Geïllustreerd boek: Crowd Power - de bekrachtigingen | Laatste week voorverkoop

Crowd Power Bekrachtigingen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:3953
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Boeken, Crowd Power, Bewustzijn, Meditatie

(Earth Matters) "Bekrachtigingen zijn op bewustzijn gebaseerde waarnemingen, waarbij het waarnemen (innerlijk schouwen) de aanzet is tot een beweging in het Kosmische veld. De uitnodiging is om te schouwen zonder voorwaarden en weerstanden ongeacht wat er zich aandient, omdat hiermee in de Universele basis het Goddelijke Kosmische potentieel in afwezigheid wordt vertegenwoordigt. Laat jezelf schijnen en maak jezelf kenbaar ten volste, zodat jouw kleur, klank en trilling zich kan gaan laten zien aan jouw werkelijkheid."

Martijn van Staveren

Maar liefst 30 verschillende kunstwerken zijn ervoor gemaakt. Alle bekrachtigingen uit de Crowd Powers zijn gebundeld en voor dit bijzondere boek heeft kunstenares Catharina Nieuwenhout zich laten inspireren door de verschillende thema's die in de uitzendingen naar voren kwamen. Afgestemd op het bronveld heeft ze allerlei technieken gebruikt om het innerlijk beeld vorm te geven. Schilderijen, pentekeningen, linosnedes, beeldhouwwerken, bewerkte foto's en zelfs een lamp, geven de kostbare inhoud van dit speciale boek een geëigende beeldende begeleiding. 

Deze bundeling kun je gebruiken om dagelijks de innerlijke kracht in je leven te verankeren en je Oorspronkelijke Scheppingsvermogen aan te zetten door er bewust mee te werken. Een prachtig boekje met inspiratie om elke dag weer, je hart wagenwijd open te zetten en je waarneming op standje aan.

Martijn over zijn intenties: 

"Zet je Oorspronkelijke Hart open en je Kracht van Waarneming aan. Sluit niets uit en durf alles te herzien en te bestuderen. Laat je niet sturen door angst, onderzoek waar deze emoties op gebaseerd zijn en doorbreek deze limiterende emoties. Ontdek dat ook déze emoties, JUIST deze emoties, trillingen zijn om te communiceren met en vanuit Jouw Scheppende Kracht. Jouw wereld zal nooit meer hetzelfde zijn, het zal vollediger worden, completer, kleurrijker, harmonieuzer en daadkrachtiger. Wil je alles uit je leven halen wat erin zit? Ga dan zuiver op onderzoek uit, wat je beweegt en wat je mogelijk stagneert. Leéf zoals nooit tevoren. En ik?  Ik doe mee, want samen wordt de Kracht van Creatie sterker door het bundelen van bewustzijn. Hoe dit te bereiken is, heeft onderzoek, verdieping en tijd nodig. Dát is waar mijn werk ligt, het onderzoeksveld mee in beweging zetten. En ik doe dat vanuit zelfverzekerdheid, kracht en bevlogenheid. Mijn inzet is onuitputtelijk, aangevuld telkens weer door de respectvolle uitwisseling tussen mijzelf en andere Mensen.

Door op weg te gaan naar volledige emotionele bevrijding & bekrachtiging, is het mogelijk je Scheppende, Innerlijke Goddelijke Zijn in jezelf terug te vinden. 

Alleen JIJ kan dit laten gebeuren. 
Andere Mensen en andere Beschavingen kunnen daarbij stukjes in beweging zetten.

Goede reis, lief en mooi Mens!
Een grootse groet, Martijn van Staveren"

Lees hier meer informatie over Martijn van Staveren

Bekijk hier de Crowd Power uitzendingen

 • Titel: Crowd Power - de bekrachtigingen
 • Formaat: A5
 • Door: Martijn van Staveren
 • Transcripts: Mareijke Giglio, Catharina Nieuwenhout, Ellen oortwijn, Aletta Mantz
 • Illustraties: Catharina Nieuwenhout
 • Uitgever: Earth Matters
 • Pagina's: 96
 • Druk: Netzodruk
 • Oplage: beperkt, op=op (bij voorverkoop gegarandeerd exemplaar)
 • Prijs: € 19,95
 • Voorverkoop: € 17,95 (op 31 mei worden de boeken verstuurd)


Hieronder vind je de cover met enkele van de 30 kunstwerken die in kleur in het boek staan (en enkele daarvan binnenkort ook op canvas beschikbaar zijn): 


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Zet alles op het spel voor de liefde, als je een echt mens bent. Zo niet, verlaat dan deze bijeenkomst. Met halfslachtigheid bereik je niet het hoogste geluk. Je gaat op weg om God te zoeken, maar blijft voortdurend op slechte plaatsen steken. Wacht niet langer. Duik in de oceaan, laat alles achter, wordt een met de zee. Zwijgend, afwezig, volg je een lange weg, niets dan glorie.

Rumi, SoefidichterBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.