Boek: Tienduizend Kusjes | Bekijk ook de video!

Stichting Jij bent een Wonder

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:814
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Stichting Jij bent een wonder!

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Boeken

(Stichting Jij bent een Wonder | Agenda-item) Wat doe je als je partner door het noodlot wordt getroffen? Twee stoere sportieve mannen zijn aangedaan door hersenletsel, met afasie en beperking tot gevolg. Econoom Paul door een CVA. Geluidsman Geert Poelgeest raakt na een ernstig fietsongeluk in een coma. Met bezieling nemen twee vrouwen de zorg op zich.

Lilian Ferru en Chin May Liem zijn twee eigenwijze vrouwen die per toeval in gesprek raken. Na de klap heeft Paul contact met Lichtwezens en blijkt een groot healer te zijn. Lilian gelooft in wonderen, iets dat bij Chin May op weerstand stuit. Ze vindt Lilian maar een tough cookie die haar naar het licht wil schoppen.

Zonder terughoudendheid delen Lilian en Chin May vier weken vreugde en verdriet. Met puntige dialogen en milde humor geeft ‘Tienduizend kusjes’ een inkijkje in hoe liefde uiteindelijk alles draagt. Wat zie je? Het lichaam of het licht achter de verschijningsvorm? Tienduizend kusjes gaat over twee lotgenoten die op rijstpapier dansen in een poging de verschillen te overbruggen. En of dat lukt?
Dit uitzonderlijke verhaal is in één maand geschreven, zonder elkaar ooit te ontmoeten.

Nu overal verkrijgbaar, geef je mening op www.bol.com

Uitgever: www.piramidions.nl
Meer informatie over de healings van Paul: www.jijbenteenwonder.nl

Op 16 april is er om 11:00 uur een healing in ‘t Westlicht’, in Goes, Zeeland. Ook zonder reservering ben je van harte welkom.
Contact: [email protected]

Maak kennis met Lilian Ferru en Paul en Chin May Liem en Geert Poelgeest.Tienduizend kusjes, Lilian Ferru & Chin May LiemLaat je inspireren: www.degoednieuwskrant.nl

Bekijk ook het Youtube kanaal: ‘Lilian Ferru in gesprek’: met onder andere interviews met Michael Roads, Koos Janson, Willem Glaudemans, Martijn van Staveren, Gabrielle en Reint Gaastra, Jan van Delden, Omnec Onec, Peter den Haring, Michael Murray, Kirsten Buxton en meer.


Bron: Stichting Jij bent een Wonder


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Een radicale innerlijke transformatie en het overgaan naar een nieuw bewustzijnsniveau zouden wel eens onze enige echte hoop kunnen zijn voor de oplossing van de huidige wereldcrisis, die teweeg is gebracht door de dominantie van het westerse mechanistische paradigma.

Stanislav Grof, Amerikaans psycholoogBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.