Stille slopers

detail bookcober

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:3043
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Gezondheid, Voeding

(Succesboeken | Pumbo) "Vijfentwintig jaar geleden veranderde ik mijn voedingspatroon. Mijn te hoog geachte cholesterolwaarde daalde met een derde, van 8,5 naar 5,8. Het zogenaamde goede cholesterol steeg met een kwart. De aangeboden cholesterolverlagende medicijnen (statines) heb ik nooit genomen.

Ik ben nu 78 jaar oud en 25 jaar statinevrij! De spectaculaire verandering van de cholesterolwaarden was voor mij het bewijs voor de invloed van voeding". 

Onder dit artikel staat een video van de proloog van dit boek. Tekorten aan vitaminen en mineralen worden stelselmatig gebagatelliseerd, maar dragen wel in belangrijke mate bij aan chronische ziekten. Daar lijden miljoenen mensen aan. Langdurige kwalitatieve ondervoeding is een fenomeen dat niet altijd goed begrepen wordt. Dit boek geeft daar meer inzicht in.

Gezondheidsklachten voorkómen in plaats van symptomatisch met medicijnen behandelen. Dáár gaat het om! Wim Zeegers is een reeds lang gepensioneerde ondernemer op het gebied van technische installaties in gebouwen.

Overige productinformatie:
248 pagina's 
ISBN: 9789463450614 
Uitvoering: Softcover 
Auteur: Wim Zeegers
Uitgeverij: Pumbo
Prijs; € 19,95
Om te bestellen klik hier

De redactie van Earth Matters maakt een keuze uit pas uitgekomen boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken een boek bestelt, ontvangt Earth Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth Matters en haar visie. Onze dank daarvoor!

Bron: Succesboeken, Pumbo, Stille slopers


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Een groot mens heeft twee harten. Het ene bloedt en het andere verdraagt.

Khalil GibranBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.