hart, dat jij ook de kracht en de liefde van Maria Magdalena gaat ontdekken.

Ze leeft in ons en voor ons.

 
Informatie

Auteur: Yvonne Ros
Titel: Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena
ISBN: 978-94-6247-076-7
Pagina's: 280
Uitvoering: Paperback
Prijs:  € 19,95
Bestellen: www.timetogetwise.nl en www.bol.com
E-mail[email protected]

 

 

 

Bron: Time To Get Wise


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Je zorgen maken is als bidden voor wat je niet wilt.

Isaac ShapiroBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.