Crazy about Omega-3, serious about the sea

Arctic Blue

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:3290
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Arctic Blue

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Supplementen

(Arctic Blue) Eindelijk is er een Tony Chocolonely onder de Omega-3 visoliën / algenoliën: Arctic Blue, een Nederlands initiatief. Om dit te vieren ontvang je de hele maand april én mei, met kortingscode EARTHMATTERS, 20% korting op alle producten in de shop, bovenop de volumekorting, zonder verzendkosten.

Advertorial

Arctic Blue staat bekend om de volgende 4 principes:
1.    Perfecte smaak
2.    Betaalbaarheid
3.    Verantwoorde productie
4.    Veiligheid en werkzaamheid

Perfecte smaak
Omega-3 is er niet alleen met een heerlijke sinaasappelsmaak, maar ook in een romige, plantaardige smoothie variant met citroensmaak.

Duurzaam is helemaal niet duurder. Dit verhaal gaat over gepassioneerd de juiste keuzes maken.

De productie van veel visolie gaat gepaard met minder bekende en minder fijne praktijken. De Keuringsdienst van Waarde heeft in een uitzending (29 okt. 2015) aangetoond dat voor veel visolie producten, ongeveer 30 hele ansjovisjes nodig zijn voor 1 capsule. Bizar toch?

Met Arctic Blue krijg je de garantie dat de voedselketen van dolfijnen, zeevogels, zeeleeuwen en walvissen onaangetast blijft. Verder zijn er geen nadelige effecten voor oceanen, milieu en de lokale bevolking.

Dit komt omdat er geen gebruik gemaakt wordt van hele sardines en hele ansjovisjes uit Peru. Voor alle Arctic Blue producten wordt namelijk geen vis extra gevangen, maar alleen filet-snijresten gebruikt. Één Noorse kabeljauw levert (naast de filets), maar liefst 250 ml visolie (± 300 capsules)... Deze bewuste keuze heeft ons het blauwe MSC-keurmerk voor duurzame visserij opgeleverd. Op onze website bevestigt het Wereld Natuur Fonds, onze supporter, dat het MSC-keurmerk de beste garantie is voor duurzame visserij.

Arctic Blue visolie zal niet opbreken / oprispen en is goed voor hart, hersenen en ogen, mede vanwege zeer lage oxidatie-waarden. Dit komt omdat hij al binnen 6 uur na de vangst uit de vis wordt gewonnen. Dit gebeurt al op vissersboten langs de kust van Noord-Noorwegen, zelfs binnen de Poolcirkel. Deze ultieme versheid draagt ook bij aan een perfecte smaak. Naast olie in capsules is er ook olie in fles met een heerlijke anijssmaak of sinaasappelsmaak voor volwassenen.

Voor vegetariërs, veganisten en mensen die anderszins vis en/of visolie willen mijden, hebben we een 100% plantaardig Omega-3 supplement: algenolie. In capsules of smoothie variant. Voedingskundige, veganiste en schrijfster van Vegarevolutie en Kickstart, Lisa Steltenpool, legt het belang uit van voldoende Omega-3 DHA voor vegetariërs en veganisten.

 

 

Bron: Arctic Blue


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Hoe eerlijker je luistert naar de stemmen in jezelf, des te beter hoor je de geluiden van buitenaf.

Dag Hammarskjöld, Zweeds politicusBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.