Troostrijke tranen | Van verdriet naar veerkracht

still video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:1677
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Bewustzijn

(Succesboeken | AnkhHermes) Wereldwijde bestsellerauteur Marianne Williamson schreef met Troostrijke tranen, van verdriet naar veerkracht een boek waarin ze de huidige tijdgeest haarfijn aanvoelt. We zijn meer dan ooit geneigd om pijn en verdriet te vermijden of misschien wel te snel te verdoven met medicijnen. 

In plaats van ons verdriet te omarmen en te accepteren, doen we er alles aan om het weg te stoppen en er liefst nooit meer aan te denken. Maar hiermee doen we onszelf op de lange termijn alleen maar meer pijn, en ontnemen we onszelf de kans om te groeien. De farmaceutische industrie vaart er wel bij en wij blijven achter, verlamd door ontkenning en angst voor het onbekende. 

Marianne Williamson laat in Troostrijke tranen zien dat we echt alleen maar verder komen in ons leven als we de pijn aangaan en er de tijd voor nemen om uit te vinden wat we ervan kunnen leren. 
Troostrijke tranen is een warm en liefdevol boek, dat je op een krachtige manier ondersteunt om door je pijn en verdriet heen te gaan, zodat je er als een veerkrachtiger persoon uit kunt komen en als herboren door kunt met je leven.

Overige productinformatie:
224 pagina's 
ISBN: 9789020213423 
Uitvoering: Softcover
Auteur: Marianne Williamson
Uitgeverij: AnkHermes
Prijs: € 20,-
Om te bestellen klik hier

De redactie van Earth Matters maakt een keuze uit pas uitgekomen boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken een boek bestelt, ontvangt Earth Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth Matters en haar visie. Onze dank daarvoor!Bron: SuccesboekenAnkhHermesMarianne Williamson


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Happiness depends on what you can give. Not what you can get.

Mahatma GandhiBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.