22 maart 2017 | Joure | Lezing ‘De Universele wetten’ met Willem Glaudemans

In-zicht

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:1612
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Media en agenda

(Stichting In-Zicht) Zou je willen weten hoe de schepping in elkaar zit en door welke wetten zij wordt geregeerd? Wil je bewust met deze wetten kunnen leven, zodat je leven de stuwkracht krijgt van moeiteloosheid, vrijheid en creativiteit?

De wetten zijn neutraal en werken altijd, de keus is:
wil je tégen of mét deze wetten leven? Dan moet je eerst weten wat die wetten zijn, hoe ze werken en hoe je die kunt toepassen.

Op woensdagavond 22 maart 2017 organiseert Stichting In-zicht  een lezing met Willem Glaudemans over de ‘De Universele wetten’.

In deze lezing gaat Willem Glaudemans in op de universele wetten van de schepping, n.a.v. zijn boek Boek van de Universele Wetten; Een leidraad voor bewust leven. Je krijgt de samenhang van deze wetten te zien aan de hand van de alles overkoepelende Wet van Creatie die op alle niveaus van schepping werkzaam is.

Daarnaast zal op een aantal wetten in het bijzonder worden ingegaan, waarbij vooral ook naar de praktische kant gekeken wordt. Hoe leef je ermee, wat betekent het voor je dagelijks leven? Het kan je een nieuw en holistisch wereldbeeld bieden. Er wordt geput uit inzichten van verschillende spirituele stromingen. Ook komt hier wetenschap en mystiek prachtig samen.

Willem Glaudemans (1954) werkte mee aan de vertaling van de Nag Hammadi-Geschriften en was eindredacteur van de Nederlandse editie van Een cursus in wonderen. Hij schrijft momenteel aan een reeks boeken, de Biblos-serie, waarvan de volgende delen zijn verschenen: Boek van het Eeuwige Leven, Boek van Vergeving, Boek van de Levensmissie, Boek van de Universele Wetten en in 2016 Boek van het Licht en de Liefde. Daarnaast schreef hij het standaardwerk Het Wonder van Vergeving, en ook sprookjes en gedichten.

Zijn boek Ingangen tot Een cursus in wonderen bleek voor veel mensen de juiste opstap naar de Cursus. Hij geeft lezingen, trainingen en workshops over: vergeving, levensmissie, levensschouw, het leven na de dood, het Talentenspel, Een cursus in wonderen, spiritueel leiderschap en de bijzondere eisen die deze tijd aan ons stelt, en daarnaast geeft hij klankschalen concerten.

Datum: woensdag 22 maart
Locatie: ’t Haske in Joure (Vegelinsweg 20)
Aanvang: 19.30 uur
Kosten: "€ 12,- p.p.

Bron: www.in-zicht.nl


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Wetenschappers hebben bewezen dat het onmogelijk is om bij vérspringen een grotere afstand te behalen dan tien meter, maar ik luister niet naar zulke praatjes. Dergelijke gedachten hebben de neiging om zich in je voeten te nestelen.

Carl Lewis, Amerikaans atleetBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.