Het bereiken van een pH-neutraal zuur-base evenwicht

The Health Factory

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:2676
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:The Health Factory B.V.

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Voeding

(The Health Factory) We hebben er allemaal wel eens over en van gehoord; verzuring. Wat is het nou precies? Het woord zegt het eigenlijk al; “het zuurder worden van iets”. Ons lichaam is hier sterk onderhevig aan en functioneert het beste bij een pH waarde van +/- 7,4. Wanneer je geboren wordt besta je grofweg uit 70% water en 30% mineralen en spoorelementen. Naarmate je ouder wordt gaat dit veranderen, trouwens verzuring is 1 van de hoofdredenen voor ouder worden. Het hangt sterk af van de levensloop natuurlijk, maar zeker in de “westerse wereld” zijn zure afvalstoffen een groot probleem. De kans is groot dat je lichaam, door verzuring, al na je 40ste bestaat uit meer dan de helft hiervan, in vloeibare en vaste vorm. Een verzuurd lichaam is een kweekvijver voor allerlei problemen, die van kwaad tot erger kunnen gaan.

Advertorial

Oorzaken zijn bijvoorbeeld:
Verarming van de landbouwgrond, zuurvormende voeding, weinig beweging, roken, te weinig nachtrust, overmatige sportactiviteiten (spierverzuring), overmatig alcohol- en suikergebruik, stress en medicatie.

Het klinkt misschien gek, maar deze voorbeelden kunnen en zijn vaak de grondlegger van vele kwalen, van slaapstoornissen tot allergieën, van kanker tot diabetes en van botontkalking tot jicht, de lijst is heel lang. Gelukkig kan je zelf best veel doen om je eigen lichaam pH-Neutraal te maken. Met een beetje bewustzijn en gezond verstand kom je al een heel eind. Denk aan het consumeren van basische producten; groente en fruit, Het vermijden van verzurende factoren, zie de oorzaken. Het nemen van correcte supplementen onder andere calcium, magnesium en Kalium.


Dit is 1 van de beste op het moment:

Okinawa zeekoraalmineralen bevatten in de basis calcium en magnesium in de natuurlijke verhouding van het lichaam 2:1, aangevuld met meer dan 76 essentiële en ionische mineralen en spoorelementen. 

Het is het meest pure en natuurlijke mineraal- en spoorelementensupplement, afkomstig van Sangokoraal uit Okinawa, een eiland bij Japan. Het is het enige koraal, uit de 2500 soorten in de wereld, waarvan de minerale inhoud en de verhoudingen qua samenstelling vrijwel identiek is aan die van het menselijk bot. Chirurgen over de hele wereld gebruiken dit koraal zelfs voor bottransplantaties!

Okinawa zeekoraalmineralen hebben een aangetoonde biologische beschikbaarheid van 80% in 20 minuten! Calcium en magnesium zijn onmisbaar voor opbouw van gezond botweefsel en van groot belang bij goed functioneren van hart en bloedvaten. Mineralen en spoorelementen zijn essentieel voor opname van vitaminen. Ze bevorderen de prikkeloverdracht en daarmee de communicatie en uitwisseling van stoffen tussen en binnen de cellen. Ze dragen daarmee voor een belangrijk deel bij aan een evenwichtig energieniveau.

Calcium en magnesium behoren naast kalium tot de 3 meest ontzurende mineralen. Samen met het volledige spectrum werken ze zeer basenvormend en ondersteunend in het afvoeren van gifstoffen en kunnen dus ingezet worden bij klachten ontstaan door zuurvorming als jicht, verstoorde darmflora, gebitsproblemen en tal van andere gezondheidsklachten.

Uitgebreid onderzoek in Japan met deze mineralen heeft na een gebruik van 2,8 gram per dag gedurende 3 maanden verbeteringen laten zien bij: verhoogde bloeddruk, verhoogde triglyceriden – en cholesterolgehaltes, onregelmatige hartslag, hoofdpijn, angstklachten, agressie, stress, depressie, slapeloosheid en concentratieproblemen.

In poedervorm dus zeer geschikt voor kinderen en mensen met slikproblemen. Vrijwel smaak en geurloos. Gebruik: 1 tot 3 gram per dag oplossen in water of sap. Onderhoud: 1 tot 2 gram (/maatschepjes).

Wij vinden het heel belangrijk om te vermelden dat het hier om een “dood” woekerkoraal gaat. Bij de oogst wordt er ruimte vrijgemaakt voor nieuw gezond levend koraal.

Okinawa, zo zet je het in:

- Naast een multivitamine of Greens product. Geen enkele multi bevat alle 80 mineralen en spoorelementen en ook te weinig calcium en magnesium. Perfecte aanvulling zo niet nodige aanvulling, ook voor kinderen als aanvulling voedingsstoffen, b.v. smoothie, sapje of yoghurt.
- Maagzuur. Helpt direct en geeft geen disbalans zoals andere maagzuurremmers.
- Als calcium of calcium/magnesium supplement. Tabletten hebben een opname van 4 tot 22%; Okinawa 80%.
- Bij zwangerschap. Tegen zwangerschapsmisselijkheid/vergiftiging en tegen spierkrampen.
- Darmklachten> ontzurend voor darm, bloed en mondflora. Bevordert opname voedingsstoffen en maakt het milieu voor probiotica beter.
- Gebitsproblemen> remineraliseren en basisch maken van mondflora, zodat zuren minder schade kunnen aanrichten. Maakt witter en helpt beginnende gaatjes herstellen.
- Osteoporose> Okinawa zeekoraal bevat dezelfde matrix als ons botmatrix en heeft een hoog opname percentage. Het perfecte middel om botten en tanden weer aan te sterken.
Gewrichtsklachten. Helpt om verkalking tegen te gaan.
- Energieverlies door sporten, sauna, warm weer, Aanvullen van elektrolyten.Iedere batch Okinawa zeekoraalmineralen wordt streng getest op alle mogelijke verontreinigingen en straling uit de zee.

Voor meer informatie, klik hier

 

 

 

 

Bron: The Health Factory


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

"The purpose of therapy is not to remove suffering but TO MOVE THROUGH IT to an enlarged consciousness that can sustain the polarity of painful opposites."

James HollisBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.